ut i fredagsdimman

nu ska jag bara platta håret och sminka mig, sedan är jag ready to go. 
ikväll ska bli en bra kväll, för dagen har inte varit allt för bra. Vi hörs imorgon, för jag tänker inte bjuda på något fylleinlägg denna fredag inte.. Ha det great!





mina fredagstankar

hemma igen, blev inget nacka utan sickla. Skönt för där känner jag mig hemma och hittar. 
Blev en present till lillasyster, vilket jag inte talar om vad det är om hon kanske tittar in här..
Hittade varken tröja eller skor, men jag hittade underkläder. Som vanligt, vita och ljusrosa, sött. 
Vill inte ens veta hur många bh;ar jag har.. Nog över 20 stycken, stört. 
Bjöd även mig själv på svindyr juice från The naked juice bar. 48 spänn, sjukt dyrt, sjukt gott.

Nu har jag lekt fritids i mitt rum och klippt och klistrat, typ. Nej men jag har slagit in en skokartong, med guldpapper och röda rosetter och skit, svårt men snyggt. Vad det är i kan jag tyvärr inte säga, ifall någon söt tittar in här..

Nu bör jag börja fixa mig, sitter med uppsatt, fult hår, linne, strumpbyxor och osminkad och har ingen lust att ge mig ut i skitvädret. Men det är fredag, det är party, det är dags att göra sig lite snyggare nu va.. Även om jag känner för en hemmakväll, jag lovar att jag inte vill vara hemma om en timme iallfall.



lever på låtsas

har precis tagit en dusch, och jag känner mig helt craaaazy. vet inte vad det är men allting känns som att det händer på låtsas, och jag snart vaknar och får leva det riktiga livet.. Och min panna dunkar fortfarande, kanske har någonting med den att göra? Konstigt det här..

Ska iallfall följa med mamma till nacka forum, hon ska tydligen storhandla på Ica maxi, och då vill jag följa med.. För då kan jag lägga ner massor med goda saker i vagnen utan att hon märker.. Och passa på att födelsedags shoppa till syster. Vad ska man hitta på? Hade tänkt underkläder, men känns lite tråkigt.. Well, jag ska iallfall shoppa en tröja och ett par skor till mig själv för det förtjänar jag tycker jag.. 

Vad allt skulle kännas bättre om det där jäkla huvuddunkandet förvann nu. 


jag och lynn från göteborg upptäcker gamla stans mysiga gränder.. hmm, kul vi har..

drömmar blir verklighet

Aoooutch. Har jätte ont i pannan, på ena sidan, det dunkar.. vet inte vad jag har gjort, men jag drömde att jag slog i pannan och började blöda, å jag kanske slog huvudet i väggen när jag låg och sov eller nått. Sjukt.

kom hem för ett litet tag sedan, sov hos sarah inatt. Var på bio igår med tjejerna, såg någon vampyr film. Tyckte inte att den var bra alls, ingen mening med hela filmen och den handlade inte heller om så mycket. Onödiga pengar. 

Idag vet jag  inte vad jag ska göra, vill åka till IKEA och handla min nya säng. Och vill åka och köpa kläder, present till min syster som fyller år snart.. Men jag orkar inte göra någonting. För min panna gör ont, så nu ska jag lägga mig och titta på sex and the city för ovanlighetens skull. Ha det bra, hörs ikväll! =)


såhär sur blev jag på carro när hon tvingade ut mig på djurgården för att promenera.. bitch.

Det här med att sluta röka..

Jag har totalt glömt att skriva om hur det går med min rökning.
I söndags skrev jag att det hade gått en vecka. och idag är tionde dagen.
Jag är sjukt stolt över mig själv, och det blir lättare och lättare för varje dag. Och jag märker sådan jäkla skillnad, jag kan för första gången på fyra & ett halvt år andas. Jag behöver inte min astma medicin. Nästan. Förut var jag lika beroende av den som av cigaretterna. Nu är jag knappt beroende av den eller cigaretterna. Klart jag fortfarande är sjukt röksugen, men jag har lärt mig att inte röka. Det är bara att låta bli, när mina vänner röker omkring mig är det bara låta bli att smaka, bara tänka på något annat för ett tag.

Det går över.

Tio dagar idag, mer ska det bli! =)

/mickis

äntligen ett långt inlägg

Hej bloggen.
Första gången på hela veckan jag verkligen har tid att skriva, så nu kan ni vänta er ett långt inlägg(om jag nu orkar, moha..)

Sen i söndags har en kompis från göteborg varit här, och hon åker hem imorgon. Tråkigt, eftersom vi ses så sällan. Men vi har endå hunnit göra ganska mycket, i söndags tog vi bara en kvällsfika.

I måndags invigde vi nya Nacka forum, och fy vad mycket folk det var. Jag har även shoppat shoooes. UGGs, fast inte dem "äkta" utan budget skorna för trehundra spänn på din sko, svarta. Älskar dem, så fula och så sköna!!!

Sedan någon tröja från Gina Tricot, som är grå med polokrage, mysig en va..

Och igår var jag på middag hemma hos Linnéa som fyllde år, åt jätte god mat, pratade och hade det jätte trevligt.

Och idag så tvingade Carro ut mig på en promenad på djurgården med henne och lynn(hon från göteborg)
Fotade massor och sådant, rätt så trevligt. Fikade i Gamla stan och sedan köpte vi thai och tog med hem, mums.

Ikväll vet jag inte vad som händer, har tänkt på massor olika saker men ingen vill göra samma sak... Så det blir väl filmkväll eller något åt det hållet. Jag är sugen på choklad, vit choklad!! Och coca cola, myyms.

Nu ska jag fortsätta att titta ut över globen, som lyser rosa ikväll. På söder stadion spelas det bajen match, hör folk som hejar.. Imorgon ska jag uppadatera er med bilder också! Ha det great så länge.

/mickis


im so ego.

blogg paus

kommer inte skriva fören på torsdag/onsdag. Hörs då- ha det bra så länge =)

måndag

Ser ni vad fin design jag har fått? Tack så mycket jane.

Nu sitter jag hemma hos mig med carro, lynn och jenny. Jag ska göra mig i ordning och sedan skavi åka till nacka forum och titta, är ju helt nybyggt där. Ikväll vet jag inte vad vi gör, men jag uppdaterar lite mer sen. Hinner inte nu,ha det bra så länge =)

och det var min lördag

Puh, nu är jag klar med historia arbetet som jag skickat in, hoppas på ett G illafall, den var inte så jätte genomtänkt och det var svårt att hitta fakta. Men ett G bör jag fixa, yoah, 

Igår kvällen var najs, ingenting speciellt hände, eller så kan man e det från andra hållet och säga att hur mycket som helst hände. Det beror på hur man ser det, enligt mig blev det liiite problem i slutet av kvällen, och det var någonting som jag vart förbannad för. Eftersom jag och mina kompisar blev anklagade för saker vi inte ens gjort. Men men, jag orkar inte bry mig om det, för jag hade ändå ingenting med det att göra. Polisfittor. 

Tjejerna sov här med mig i natt, först trodde jag att jag skulle bli ensam, men istället fick jag sovsällskap av fyra till. Och imorse såg vi några sex and the city avsnitt, jag har städat, pluggat, haft ångest (har alltid ångest på söndagar, förstår inte varför) och nu ska jag göra mig i ordning för att åka och möta min kompis Lynn på centralen, har inte träffat henne på ett år eftersom hon bor nere i gbg. så nu ska hon spendera sön-tors här i Stockholm med mig och Carro. Hur kul som helst.

Vi hörs senare idag eller imorgon! Ha det bra så länge..

Ps.. jag har inte rökt på en vecka idag, big creddddd to me! 


så här har ni två bilder från i fredags, jag är glad och sjunger, Snygging där, och sedan jag och sarah på vårat bästa humör! Säg hello till draken, kanske för mycket internt för att ni ska förstå, mohaha.

snabb updatering

Godmorgon. Dåligt med uppdatering här har jag märkt, och nu har jag inte heller tid.. Sitter och pluggar förfullt på en uppgift om jag ska lämna in senast 23.59 ikväll.. Och jag har inte kommit långt på den, och innan fyra måste jag hem till min kusin och lämna ett par skor, och kvart över fyra möta carro i gullmars för att sedan åka och möta en kompis som kommer från göteborg. Men ska skriva senare, ha det bra sålänge!


en otrolig söt bild på mig i fredags

ilandsproblem med kläder..

dagens ilandsproblem är om jag ska ha strumpbyxor eller jeans. Vill så gärna ha knästrumpor då det var länge sedan, men å  andra sidan kommer det bli kallt, och känns inte så där jätte snyggt att gå runt med tillsammans med vinterjackan, och har ingen lust att ha kallare jacka. 

Dessutom, hur snyggt kommer det vara när en för full (jag lovar, blir nästan alltid så) ska hem på tunnelbanan med så korta kläder, jag kommer se trash ut eller något. Tar nog jeansen, får bli dessa kläder någon annan dag som tex. imorgon!
Nu ska jag ta mitt singstar och åka, vi hörs imorgon! 

Då får ni se bilder på mina kläder, hinner inte nu! 

äntligen fredag

Hallo bloggen.
Kom precis hem från farsta där jag varit med sarah &ätit mcdonalds, handlat lite grejor och tagit två till hål i öronen. Fick någon kick som jag får ibland, haha. 

Kollade även mitt kontoutdrag där det stog att jag hade fått LÖN 1200 kr. Har ingen aning om vart de pengarna kommer ifrån, kanske sista lönen från mcdonalds, men jag har inte fått lönespec och ska definitivt inte ha så mycket. Men tack för det, behövdes kan jag säga.

Handlade även ett par örhängen, en piercing till mitt hål i  örat som sitter längst in, äh går inte att förklara.
Nu ska jag iallfall göra mig iordning och sedan åka hem till en kompis. Ha en bra fredag så hörs vi imorgon! =)

snart ny design

snart snart snart kommer min blogg se ut ungefär såhär...

äntligen fredag

Godmorgon=)
Vaknade för ungefär en halvtimme sedan, har gjort mig iordning för att ha idrottsdag ute på gärdet. Fyfan jag vill inte vara ute en hel dag i den här kylan, så jag tänker absolut inte vara där hela dagen. Och snygg känner man ju sig inte direkt, mjukisbyxor och stortjocktröja, kommer ha min skinnjacka tror jag.. Kommer bli jobbigt att gå runt med vinterjacka. Har till och med raggsockor på mig, men det är för att det är så mysigt! :)

Och så är det fredag ida också, höll på att gömma :) Och sedan lov, sedan tre veckors praktik och sedan bara tre skolveckor innan jag åker till usa. Härligt!

Ikväll ska jag träffa tjejorna, ska hem till en kompis och vara där ikväll :) och imorgon ska vi vara här hemma, sarah och jag ska iallfall äta middag tillsammans haha. Men nu ska jag äta någonting innan jag åker, vi hörs senare i eftermiddag!



i love me

sitter och dricker te, gott. Jag älskar te, finns nog inget som är godare, speciellt när det är höst.
Är trött, har osm sagt inte sovit mycket alls på två nätter nu, men jag kan inte sova. 
Imorgon har vi en jobbig dag framför oss, idrottsdag hela dagen ute på gärdet. Shululu vad roligt, eller inte. 
Men måste dit, ska göra hjärt & lung räddning, hämta ut rikskuponger för praktiken och få närvaro. Sedan har jag höstlov och fyfan vad underbart. Nu ska jag plugga lite, sedan glo lite satc som vanligt så my blir glad(hon får låna skivorna snabbare då, tönt)






hello on you

Hej på er.
Hur mår ni? Med mig är det jätte bra, förlåt om jag tjatar om det, men jag mår bättre och det börjar bli lättare att inte röka. Just nu ligger jag i min säng och bloggar från min mammas bärbara mac. Vill också ha en sån här, så sjukt fin. Jag vill köpa, men det lär jag inte få.. Hmmm..

Har varit i skolan på idrottsuntroduktion, ätit lunch med mamma och ska snart tillbaka till skolan, så ska fixa mig nu, vi hörs senare! :)


goodnight

Tre dagar och jag har inte rökt. Jag är duktig. Men jag har klarat det såhär länge förut, och jag är livrädd för hur det blir på fredag. Nu ska jag sova, börjar åtta imoron och är hemma hos pappa, vilket betyder att jag inte har lika nära till skolan..Sedan har jag en sån där äcklig lång håltimme, sådant gillar vi inte. Vi hörs imorgon. Godnatt,


gamla bilder!

har hittat massor med bilder, och jag har äntligen en kamera!



Jag & Sarah var förbi skinnarvik idag, fan vad stockholm är vackert va? :)


Var sedan hemma hos min lillasysters mamma, kollade i gamla fotoalbum och hittade dessa söta. Jag som stolt storasyster till världens minsta..

...som nu blivit så stor!


Sedan kollade jag i album när jag var ännu mindre, bebis. Och gud så tjock var, vad hände på vägen liksom.. Haha

tjock och glad
redan på den tiden visste jag hur jag skulle få min syster att göra som jag vill..
syskonkärlek (för en gångs skull)

brända bullar..

Första plåten blev jätte bra:)
 

men andra plåten liiite sämre. FUCK
jag glömde bort mina bullar och dem blev helt kolsvarta! FAN.



bullbak

Hallohejsan. Är hemma hos pappa och ska baka bullar, dem håller på att jäsa. Får se hur lyckade dem blir den här gången, för man vet aldrig med mig! Har fortfarande inte rökt, en eloge till mig!!!

Nu sk a jag kavla, sockra och kanela, rulla, o lägga i ugnen. Tjoohoiw vad roligt! puss på er


ssssarah & jag

så dåligt utav något så litet

God morgon på er, hoppas ni är på bra humör för det är inte jag. Känner mig helt tom utan mina cigaretter, och det skapar jätte mycket problem. Jag kan inte sova på nätterna, jag kan inte koncentrera mig, jag är irriterad och skriker på allt och alla. Och det resulterar i att jag inte tänker gå till skolan idag, för jag kommer inte må bättre av att vara där.

Men idag är min tredje dag, och även om jag mår dåligt är det inte värt att må ännu sämre - eller kanske till och med dö om 40 år. Jag klarar det här, men just nu är det nog det jobbigaste jag gjort. 


but hey- vem vill ha sådana här lungor? nej tack

ickerökning gör mig tokig

har suttit och spelat ett och samma spel på någon jävla internetsida i över en timme nu, heeeelt fast. man ska typ skjuta ballonger. och när det inte funkar som jag vill får jag damp. Blir så irriterad, dels för att jag är SJUKT röksugen, slår i möbler, men sedan i sängen för att inte hela huset ska vakna. Kryper i kroppen på mig, uuuuöh, Det är som at det suger i bröstet på mig, som myror som har krig inuti mig, jag känner mig ärligt talat helt hjälplös, längtar så jäkla mycket efter den där niktionkicken jag bara behöver nu. .Ett bloss på en cigarett, ett enda bloss. Nej DET HÄR ÄR SJUKT JOBBIGT!! 

(men vi ser det positivt, jag har inte tagit min astmamedicin sedan i söndagskväll, och kan andas helt normalt. på bara två dagar!!),



skulle kunna döda för en cigg just nu, MEN NEJ. jag ska vara duktig, (och kommer snart börja gråta)

så det är det här som kallas syskonkärlek?

Irriterad på min lillasyster, hon ockuperar toaletten i minst en timma varje dag, och det precis när jag behöver gå in där. Hon Tar allt jag äger och har, nu är jag seriös. Hon kan komma hem och ha tagit mina jeans, linnen, tjocktröjor, bhar, ja men till och med trosor. Mina ytterkläder, skor, ja, allting jag äger. Jag blir så trött på henne när hon har kompisar hemma, för dem skriker och skrattar så det låter ändå bort till månen, hon ignorerar var jag säger och är grymt otrevlig. Hoppas bara det är en äcklig fjortis period. 

Vilket jag vet att det är, men innan var hon nästan värre, vad jag än gjorde sprang hon till mamma och berättade, jag hade inget eget liv för hon fick på något sätt reda på vad jag hade gjort och jag fick skäll av mamma. Men nu borde det vara min tur att jävlas lite, för jag vet allt hon gör och det vet inte mamma.. Mohaha, och dessutom kan hon inte göra så mycket tillbaka eftersom mamma vet allt jag gör..

Kan minnas att vi alltid har bråkat, slagts, tjaffsat, men kanske är det riktig syskonkärlek? För vissa stunder älskar jag min syster mer än någonting annat - men andra sekunden skulle jag kunna skjuta henne. Får tänka på de posetiva sidorna, men vad skulle ni göra om någon använde hela din garberob, smink, parfym, allt, utan att fråga? - precis!

  




haha, ser ni några likheter?

tisdag

halloj :)

Dålig jag är på att blogga, inte sant? Vart ingen skola idag faktiskt, men åt lunch på någon äcklig indisk restaurang, beställde utan cashewnötter eftersom jag är allergisk, men självklart får jag nötter i allafall. Vill inte äta mer, inbillar mig sjuka saker som att jag inte kan andas och liknande, haha. Sedan gick vi till biblioteket jag och jennifer, lånade en bok om häxor och sådant shit. Mötte sedan Hannah för en fika på fotöljen, mysigt.

Sedan var jag och simmade med sarah & criccan. Seda följde criccan med mig hem och vi har kollat på gamla bilder från typ 7an & 8an, hahaha sinnessjukt hur vi såg ut alltså.. 

sömnproblem?

god morgon.
Började egentligen för 25 minuter sedan, men då hade jag behövt gå upp vid åtta och jag kunde inte sova så jag somnade vid tre inatt.. Men nu ska jag iallfall göra mig iordning och möta jennifer och vinita, ska äta lunch och sen gå till biblioteket och plugga. Måste ju låna böcker, ingår i historia uppgiften. Sedan ska jag möta Hannah för en fika, innan jag ska tillbaka till skolan för sista lektionen som är kommunikaton, vi ska få tillbaka våra prov och ha betygssamtal så den är rätt viktig. men nu måste jag göra mig i ordning. Hejs

stop smoking

Innan jag går och lägger mig (igen) så tänkte jag lägga in en ny kategori här i bloggen. Jag slutar röka. Kommer skriva om hur det går för mig, och än så länge är det ju inte så mycket att skriva. Men jag har klarat en dag, men inte felfritt kan jag säga. Har haft sån abstinens så det är helt sjukt. Om jag inte hade min farliga astma skulle jag lätt fortsätta röka, för det är något jag älskar.  

Att ta en cigg när jag väntar på bussen, när jag är irriterad på något är en cigg bland det bästa som finns, jag vet inte hur jag ska förklara men det är underbart. Men jag vet att jag inte kan röka längre, för med min astma är det nog 100 gånger farligare än för en vanlig människa som röker. Och jag tänker inte betala min egen död, så nu ska jag seriöst lägga av.

Får se hur det går imorgon, kommer säkert vara irriterad. Precis som idag, började gråta när jag inte fick skriva ett arbete på min mammas bärbara dator, sjukt va? Men jag är duktig, det får ni hålla med om! (och så har jag sparat 47 kr)



så här såg jag ut idag

Har redan fotat lite med min nya telefon, så jag tänka lägga in dagens outfit. Inte så speciell idag, och inte speciellt fina bilder heller men måste ju testa kameran:) Ursäkta mitt stökiga skrivbord också! :p



Slitna & trasiga, men gud så sköna jeans från Fornarina
Grått linne från Gina tricot 
och lila luvtröja från bondelid

jag har en ny telefon! :)

Lyssnar på gamla låtar med Joakim Hillson, dom är ju bra faktiskt. Har pluggat lite, men väntar med att skriva mer då jag ska till biblioteket imorgon och måste hitta fakta i böcker, vi får nämligen inte bara ta fakta från nätet.. Störande. 

Var och åt Thai i sickla också, och jag har köpt en ny telefon. Moha, jag kan få som jag vill ibland, men min andra är helt knäpp och vill inte som jag vill. Men nu hoppas jag på att jag köpt en bra telefon, då jag oftast har otur med dem. Än så länge är jag hur nöjd som helst, och nu blir det mer bilder till bloggen. 

Här är en bild på min nya baby


Det enda problemet är att PCsuite som är ett musikprogram till telefonen inte fungerar med mac utan bara med PC. Störande, men jag kan lägga över musik/bilder men vissa funktioner som ska finnas kan jag inte använda. Får väl sätta mig vid någon dator med windows och fixa det.. 

nu är jag lite trött, ska kolla lite satc och dricka te. (och vet ni vad, jag har inte rökt!)

puss på er allihopaaa

såhär glad var jag i fredags(det var ju helg!:)

döda mig

Kom precis hem från skolan, men skolan fortsätter här hemma då jag måste skriva på mitt fördjupningsarbete i Historia. Men det är inte så lätt. Har redan börjat gråta en gång för jag är så irriterad, haha det är ju sjukt. Men jag ska inte röka, jag ska inte! För jag tänker klara det, men det är förjävla svårt alltså. Måste komma på någonting att göra istället, men det går inte bra.. Jag äter godis, men det hjälper inte. Aja, nu ska jag plugga. Hejs


jag slutar röka

Hej och godmrgon.
Går sen vecka och har lyxtider, älskar när jag börjar typ två och slutar fem, får ju sova hur länge som helst nästan.
Ska laga lunch, och dricka thé. platta håret och klä på mig. Sedan möta Marina i skanstull klockan 13.20. fuck.. Det är om en timme så jag måste skynda liiite. Tänker ha gåsjackan idag faktiskt, den här kylan är ju inte att leka med. Så det så. 

Och har lovat att jag inte ska röka idag, eller någonting alls mer, ska alltså sluta röka med enklare ord. Idag är min första dag, jag är jätte röksugen och har inte ens gått ut, men jag ska fan klara det. Och på köpet kanske jag kan få gå upp lite i vikt som jag vill också! Återkommer med hur det går.. puss på er

man lär sig utav sina misstag? nej.

Jag hatar att vara bakis, och det jag hatar ännu mer är att jag faktiskt inte lär mig av mina misstag. Fan. Back to bed.

fredag & lördag

Ja gär alltid så seg på lördagar, som idag har jag inte gjort någonting, bara legat i sängen heeela dagen. 
Men nu ska jag börja göra mig iordning och så, för vid halv nio har vi bokat på bord på en grekisk restaurang på söder, en kompis fyllde år igår så vi ska ut och äta,vi blir nog runt 7-8 personer så det blir trevligt.. Sedan ska vi hem till Carro och förkröka lite och sen dra vidare, vet inte vart ännu men det ger sig.

Igår var en rätt lugn kväll, var hemma hos sarah med alla tjejer och lite annat folk. Sedan mötte jag jennifer och några andra och åkte in till stan, skulle ut någonstans men det blev inte så, sen tänkte jag åka tillbaka till sarah men istället åkte jag, jennifer och nathalie och åt litte fyllemat på donken, så jävla gott just då. Sedan mötte jag jempa och åkte hem till henne och sov. 

lär känna mig

Har inget bra att skriva, så ni får lära känna mig lite bättre:)


1. Vad heter du?
 Micaela viktoria Tumlare
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? jag vill heta Micaela.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Tror de tänkte döpa mig till Maria, men tack för att de inte gjorde det.
4. Vilket stjärntecken är du? Jungfru
5. Vilken årgång är du? -91
6. Vart bor du? Hammarby sjöstad
7. Bott utomlands? Nej, men vill åka och plugga i usa ett år, annars åka dit och jobba ett tag efter gymnasiet.
8. Flyttat antal gånger? 10 gånger, här gillar vi att testa nya delar av stockholm
9. Vart skulle du vilja bo? I ett varmt land, eller någon varm del av usa, typ california.. eller NY
10. Vilken skolklass? 2an på gymn.
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Jag vet inte riktigt, får se vart jag hamnar.

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
 162 cm
2. Hur mycket väger du? 50 nånting, förlite tycker jag..
3. Hårfärg och frisyr? Brunett och min lugg existerar inte just nu då jag väntar på att den ska växa ut
4. Ögonfärg? Blåa
5. Mest nöjd med? hmmm.. vet inte, mina läppar kanske..
6. Minst nöjd med? mina tuttaarrr
7. Skostorlek? 37-38
8. Glasögon? Jag ska ha egentligen, men har inte en några..
9. Gar du några piercingar/tatueringar? Tungan, naveln & hål i öronen :) Tatuering om ett år! =)

FAVORITER
1. Filmer? snygg, sexig singel, Titanic och pretty woman
2. Låtar? ugglas låtarn fan :)
3. Årstider? Sommar & Vinter
4. Mat/dryck? Bacon.. Och oxfilé och cocacola
5. Djur? GIllar inte djur, dom hårar.. skulle vara fiskar isåfall.. haha
6. Färg? Brun, guld, vit, svart, och färgglatt!
7. Parfym? jennifer lopez live
8. Tv-program? sex and the city!!
9. Ämne i skolan? kommunikation
10. Sysselsättning? Skola, umgås med vänner, festa..

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? svart skinnjacka eller svart kappa.
2. Vad använder du just nu för skor? Svarta fejkskinn stövlar från Din sko, men mina favoriter kommer från Bianco.
3. Favoritfärg på kläder? Brunt, svart, vitt
4. Favoritmaterial på kläder? Bomull, stickat.
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? stickade tröjor, jeans, kjolar, klänningar, stickat stickat stickat. HÖST
6. Favoritaffärer? H&M Gina tricot och adidas...
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? olika.. har ingen aning
8. Favoritmärke? Adidas, för deras tröjor är så sköna.. Men annars är det nog H&M faktiskt.
9. Vad har du för byxstorlek? 24/25- jag ska sträva efter 26 men det verkar inte vilja gå nånstans.
10. Vad har du för tröjstorlek? 34-36/xs

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
 Räknar inte min morfar som morfar..
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Nycklar, pengar, SL-kort, tändare
b) Jobbväska just nu? Har ingen jobbväska
c) Handväska eller liknande just nu? Mp3, skrivblock, ciggaretter, ipodladdare, skolböcker, plånbok och lite annat skit.
3. Vad är du beroende av? Cigaretter och cocacola!
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Förvarets hudsalva, som just nu är rosa! 
6. Vad tror du på? Att leva livet som är just nu
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Jag är kristen, men är inte troende. Men vågar inte säga att jag inte tror på gud ifall han faktiskt finns haha.
8. Vad köpte du senast? Vantar, en mössa & ett par örhängen.
9. Har du nåt husdjur? nej =)
10. Var bor du? Har inte den frågan redan varit?



new haircolor

Kom precis hem, har varit på salongen hela dagen. Färgade håret, äntligen är de gröna nuyanserna borta, tack och lov.
Fint är det också, me like. Nu ska jag äta fläkkotlett, möms.

jag behöver sömn, på dagen

Vaknade nu, och vad skönt det är att sova. Jag är inte gjord för att gå upp sex på morgonen, funkar inte i min hjärna. Från 10-14 är en bra tid att gå upp, dream on liksom. Håller på att göra mig iordning, ska möta jennifer och äta lunch och sedan åka till christina och jempa och fixa håret. (jag vill färga..)

Ska klä på mig nu, hörs lite senare :)

för lite sömn för skolan

Bullarna blev bra, tillslut.
Har insett att jag endast kommer få sova 6 timmar inatt, härligt?
Funderar på att strunta i skolan imorgon och plugga hemma istället.
Vi får väl se. 

Ps.. Jag ska få en ny telefon:D:D:D





för lite sömn för skolan

Bullarna blev bra, tillslut.
Har insett att jag endast kommer få sova 6 timmar inatt, härligt?
Funderar på att strunta i skolan imorgon och plugga hemma istället.
Vi får väl se. 

Ps.. Jag ska få en ny telefon:D:D:D





hjälp att baka bullar

Jag är sjukt confused.. Skulle baka bullar, köper smör på konsum.. Kommer hem och upptäcker att jag inte har tillräckligt med mjöl, så då går jag och handlar ytterligare än gång. Kommer hem, kommer på att jag inte har något socker, handlar igen.. Sjukt irriterande, lider jag av alzhimers? (stavas det ens så)

Nu sitter jag iallfall i världens mysigaste stickade polotröja som jag hittade längst in i garderoben, väntar på att min deg ska jäsa.. Har inte hänt nått på en halvtimme, suger på att baka.


fotade mig själv i en spegel idag, coooooooolt. Inget liv har jag heller.

dåligt med updates...

Dåligt med uppdatering idag.. Men så är det vissa dagar, och idag är det tydligen såå.
Hade bara två lektioner i skolan idag, sedan åt vi lunch på mcdonalds och det var hur gott som helst med tanke på att jag inte ätit så mycket alls på två dagar.. Fråga mig inte vad felet är, för det har jag ingen aning om.

Sedan har jag träffat mina söta tjejkompisar, sarah, christina, jennifer och jempa :) Nu ska jag baka bullar, ta massa foton på mig själv eftersom jag har tråkigt och ikväll ska jag ut och äta.. Tror det blir texas longhorn, mumsigt.

Hörs senare :)

(mina grannar lär döda mig, spelas musik på högsta volym i mitt hus.. loove it)

en rätt vanlig dag..

Kom precis hem, har varit hos sarah och kollat på film med henne och criccan :) 
Innan skulle vi ju simma, men vi orkade aldrig så vi badade i äventyrsbadet, bubblade 
bubbelpool och bastade istället. Haha.

Såg att jag har fått en bonuscheck från h&m idag också, 150 kronor. Alltid bra att ha.
Nu ska jag spela ett spel som sarahs lillasyster visade mig idag och sen sova. 
Godnatt :)

gå ner 20 kg på tre dagar

Sitter i skolan och har näthandel, sista lektionen för dagen. Skönt så skönt. Ska simma efter skolan med sarah och criccan och sedan ska jag hem till my. Försov mig imorse också, inte bra. Och idag har vi haft tre timmars håltimme, gud vad utråkad jag är. Nu måste jag jobba med min uppgift, hejs.

sovdags

Time to sleep. God natt.

tråkigt

gaah vad tråkigt jag har. kom hem för ett tag sedan, och det finns inte ett skit att göra. ska kolla desperate housewives avnitt 3 på säsong 5 som kom ut idag. sedan har jag ingen aning, har ju redan städat mitt rum....

I got a new name

Höhö, har bytt namn på facebook också kom jag på. Jag är ju himla påhittig och rolig jag, mitt namn är numera Mickis Tumtumlare. Hahahahaha, kan inte sluta skratta.. (eller okej, jag skrattar inte ens för det är tråkigt..)MU


ser jag ut som en rockare?? Det var det någon på sarahs praktik som tyckte. Fuck them

at beccas place

Är hemma hos becca, har inte varit här på typ tusen år. Och hon har ett jätte konstigt men jätte roligt och jättejobbigt tangentbord. Man skriver så konstigt, så man får sudda och sudda hela tiden. Har ätit makaroner och köttfärsås  på burk. Gott va? Tror de flesta tycker att det är äckligt, men jag skulle nog kunna leva på det... mööms.

Becca har sovit sen vi kom hit, jag har tittat på Beck - skarpt läge, och hon gör riktigt roliga miner i sömnen, dom skulle ni allt se. Men nu ska jag ut och röka, och äta lite till..Hungriiiiiiiiiiiig. Puss & kram skumbanan

tidig morgon

Klockan är halv sju och det är helt kolsvart ute, 9 och grader och jag tror att det är påväg att bll vinter..
Är i allfall uppe och ska göra mig iordning och sen äta frukost. Ska ju gå hemifrån om en timma ungefär,
vi hörs senare i eftermiddag.

jag går & sover..

Äter glass, så gott så gott. ska nog sätta på mig sovkläder, tända ljus och lägga mig i sängen och titta på lite satc och sen sova. ska ju som sagt upp tidigt imorgon, huah.


om man typ var blond igen.. mu, måste sluta luta förstöra mitt hår varannan dag. 

jag vill bara ha och ha hela tiden..

Kvällen igår med My var hur mysig som helst. Vi köpte godis, cocacola och ben & jerry´s glass och låg och tittade på säkert tio avsnitt av sex and the city, och sedan somnade vi till filmen.. Vet inte hur länge sedan det var jag var hemma och tittade på film en lördag, måste göras oftare. 

Imorgon är det skolvecka igen, börjar åtta och det betyder att jag ska gå upp vid sex tiden. Får se hur det går.. Imorgon måste jag köpa en läpp piercing, och ha i mitt öra.. Haha, låter sjukt men den har en platta på baksidan så att man kan skjuta fram den, annars kan man inte lyssna på musik i hörlurar :) Sedan har jag hittat en telefon jag vill ha, men den kostar 4400 och dom pengarna kommer jag inte kunna fixa. Jag har dom men inte har dom, har ni hört ett jobbigare problem? 

Ska tvinga My att vi ska gå på musikal och se sune, och sen gå på cirkus och se uggla också. Fan vad jag tänker på pengar hela tiden. 



ibland mår man dåligt.

Blä på det här. Jag hatar att vara bakis, och idag är tydligen en sån dag jag är bakis hela dagen. 
Visst hade jag trevligt igår, sov hemma hos sarah och vi kom hem runt två tiden. Men inatt så mådde 
jag illa som fan, vilket inte resulterade i något bra.. Var inte ens nykter när jag vaknade vid åtta tiden. 
Nä, ikväll blir med film med my. Hon slutar jobba vid nio så jag ska möta henne då. Så nu ska jag 
vänta, vänta och vänta. Ha en bra lördag, :)

aldrig mer..

jag ska aldrig mer dricka alkohol.

fredag!!

Hejsan :)
Är hemma hos jennifer nu, eller, kanske inte hemma hos jennifer, utan hemma hos hennes pojkvän där hon har bosatt sig de senaste månaderna.. Komplicerat det blev nu då.. Vi håller på att laga middag, kött med pommes frites och bearneisesås. Mumsigt va? Skolan gick bra, hände som vanligt ingenting förutom att vi gick en jävligt lång promenad som var jobbig med mina djävulsklackar..(eller kanske inte djävulsklackar, men nästan)

Ikväll ska vi hem till Joanna, sedan vet jag inte vad som händer. Hörde någonting om segeltorp, men dit vet man knappast om man vågar åka hehe  :)

en dagens outfit på sitt sätt

Har förjäves försökt att lägga in bilder på datorn från min mobil, men det funkar inte. Argh. Skulle ju visa dagens, har inte gjort det på jätte länge. Så jag får väl berätta istället.
En blå tshirt från VILA, en vit kofta från JC, jeans från gul & blå, svarta stövlar med klack från Bianco (ni måste få se dom sen, jag älskar dom) och sen väska och svart kappa från hm & bianco. Men vad trist det blev, måste verkligen skaffa en kamera. Jag behöver det, så jag kan fota. Ska köpa en så fort jag har råd, så det så.

Nu ska jag åka till skolan, höres senare! puss o kram

fredag och helg

Godmorgon på er.
Har försökt gå upp ett antal gånger, men somnar bara om hela tiden. Men nu är jag uppe.
Har inte bråttom endå, börjar ju 13.15 idag. 

Håller på att göra varmchoklad, mums mums. Tror det får bli mina högklackade stövlar idag, wu. Återkommer med bilder om jag kan fixa det :)

philadelpia ost

Jag hatar knäckebröd, eller, hata kanske är ett starkt ord, men jag ogillar det verkligen. 
Men på nätterna får jag konstiga tankar, sådana tankar som "måste ha knäckebröd med philadelphia".
Galet, gillar ju inte ens knäckebröd..

se vad jag har hittat på nu..

titta vad jag gjort, vet inte om jag gillar den eller inte... ska leka vidare

på freaky humör

God kväll på er alla. (även alla spindlar, myror och skalbaggar..) Tråkig jag va då.
Har precis ätit mig fet på glass, nej jag skojade, ätit mig smal. Vet inte vad jag pratar om, bara en tråkig höstdag igen..
Mitt hår är nytvättat, min kropp är nysolad (solarium dåra) Brun blev jag, lite, kanske bara jag som märker skillnaden, men iallfall så kommer jag vara helt röd imorgon.. Tror jag, för det råkade bli lite för lång tid i solariet, men vad gör det om hundra år?

Har räknat mina sparpengar, som jag sparat sen augusti typ, dom ska jag använda i usa, jag har 3190 kronor, kan ni förstå att jag sparat egna pengar? Finns inte på världskartan liksom, trodde jag saknade den där genen alla andra människor har, bi vet, "jag kan spara pengar genen". Mamma sa att det var bra att jag hade sparat så mycket, hon trodde jag skulle klara mig första dagen iallfall.. 

Nu ska jag försöka göra en kul header i photoshop, bara det att jag är inte så bra på det ännu, har en jätte bra idé i huvudet, får se hur idén blir på skärmen. Återkommer.



tröttsamt

Är så fucking jävla trött på hösten, snart ger jag upp.

trötter

Godmorgon.

Är hur trött som helst,och klockan är 11.15, vad har jag gjort med min tid på dygnet? Undrar hur det kommer att bli nästa vecka när jag börjar åtta varje dag, vill inte ens tänkapå det. Nu ska jag i allfall iväg till skolan. Det var ett tag sedan jag var där så nu måste jag verkligen gå. vi hörs i ieftermiddag. Hejs

all night long

Nu ska jag lägga mig i min säng, har två vecko revyn tidningar och boken "aldrig fucka upp" som är fortsättningen på "snabba cash" Detta kan bli en lång natt.. börjar 13.45 imorgon, men tänkte göra nånting åt mitt liv och gå upp vid nio tiden och se om jag kan fånga dagen, godnatt på er.

när växte vi upp så fort?

Om mindre en ett år så fyller jag arton, de flesta av mina vänner fyller 18 mars, januari och dom längtar verkligen. Jag har längtat som jag vet inte vad tills den dagen jag är arton, då jag kan gå på krogen, köpa cigaretter vart som helst, ta körkort, rösta och åka utomlands utan mina föräldrars tillåtelse. Men sen då? När vi har gått ut gymnasiet, då vi ska hitta en egen lägenhet, hitta ett bra jobb, betala skatt, betala alla våra räkningar, ta lån, köpa mat och betala pengar för att gå till läkaren.
Vi kan ju bara drömma om tre månaders ledighet på sommaren och bara göra vad vi vill.

Jag har ångrat mig, jag vill vara 17. Tror nog att det är den bästa åldern, förutom att jag inte får köra bil och gå ut på krogen. Men jag lider inte av det. Jag bor i en lägenhet där jag inte betalar en krona, jag får middagen serverad varje dag, jag har långa sommarlov och lov veckor, behöver inte jobba. Det enda jag behöver tänka på är skolan, sedan kan jag leva som jag vill. Och även om jag inte får bestämma över mig själv i vissa lägen så har jag det bra. Jag har inga speciella regler för när jag ska vara hemma och si & så.. Jag kan dricka alkohol och köpa cigaretter även om jag är 17. Och tro mig, även om det är skönt att vara arton så överväger nackdelarna, hellre 17 och inte göra ett piss än att få gå ut på krogen och dricka öl som kostar 50 spänn mer än vad jag köper en öl för idag. 

Allt har gått så jävla fort, vad hände med tiden då jag var tretton? När jag snodde allt jag ägde från HM, då jag kunde skolka från skolan utan konsekvenser, då vi smet in på biosalonger och tittade på filmer gratis, då våra fredagskvällar spenderades med att hänga ute i hökarängen och sedan sova över hos varandra. Då vi ljög för våra föräldrar och sa att vi var hemma hos en kompis och tittade på film, då vi egentligen var ute och krökade. Då kan vi prata om att inte behöva tänka på någonting. 

Tiden gick så fort, och snart sitter jag i min villa på landet med fyra äckliga skrikiga ungar och en man som är otrogen. Vad hände på vägen? Jag vill alltid vara tonåring..


Den tiden vi såg ut såhär var nog den bästa tiden...
en låt som passar kan ni också få =)
http://www.youtube.com/watch?v=T6YiucVhFBc

time to bed

Trött  .  Sliten  .  Säng  .  Täcke  .   Kudde  .  Sova  .  Nu  .



tråkigt att vara sjuk

Idag har jag hunnit med mycket, fastän jag är sjuk tog jag en fika med Hannah imorse, sedan har jag även hunnit med att äta en hel påse nonstop, druckit två liter cocacola, städa mitt rum, men inte fan har jag sovit. Och jag kan även meddela att jag har riktigt tråkigt.. Kommer inte bli roligare heller, så jag får väl lägga mig i min säng och kolla på film.. orkar inte, vill verkligen göra nått kul.. men finns inget kul så långt ögat kan nå..

sjukast i världen...

Klockan är bara 20 öve åtta och jag är helt slut, fast än jag bara legat i min säng sedan klockan tre.. Nu var jag iallfall med mamma i vasa stan, hon skulle hämta en byrå och ville ha sällskap, ingen respekt för att jag är sjuk här inte, haha. 
Nu ska jag fortsätta att titta på min film Uptown girls, äta choklad glass och tända ljus. Somnar nog inom 20 minuter.. Ingen skola imorgon, vill bli frisk. ¨


nånting jag gjorde i photoshop, har inte mycket andra bilder..

sick

Gick hem från skolan efter två lektioner för jag mådde verkligen inte bra, på riktigt. Har nästan 38 graders feber, och ont i halsen och helt kallsvettig, Så tänkte ladda ner desperate housewives avsnittet som kommit ut idag, men tror ni det går att komma in på pirate bay? Självklart inte.. Då får det väl bli satc istället. Hejs

skoltrött

Min hals gör fortfarande väldigt ont, men jag ska till skolan snart. Får ångest av att bara tänka på att sitta på rättskunskapen, för jag tycker det är så sjukt tråkigt. Och om jag ska vara ärlig så har jag inte hängt med så jätte bra heller.. Har en pizza som ligger i ugnen som jag ska äta, och jag kommer vara hungrig resten av hela dagen men vem bryr sig? Förlåt om jag inte har några bilder här i bloggen, men jag saknar en kamera..

när har man feber?

vaknade för en kvart sedan, vaknade upp från underbara drömmar och har jätte ont i halsen. Så nu dricker jag te med honung i, inte det godaste jag vet men vill inte vara sjuk. Eller kanske lite bara, så att jag slipper vara i skolan och bara ligga hemma och titta på film. Jag kanske har feber också, har faktiskt 37,5.. Är det feber? Äh, får väl se hur jag mår senare idag, ska iallfall börja göra mig iordning och idag ska jag ha världens skönaste kläder på mig, så sköna att jag ser fram emot att gå till skolan.. Knäpp jag är, ha en bra måndag. 



snart får jag sommar

Var och solade i gullmarsplan, och så skönt det var med värme. Fick lite färg på köpet också, längtar tills jullovet då jag äntligen får sol.. Bara två och en halv månad kvar till miami.. Kollade på lite bilder, ser helt underbart ut. 

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på...sex and the city =) Hörs imorgon. Godnatt 

att man alltid klagar på vädret..

Vilket jävla pissväder det är ute.. Och klagar gör man iof alltid på vädret, är det inte regn och man har ont i huvudet, så är det snö och så kallt att man inte kan gå ut och då mår man också dåligt.. Och på sommaren är det alldeles för varmt, och oj vilken huvudvärk man får då.. Haha, men det är verkligen så det är.. Men jag har hellre snö och kallt, eller sommar och värme och har lite huvudvärk än att det ska vara såhär grått och regnigt för det gör mig verkligen deprimerad..

Är iallfall hemma från sarah nu, har inte varit hemma sen i torsdags eller fredags.. Och kvällen bjuder på middag, min moster och hennes sambo kommer hit,, Sedan ska jag tända ljus och titta på film. Finns ju bra saker med dåligt väder också! :) Ha det bra denna söndag.

Seg lördag.

Hallojsan.

Sliten, vilket är som det ska på en lördag dåra.. Vaknade supertidigt imorse, och sedan kunde jag inte somna om.. Men somnade nån timme i soffan men nu är jag vaken.. Men trött är jag, så idag ska jag bara ta det lugnt.

Är hemma hos sarah, men hon är inte hemma så det är ju kul att ha hela hennes hus för mig själv.. Äh, hoppas hon kommer hem snart för det är riktigt tråkigt att sitta här själv. Har jag blivit sällskapssjuk? Har laddat ner desperate housewivies avsnitt som jag tänkte kolla på. Ha en bra lördag =)

thank good it´s friday

Sitter hemma hos sarah med henne och joanna, har gjort mig iordning för om en timme ungefär ska vi hem till jennifer på middag. Sedan får vi se vad som händer, vill göra något kul.... men tror jag ska gå ut till dom anda, sarah skriker från hallen så man vet aldrig vad det kan vara... Trevlig helg



så här söta var vi för fyra år sen :)

...

känner för att ha min vinterjacka ikväll, fast det känns samtidigt tidigt. 
Vi hörs på söndag igen, trevlig helg.

SL skärp er!

åh jag blir så trött på att jag varje dag, (flera gånger varje dag till och med) får stå och vänta på tvärbanan i gullmarsplan.
Det står att den ska gå om fyra minuter, helt plötsligt har siffran hoppat till en femma, jaså, då vart det fem minuter att vänta, sen sex.. Sen börjar den gå neråt igen, och så när den är på tre så hoppar den tillbaka till en fyra igen. Och det gör mig så irriterad! Idag kom jag ner på tvärbaneperrongen och då var klockan 14.19, det stog att tvärbanan skulle komma om 5 minuter. Vet ni när den kom? 32! I tretton jävla minuter fick jag stå och vänta, snälla sl sluta ta så jävla mycket betalt om ni inte kan passa tiderna. Ska nog börja skriva ner alla minuter jag står och väntar och ser vad det blir i längden, tror fan att halva livet går åt till att vänta!



hösten är mörk..

Kom hem för en timme sedan, och nu har jag fastnat vid photoshop och försöker skapa mästerverk, går ju sisådär.

Jag kan inte låta bli att tycka illa om hösten ibland, visst visst att det är mysigt med alla färglada löv, det är mysigt med levande ljus och mysigt med alla varma kläder och så vidare.. Men det är även så jävla tråkigt! 
De flesta är hemma med sina pojkvänner och flickvänner och tittar på romantiska filmer, blä. Det är nog det jag inte gillar, eftersom ingen vill gå ut, ingen vill ens ta en fika.. 

Tur att jag har några vänner(två) kvar iallfall.. Och ikväll ska jag hem till sarah, vi ska hyra snygg, sexig, singel och köpa massor med godis. Hon har lovat att jag ska få bada i hennes bubbelpool också, men det vet jag inte om jag orkar haha. Imorgon är vi lediga och ska åka till Christina och Jennifers salong i solna, sarah ska slinga håret och jag ska få mitt hår fixat bara :) 

den här jäkla rubriken också..

God morgon, eller föresten, det är nog inte så många andra som går upp vid elva tiden på en torsdag, men vilken tur jag har att jag börjar två varje dag den här veckan då.. Fast ska snart iväg och simma med sarah, som inte har simmat med mig på en hel vecka så nu måste jag faktiskt. 

Och så är det redan torsdag, så imorgon är det fredag vilket är skönt. Är ledig imorgon också, och så ska jag bo hos sarah hela helgen för hon är ensam, skönt. Funderar på att strunta i att gå till skolan, för jag orkar inte verkligen.. Igår var vi där 25 minuter sen fick vi gå hem, och det enda vi gjorde var att sitta och ta kort med den där jäkla webcamen. Fårse om jag pallar att gå dit idag, annars får jag ju långhelg och det vore inte helt fel! =) 

Men vi hörs senare =)

det regnar här i stockholm idag

Godmorning sunshines..
eller, ah, det regnar ju ute.. Jätte roligt när jag har platta mitt hår i en halvtimme, får väl leta efter ett paraply eller så.. 
Och jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska ha mina stövlar utan klack eller med.. äh, 
hur som helst sska jag möta jennifer i skanstull klockan tolv, och vi börjar två så jag har ingen aning om vad vi ska göra.. Ska iallfall försöka att inte göra av med alla mina pengar.. vilket kan bli svårt att inte göra.. 

Slutar vid fyra idag och då vill jag nog hem, och ligga i min säng och titta på film och höra regnet utanför eller nåt sånt, fan vad deprimerande jag e. Nu måste jag gå, puss o kram.

RSS 2.0