lite update

Hej bloggen.
Tänkte uppdatera lite här. Inte många dagar kvar i MIami nu, åker hem på tisdag kväll. Tråkigt, så jävla tråkigt. Vill inte komma hem till iskalla sverige där det är mörkt. Jag vill stanna i den här värmen föralltid, men bara om jag får abbonera ett flygplan hit ner med alla mina vänner & resten av min familj haha. Men nu är det som det är, så jag ska njuta så mycket jag kan av den sista solen. 

Solade hela dagen idag med, var nog varmaste dagen idag. Har till och med badat i havet. Har inte vågat göra det innan eftersom det är så mycket maneter och skit. Äckligt. Sedan har vi varit på Kmart, ett stort varuhus. Köpte tre par billiga skor, kostade bara 50 spänn styck men var jätte snygga :) Och sen har jag handlat en hårspray haha. 

Sedan åt vi middag på en mexicansk restaurang här i närheten, åt så mycket att jag nog inte behöver äta på typ fem dagar.. Haha.. 

Och sedan var vi nere vid poolen och badade och sedan badade vi jacuzzi också. Och drack frozen strawberry margarithas. Och nu ligger jag i sängen på hotellrummet och kollar på en prinsessas dagbok två.  Och ska fortsätta med det. Vi hörs :)



snart måste jag sätta på mig denna jacka igen:( Brrrr

aligatorer i everglades

Nu är jag hemma igen. Blev ingen shopping. Men ni ska få höra på något coolt.

Vi åkte bil ut till everglades, tog väl en timme ungefär. Där vi fick åka flygbåt genom träskmarkerna, var rätt läskigt faktiskt med tanke på att det liksom bor aligatorer där. Efter tio minuter fick vi gå i "land" på en liten, liten indian ö. Det var som en stor brygga, gjord av tunna träplankor och det låg några små hyddor på. Det som var läskigt var att gå på dessa bryggor, eftersom trät var så gammalt och tunt. Där såg vi minst fem aligatorer. Hur stora som helst, jag var livrädd haha.
Och en kille som jobbade med att köra båtarna gick ner till en aligator och fick den att öppna munnen, och han tog ett kort på den med min kamera, Häftigt som fan, jag lovar. Jag har en film och bilder som ni ska få se när jag kommer hem. It was niiice.

Nu ska jag äta middag här på hotell rummet, kyckling och chips hehe.. Sedan ska vi ner och bada bubbelpool och dricka drinkar. Har massa gratis drinkbiljetter som vi vann på en tävling här på hotellet för några dagar sedan. Vi hörs.

sol och shopping.. och krokodiler

Tredje dagen i rad som det är sol, underbart. Så jag ska snart ner till stranden och lägga mig och lyssna på musik och sola. Härligt. Igår låg vi på stranden till två tiden, sedan tog jag massage på stranden. Hur skönt som helst. Sedan åkte vi och shoppade, hittade två par jeans från forever 21 som kostade 12.50 dollar styck, alltså ungefär 100 kr. Sedan köpte jag en duschkräm/badskum med chokladdoft och ett rosebud läppbalsam. Senare idag blir det mer shopping, och så ska vi åka till everglades och se på krokodiler.

Vi hörs, ha det bra! :)


jag och min nya bikini.. synd bara att jag har så små tuttar. haha

ännu mer bilder

Hej där hemma i sverige. Har ni fått någon snö? Det har inte vi kan jag lova. Idag har det varit 30 grader varmt och sol. SKÖNT. Har inte så mycket att skriva då jag inte gjort något annat än att sola och bada idag.. Lägger in några bilder jag och syster tog idag. Puss o kram, saknar alla :(


några miami bilder

Usch, jag är typ sjuk. Har ont i halsen och huvudet, känner mig seg i hela kroppen. Varför just nu? Men jag ska endå ner till poolen och lägga mig i solen, det blåser ganska mycket idag med, men eftersom det är vama vindar går det att sola och bada endå. Har föresten fått in bilder från fredrikas kamera på datorn. Min kamera är det något fel på.
Lite bilder som vi tagit hittils:


några stycken iallfall.. jag har mycket roligare på min kamera.
1. Jag livrädd när planet ska lyfta
2. Precis kommit fram till soliga miami, väntar på att få ut våran hyrbil
3. Lite molningt, jag med en starbucks ice tea
4. jag utanför VS

(höll på att glömma, det är ju faktiskt julafton idag, god jul allihopa och hoppas ni får snö :) 
hah

to miami downtown.

Det är skitväder här idag.. Molningt, jätte blåsigt och  havet lever sitt egna liv. Ni skulle se vågorna.
Så idag ska vi ta bussen ner till downtown, får se vad som händer där. Lär ju bli lite shopping, haha.
Imorgon hoppas jag verkligen på att det blir bättre väder, vill ju inviga min nya bikini..
Men nu ska jag dra, puss och kram skumbanan

new dress

Klockan är bara tio på kvällen här, men är endå jätte trött. Har inte riktigt kommi tin i den amerikanska tiden ännu.
Vi var aldrig på stranden idag, blåste jätte mycket när vi kom ner dit, och vid poolen var det fullt. Så vi ååkte till en GIGANTISK mall och shoppade istället. Köpte en till nyårsklänning på Forever 21, eller.. jag har två nu, men jag kan ju bara ha en på mig.. Kommer säkert ha köpt några till innan jag åker hem härifrån haha.

Sedan köpte jag ett skärp, ett svart nagellack och en asball plånbok med paljetter som är rosa, allt från forever 21.
Sen handlade jag två koftor på mango, kostade inte ens en hundring styck för dem. Och såklart var jag tvungen att kika in på VS.. Köpte en bikini faktiskt, jätte söt. Vit med gula prickar, och så är det typ en tubbikini. Äh, ni får väl se sen.

Det var nog det jag köpte.. men jag är långt ifrån klar med min shopping, promise. Men nu ska jag se lite på tv, och imorgon hoppas jag på bättre väder. Värsta stormen utanför hotellrummet, ni ska se havet. Hur stora vågor som helst, :(


haha, skulle fota min känning. Snyggare foto har man aldrig sett va? Jag är så snygg just nu, det bara skriker om det;)



(a pizza hut, a pizza hut, kentucky fried chicken and a pizza hat)

strålande sol igen

God morgon, vaknade precis. Här är klockan kvart över nio. Strålande sol idag igen, har precis satt på mig bikinin och ska bara äta lite innan jag kilar ner till stranden.. Solen försvinner bakom de höga skyskraporna vid tre tiden, så då blir det skugga på stranden.. Så då ska vi åka till en mall och shoppa. Wi =) Vi hörs senare eller imorgon. ha det bra hemma i sverige, jag saknar er.



glad i bikini och klänning =)

strålande sol & 25 grader

god morgon.
Här är klockan halv nio på morgonen och det är strålande sol, klarblå himmel och minst 25 grader ute. Nu ska jag käka frukost och sedan ut i solen och bada! Ha det så bra hemma, speciellt du jennifer. i denkalla kylan.moha. pusspuss


bild från balkongen nyss:)

shopping at the mall

Kom precis tillbaka till hotellet, har varit och shoppat i en jätet stor mall(galleria) sedan klockan elva idag. Nu är klockan sex ungefär, hemma hos er är den tolv va? Fast det börjar redan bli mörkt här, det är ju inte sommar här, men för mig är det ju det..

Iallfall så fanns det över 240 butiker i den mall vi var i..Och oj, hann inte ens med hälften. Och det fanns en jätte stor Victoria´s Secret butik, där jag köpte tre olika slags hudkrämer. Med dofterna av Coconot swirl, A slice of heaven och Candy, baby. Dem luktar helt underbart. Sedan köpte jag fem läppglans också med massa olika smaker. Bland annat fruitloose och bubble it up.Sedan tre andra också. Hittade även min nyårsklänning på Forever 21, den får ni se på nyårsafton. Men den var billig, kostade bara 17 dollar.

Sedan köpte jag en Bh som inte har någon rygg eller band, ni vet en freebra? Sådana finns iallfall i Sverige för typ 300 spänn, här kostade den 9.99 dollar. Cheap. Sen köpte jag lite strumpor och en tshirt med texten" Be naughty save santa a trip" från levis outlet store. Och ett par sunglasses, glömde mina hemma smart som jag är.

Sedan har jag druckit jätte gott icetea från Starbucks, "ice shaked passion". Starbucks, Mcdonalds, Subway, Pizza hut och Taco bell hittar du överallt här. Det är verkligen så som man tror att amerika är.

Nu ska jag ta det lite lugnt här på hotellet, sedan ska vi ut och äta. Vi hörs ikväll eller imorgon. Puss på er.


j
jag och min nya tröja, fast texten är spegelvänd på bilden haha..

i sommaren

Har varit vaken sedan halv sex imorse. Kunde inte sova, nu är klockan ungefär halv nio här. Men i mitt huvud är den ju ungefär tre. Som den är hos er hemma i sverige. Lite molningt här, men fortfarande varmt och skönt. 25 grader kanske. 
Idag ska vi till en galleria och shoppa, eftersom det inte är så soligt, sedan i eftermiddag ska vi nog bada och sola om det blir lite bättre väder. 

Ville bara uppdatera om hur jag har det här, ha det great hemma i regniga sverige :) vill ni ha en dagens outfit? 


DET ÄR SOMMAR:D

ville bara påminna..

Innan jag somnar vill jag bara påminna er om att imorgon när ni ligger bakis och glor på tv i iskalla sverige, så ligger jag på stranden och solar. Lyssnar på bra musik och läser skvaller. That´s life. Vill bara att sarah ska bli lite avis. Puss på er

äntligen framme i Miami

Hejsan svejsan.
Nu är jag framme i USA, vi landade ungefär åtta svensk tid. Nu är klockan åtta på kvällen här, jobbigt med tidsskillnaden, är jätte trött. Och så har jag nog gjort den jobbigaste flygresan i mitt liv som tog tio timmar. Fyfan, och jag som är flygrädd började gråta när vi skulle landa. (Det var ingen rolig landning, den var jätte skum fattade ingenting:p)

När vi hade landat var det en låååång kö till passkontrollen, och med massa frågor och stämplingar kom vi tillslut in i landet och kunde hämta vårat bagage. Min lillasyster är så dum, när vi checkade in i Paris imorse kom hon på att hon hade glömt sin parfym lotion i väskan, och fick inte ha med den i handbagaget. Då går en kille som jobbar på American Airlines runt och letar efter något hon kan checka in den i, och så får hon en jätte stor kartongbox, för en sådan liten kräm.. haha.

Nu är vi allafall på hotellet, eller har varit sen ett tag tillbaka men vi har varit och handlat och ätit mcdonalds. Vädret är så jävla underbart att jag tror att jag måste flytta hit, säkert trettio grader och strålande sol, hur fint hotell som helst. Med utsikt över hela atlanten. Hotellet ligger på stranden med pool och everything. Like it. 

Nu orkar jag inte skriva mer, ska sova strax för jag är dödstrött. Kollar lite Hannah montana på tv;n också.. Haha. 
Vi hörs imorgon, har gratis internet dygnet runt på hotellet. Det är bra, men förvänta er inte för många inlägg, jag har ju inte åkt till Miami för att blogga, right? ;)



jag fotade utsikten med webcamen på datorn, så här ser det ut från hotell balkongen, och så lilla jag, rätt sliten efter en lång flygresa och för lite sömn. Ni får bättre bilder imorgon. Sarah du kommer bli avundsjuk, moha.

update från paris

Nu är jag i Paris. Men såklart gick inte resan felfritt.
Nej, när vi hade landat i Paris ska vi leta efter en gate, eftersom där det ska gå en sån kallad transfer till hotellet.
Vi hittar gaten efter ett litet tag, fransmännen är ju inte så bra på engelska. Står där i en timme, men ingen transfer kommer.
Tillslut går vi och tar en taxi, som lurar oss på pengar och tar för mycket betalt. Illa. Hungriga lämnar vi våra väskor på rummet, och sedan ner till restaurangen, där finns det bara konstig mat så jag och fredrika äter bara pommes frites. Mums. Nja, illa.

Skitsamma, nu är jag på hotellrummet och har kopplat in den bärbara datorn. Jag betalde 50 kronor för internet, bara för att uppdatera för er. Jag är så snäll så. Har glömt minneskortläsaren hemma så jag kan inte lägga in några bilder, men kanske köper en nere i usa. Imorgon klockan tio går planet, och har tio timmar i luften framför mig.. Well, det går nog lika bra som flygresan ner hit gick.

Nu ska jag läsa lite bloggar, och sedan bada faktiskt. Kommer endå inte kunna sova nu. Ska läsa ut min bok också, köpte "Den nakna sanningen" av Linda Rosing på arlanda. Jätte bra faktiskt. Nästa gång vi hörs är jag nere i Miami, och jag hoppas att det är mer värme där än här, i Paris är det nämligen lika kallt som i Stockholm.

Ha det bra hemma i sverige, kommer sakna er.

såhär roade var jag och min syster på flygplanet.



och här är jag nu, haha.



Nu åker jag till USA

Nu skriver jag sista inlägget i sverige.
Vaknade för ett tag sedan, ska klä på mig och packa mitt handbagage plus min necesär med smink och liknande. Ska göra mat också, sedan vid ett tiden åker vi mot arlanda. Planet mot Paris går 16.00 och landar 18.35. Då ska vi ta våra väskar och checka in på hotel där, sedan ta tåget in till Paris och äta middag där. Sedan ska vi väl sova rätt tidigt, eftersom planet till Miami lyfter klockan tio imorgon. Sedan kommer vi fram till Miami 14.25 lokal tid. Det försvinner ju sex timmar, så den fltgresan kommer ta cirka tio timmar. Jag som är livrädd för att flyga, men det får gå bra. Får väl kröka innan eller något, så jag klara mig. Eller inte.

Kameran är med, så jag kommer ta mycket bilder. Och jag nästa gång jag skriver är jag antingen i Paris, USA eller på arlanda. Det sista var inte lika kul. Men vi hörs snart iallfall, ni får ha en bra jul i Sverige och hoppas det kommer snö. Och vi andra ses på nyårsafton. Kommer sakna er! Speciellt Jennifer, Sarah, Vinita, Marina.. och såklart många andra. God Jul, vi hörs snart igen!



jag kan vara duktig i skolan

Trodde att historian skulle gå fort att göra, har hållt på med den sedan en och en halv timme tillbaka, kanske lite mer. Jag som brukar vara snabb när jag väl sätter mig ner och gör någonting. Men aja, nu är jag klar med den. Känns skönt, det var det sista jag hade att göra i Historia. Så nu är den kursen klar, och jag klarar den garanterat med ett G. Tror inte på mer, eftersom jag inte fått VG på tillräckligt många uppgifter för att få det som slutbetyg. Men jag är hur som helst stolt över mig själv att ha klarat den kursen så bra som jag gjort, eftersom det är en helårskurs som är inlagd på ett halvår. Jag kan om jag vill, jag skulle kunna ha mvg i alla ämnen. Men jag tror inte jag har den orken, eller jag vet att jag inte har det.

Nu ska jag bara fixa kompletteringen i näthandeln, och någon jäkla loggbok vi har i mental träning. Den förstår jag däremot inte ett endaste skit utav av. Ska fortsätta plugga, för jag bara älskar att vara i sista minuten.


i am an ego

Nu är jag för ett bra tag sedan hemma från en dag ute med my. Vi har ätit donken, som var möms möms. Och lämnat in min skit telefon på lagning, så nu är jag telefonlös. Tjoho, det var ju kul.. lagom kul. Sedan har vi promenerat på söder, alltid lika mysigt. Fikat på ett café där cocacolan smakade ramlösa. Det var inte gott, jag lovar. Sedan skulle vi sola, och när vi skulle växla tjugolappen till tior så vill den som vanligt inte åka in i maskinen. Nej, istället kommer den ut igen, tillsammans med tre hundralappar och fem tjugor. Tack sa vi, tittade chockat på varandra och typ sprang ut från solariet.

Vi solade på götgatan istället, och sedan var vi i en sexaffär för att fördröja tiden. Kul kan man ha.
Nu ska jag plugga, så vi hörs inte mer ikväll. Men imorgon innan jag åker =)


Som vanligt sysselsatte jag mig själv med att fota mig själv när my solade.





ansvarlöst..

Ibland är jag dålig, ansvarlös och omogen. Sover istället för att gå till skolan. Dum dum dum Mickis!
Men jag orkade inte kliva upp sju imorse, hade sovit på tok för lite. Hade inga lektioner endå, men det är aldrig bra att skolka. Speciellt inte i mitt läge. Fy skäms!!!!!
Så istället för att var i skolan och lyssna på två föreläsningar har jag sovit, lyssnat på musik & spelat tower bloxx. Ser en ljus framtid framför mig.. Haha.

Nä men nästa termin ska jag bli bra, bara jag slipper idag.. Och idag ska jag träffa mysan, hon kommer hit snart. Måste till the phone house och lämna in min telefon, sedan ska vi sola och fika. Sedan ska jag hem rätt tidigt och plugga, så jag hinner klart med allting innan jag åker. Och det är bara ett dygn kvar. Arlanda-Paris-Miami.

Hade konstiga drömmar inatt, om att vi inte skulle åka till USA längre eftersom vi inte hade råd. Och jag vart jätte ledsen, sedan vaknade jag och insåg att jag visst ska åka imorgon. Resfeber. Nej men jag vill inte flyga, det värsta jag vet...

Nä nu ska jag klä på  mig så att my inte behöver vänta på mig i hundra år.


Hänger ni med mig till USA?


Har packat, nästan iallfall. En del saker kvar men det mesta är nog färdigt.. Även om det inte är så mycket.
Nu tänkte jag plugga innan jag somnar, har tre saker att göra. Trodde jag var klar för terminen, men icke.
Så gör lite ikväll och resten imorgon så alt är klart tills jag åker.

Föresten, ni följer väl med mig på  min resa? För jag lovar att uppdatera dagligen med bilder & text.
Nu ska jag plugga, pussis.


Haha jag i ett tidningställ på flygplatsen i Italien -06

telefonen sönder

Och så var mobilen sönder, tack för den. Skit också. Jävla fitt sony ericsson! 2 månader höll den, fitta.

packar..

Håller på att packa till Miami. Känns så konstigt att ta fram sommarkläderna, har kollat vädret där ner eoch det ligger på 25-27 grader. Underbart. i övermorgon åker jag, känns rätt overkligt. Men jag längtar! Ska fortsätta packa nu,, är så svårt att packa eftersom jag hade tänkt att shoppa MYCKET där nere och då kan jag ju inte ta med för mycket..

Ska äta middag snart också,sedan sola. Vi hörs senare.

Har inget att skriva

DIG:
1. Hur lång är du?
165? Något sånt..
2. Vad vill du bli när du bli stor? Lycklig
3. Vad pluggar du? företagande/försäljning
4. Har du långt hår? Ja, relativt.  
5. Vilken hårfärg har du? Brunt!
6. Sminkar du dig? Ja, men inte mer än solpuder och mascara oftast.
7. Har du haft sex senaste månaden? Ja
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? black. Know what it means?
10. Har du kysst någon idag? nej :(

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Tidigare idag
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? säkert sarah--
3. Har du kysst nån kompis? haha klart jag har
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? nej
5. Vem har du varit kompis med längst? hmm.. erica
6. Vem känner dig bäst? Sarah, Jennifer, Hannah, Christina, Jempa..
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? Vet inte..
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? beror på hur ful den var:P
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? haha men nej

KLÄDER:
1. Vad hade du på dig idag? Vit tshirt, Grå pennkjol, strumpbyxor
2. Har du bytt om idag? Nej
3. Favorittröja? Många. Men adidasarna
4. Sexigaste klädesplagget på killar? nakeed is hot
5. Har du gett bort kläder nån gång? ja
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? för många ggr haha
7. Har du handlat kläder genom internet? ja
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? nej det har jag inte, även om det kanske borde ha behövts..
9. Fulaste plagget killar kan ha? Ja vet inte. Vill bara ha naket moha
10. Vad använder du för skor? olika, men ett par skinnstövlar, ett par högklackade eller gympaskor.

RELATIONER:
Hur långt är ditt längsta förhållande?
 aldrig haft ett förhållande--
Har du pojkvän/flickvän nu? nej, och tack för det.
Vilka är det viktigaste delarna på en kille? Händer, armar, ben, mage. Vafan allt är viktigt!
Hur ser din drömprins ut? lååång, snygg, mörkt hår, blåa ögon, sexig.
Hur många har du haft samlag med? 49
Har du varit kär? ja
Har du blivigt sårad? ja
Älskar du någon? ja,men inte "kärleks" älskad. Utan min familj & vänner

stress

Hinner inte fota någonting, är rätt stressad. Ska gå om 20 min och måste äta upp min mat, packa min väska & sminka mig.. Hörs senare ikväll istället.

god morgon

God morgon.
Idag är jag pigg, eftersom jag fått sova till halv elva :)
Sitter och äter geshia.. Hm, vet inte hur bra det är nu på morgonen men det är ju gott.
Ska nog möta Marina innan skolan och köpa med något från österwalls eftersom jag tänkte äta lunch hemma.
Dagen består utav 2 timmars historia (jublar...) och sedan slut för dagen.. Tror jag, för jag har redan fått mitt betyg i arbetsmiljö & säkerhet och de är sista lektionen vi har, och har för mig att vi var lediga på den.. Men det lär jag väl märka.

Nu ska jag äta, och göra mig iordning, Kommer outfit bilder sedan om ni vill ha. Kyssar så länge.




fargadelinser.com

fargadelinser.com
Vet ni att om ni skriver ett eget inlägg om fargadelinser.com så får ni hem linser gratis. Läs på deras hemsida om mer info!


Månadslinser utan styrka
Color Sapphire Blue
FreshLook Colors

Vill ha dessa:)

josefine



one year ago,,
a lot of changes, but it still you and me baby

måste bara..

Du var alltid fullast på krogarna
Du skolka från livet natt efter natt
Du vakna upp och längta ut till skogarna
Och ditt drömda hus där
Och din abessinierkatt
Med pengar på fickan var du oslagbar
Du dansa tills du föll omkul
Tills inget fanns kvar
Du var alltid fullast på krogarna
Och aldrig så ensam som när morgonen kom

Du sjöng om passioner och lömska demoner
Vem ville du skrämma natt efter natt
Du gick till din älskling med blå anemoner
Du visste aldrig hur du skulle ta hennes skatt
För dej fanns aldrig nåt mellanting
Dina läppar lika spända som din vigselring
Du levde av dikt och dog av demoner
Och dränkte din oro i drömmar och rom

Med en flicka i knät och ett glas i din hand
Bland skvaller och sånger och kyssar och smek
Var det värme och glädje i ditt längtande land
Ditt handslag var fast
Din blick vilsen och blek
Stan är så vacker men också tyst och fjär
Du lärde dig nog aldrig att leva här
Med en flicka i knät och ett glas i din hand
Slapp du se nõr din svartklädde tjänare kom

Vanilj och kanel och en rosenkrans
Ska du ha när du nu sagt farväl och adjö
Du begärde allt
Du brann hett och fort
Jag hoppas din ande hittar till Paradisets ö
Det finns ingen sorg eller smärta kvar
Bara en tanke då och då på flydda dar
Vanilj och kanel och en nyponroskrans
Och rymden som fylls av kvinnornas sång



lit de parade, braaaa låt

feel bad


som egentligen inte mår så bra.. film nu, sedan sleeeepy. kisses.

rus.


You're yes then you're no




You don't really want to stay, no 
but you don't really want to go



http://se.youtube.com/watch?v=hlPvRRcExpc

fuck you!

do you know me?

99 saker du kanske inte visste om mig.

1. Fullständigt namn? - Micaela Viktoria Tumlare
2. Exakt ålder? - 17 år & 3 månader
3. Vart bor du? - Hammarby sjöstad i stockholm
4. Bor tillsammans med? - Min mamma, min lillasyster och min styvpappa. (och ibland hemm hos min riktiga pappa, då med honom och mian två systrar.
5. Husdjur? - Nej
6. Färg på ditt hus? - Vitt
7. När är du född? - 6 september 91
8. Klass? - skolklass? fö2b
9. Vilket år tar/tog du studenten? - Tar studenten i Juni 2010
10. Något jobb? - Nej
11. När ska du sova ikväll? - När jag blir trött.
13. Duschat idag? - Ja
14. Kramat någon idag? - Mamma
15. Pussat någon idag? - Nej
16. Vad har du ätit idag? - potatismos, varmkorv.
17. Dagens klädsel? - Jeans och linne och en stor tjocktröja
18. Dagens smink? - Ingenting
19. Dagens sötnos? - haha, ingen än så länge
20. Dagens roligaste? - Bara fyra dagar kvar tills jag åker
21. Har du många vänner? - Jag har så jag klarar mig :)
22. Hur många har du kysst? - Sammanlagt? Jag har ingen aning
23. Vem kramade du senast? - Mamma
24. Hur många har du haft sex med? - Nej men vill ni veta sånt? Inte mer än tio i alla fall
25. Hur många har varit otrogna med dig? - mot mig eller med mig? Med mig vet jag ju inte..
27. Har du pojk-/flickvän? - Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? Linnea
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Sarah: Snart, den är fett seg asså menjag ringer snart :)

FAVORIT:

31. Film? - Föräldrafällan
32. Låt? -  oj, jag vet inte riktigt.. jag har många
33. Mat? - Kött
34. Dryck? - cocacola
37. Stad? - Stockholm
38. Land? - Italien
39. Ämne i skolan? - MID
40. År? - 2004

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? - Pappa
42. Personen du kysste? - hmm.. vet inte.. eller.. kanske.. moha
43. Gången du spydde? - föra fredagen
44. Gången du grät? - var nog inte så länge sedan, men jag minns inte
45. Pizzan du åt? - Margarita
46. Gången du var i göteborg? - Sportlovet
47. Gången du var i stockholm? - Just nu
48. Gången du var full? - full? Förra fredagen
49. Gången du var hög? -  High on life, har aldrig tagit droger.
50. Personen som såg dig gråta? - Jag vet inte..

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - Svart
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Ut & festa
54. Tv-spel eller datorspel? - Datorspel
55. Singel eller upptagen? - singel
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - inget
58. Ragga eller bli uppraggad? - Ragga..
59. Big brother eller paradise hotel? - Big Brother
60. Svart hår eller blondt? - Svart, eller brunt??
61. Blåa ögon eller bruna? - Blå
62. Choklad eller lakrits? - Choklad
63. Göteborg eller stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Coca Cola
66. Pizza eller kebab? - pizza!!
67. Randigt eller prickigt? - prickigtt
68. Älska eller älskas? - Älska
69. Leva eller dö? - Leva

ANTAL:

70. Personer du älskar? - Väldigt många
71. Personer du hatar? - hata är ett förstarkt ord
72. Personer som sagt jag älskar dig? - antal va? förstod inte den..
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - Ingen, stackars mig
74. Glassar du ätit på en dag? - inte fan vet jag, på sommaren har det väl varit över tio
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? - haha, minns inte:p
77. Piercingar har du? - Tungan, naveln, åtta i öronen, så blir vl tio dåra
78. Personer du saknar just nu? - 3
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Två.

VEM:

80. Vill du kyssa nu? - Det skulle ni allt gärna vilja veta va.
81. Ska du träffa imorgon? - Marina innan skolan haha
82. Sjöng du senast för? - Carro, Mirel a& Alex, hallå vi kollade mamma mia!? :D
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Angelica
84. Spelade du tv-spel med senast? - Oj ingen aning
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - ingen, jag hatar romantik. vill ta med mina tjeejkompisar på partyresa!!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Någon..
87. Förtjänar att dö? - ingen
89. Vill du sova brevid inatt? - mig själv

VAD:

90. Gör dig glad? - familj, vänner & choklad
91. Gör dig ledsen? - du
92. Vad vill du helst göra nu? - ta det lugnt & se på film
93. Önskar du att du slapp göra? - Gå till skolan imorgon
94. Vill du ha nu? - Torsdag så jag kan få åka till usa
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Ett körkort, men är dock nio månader kvar..
96. Längtar du till? - Miami!!
97. Tycker/tyckte du om dina betyg? - Det behövs en förbättring, jag ska fixa det, lovar!
98. Ångrar du i ditt liv? - Mycket, fast samtidigt har allt jag gjort blivit erfarenheter. Så inget kanske..
99. Är det bästa som har hänt dig? - Jag vet inte ärligt talat..

kyckligfaijats

Kom precis hem ifrån Carro. Jag, Mirela & Alex var där. Lagade kycklingfahijtas till middag, muuums! Och sedan kollade vi på mamma mia också. Kul att träffa dom människorna för engångs skull, det är sällan..
Innan var jag däremot med min trogna vän sarah och simmade. jätte skönt, men blev bara 500 meter, vi är ju latisar ibland faktiskt.. Imorgon börjar 13:50, hur skönt som helst. Men nu är det dags att ta ut linser & tvätta bort smink, och på med glasögon (haha, känns så jäkla ovant!) Hörs sen, kyssar



såhär snygg är jag i mina nya glasses. Höhö

a night out

Hejsan.
Lite sen med bloggandet idag, men jag har varit seeg.
Ska snart gå bort till eriksdalsbadet och simma med sarah, sedan blir det middag med carro. Var ett tag sedan vi träffades.
Igår hade jag jätte trevligt, tills slutet. Ofta kan slut bli kaos, som lite igår. Eller äh, skitsamma. Inte kaos, bara något som var nära kaos. Jag kom hem vid halvtre och sov skööönt i min säng. Fan vad jag har dålig fantasi, kommer verkligen inte på någonting att blogga om och that sucks. Föresten fick jag tillbaka min gås av jeffa igår också, de var bra, den ska jag ha på mig nu. Men vart är snön!?!?

(miami på toooorsdag, wie jag längtar!!)

   


 


vi firade becca med champagne, tårta och lite kalas.


tonight I wear this





bjuder på två otroligt snygga poser också.. moha.

Tröja från Gina Tricot
Strumpbyxor från Twilfit
Knästrumpor från Gina tricot


Ha en trevlig lördag, ses på stan...


(vill ni veta någonting om är skrattretande? i somras köpte jag med mig en teqiula från danmark. Hade druckit upp mer än halva flaskan, och sedan hittade mamma den och sa att hon skulle hälla ut den, Fine tänkte jag, tror ni inte jag hittar den i barskåpet nu? Argh.. ska ta tillbaka den, dom kan inte tro att jag ska köpa sprit till dem hela tiden... haha)



saturday

Hej på er.
Idag var jag uppe vid nio tiden, första gången på riktigt länge jag inte sover till tolv på en lördag.
Var på massage i Örby vid elva tiden, så jävla skönt det var alltså.
Nu har jag precis duschat, ska möta jennifer och josse i centralen 20 över fem, ska fixa med beccas pppppppresent. Hade tänkt göra en annan sak också, men affären jag skulle handla i är stängd på lördagar så får fixa det på månag i stället.

Nu ska jag fixa mig, sätta i linser, smink, platta & locka håret, kläder och ja.. Är väl klar om en timma. Hörs innan jag åker. =)

kevin vann idol 2008

Kevin vann, grattis. Tycker det var bra, även om jag tyckte att alice var lika bra.. men två kan ju inte vinna, och kevin var en värdig vinnare. Fatta vilken grej han har gjort här i sverige, på bara ett år. Coolt.

Nu ska jag iallfall kolla på tomten är far till alla barnen. Sedan sova. Hörs imorgon, godnatt.

hemmakväll

paus i Idol.
Är så jäkla trött, känns som mina ögon ska stängas när som helst. Glad att jag är hemma ikväll. Min syster & hennes kompis är här och gör mig sällskap. Vi har ätit kött, pommesfrites & bearnesiesås till middag. Sedan hann jag åka till sickla en snabbis med linnea som skulle köpa smink.

 Kollat på idol, ätit mycket chips & godis. Och så kommer det fortsätta ikväll, imorgon klockan 11.00 ska jag på massage, ska bli så jävla skönt. På kvällen är det tjejmiddag hos becca eftersom hon fyller år på måndag, bli trevligt. En bra helg, hoppas jag på. later


världen blev skarp.

Halloj.
Är hemma från skolan, gick riktigt segt idag. Hade redovisning i kommunikationen, betygsprat och sedan en lååååång svenska lektion. var hur trött som helst och mådde dåligt, men efter skolan gick jag & marina och åt pizza och då blev det bra.
Har även hämtat ut linser & glasögon. Helt sjukt att jag ens har kunnat gå utan linser, för jag ser allt så himla mycket bättre. Helt plötsligt blev hela världen mycket skarpare. Innan var allt så suddigt liksom.

Är super trött och vill lägga mig och glo på tv, men ska möta hannah i gullmars och lämna tillbaka en klänning jag lånade av henne föurt. Ikväll blir förmodligen en lugn kväll framför idol. Behöver det, är så sliten efter en tidig vecka i skolan. Så vi lär höras mycket under kvällen om jag är hemma :) ha det bra,

it hurts

Mår verkligen inte bra, är jätte trött och har ont i ryggen. Har haft det ett tag nu, vet inte vad det beror på men något fel är det.. Jätte jobbigt. Tänkte göra lite te, läsa lite ur min bok "aldrig fucka upp" och sedan sova. Börjar åtta imorgon, det tar kål på mig. Är så trött hela tiden, usch. Men ikväll är det sista gången på flera veckor som jag stället klockan på halv sju. Nästa vecka går vi sent och sedan är det jullov. Underbart. Vi hörs imorgon!


want to be happy again..

wieeerdo

Orkade inte gå upp när  väckarklockan ringde för en timme sedan, så bestämde mig för att inte gå den Mentala träningen. Bara onödigt, somnar alltid ändå. Så nu har jag bara tagit det lugnt ett tag, ska gå hemmifrån om en timma ungefär. Så ska väl käka frukost och klä på mig, sminka mig & fixa håret.

Sedan under dagen har jag en håltimme att döda mellan 11.10 till klockan 14.00. Hatar dessa håltimmar, kommer bli underbart med ett nytt schema nästa termin. Då vi läser nya kurser,och inte har lika många hålisar. Och sen fick jag reda på igår att jag visst har ett G i idrott.. Hm, skumt. Min coach hade sagt till mig att jag har fått ig på A kursen, sedan får jag ett mail där det står att jag är godkänd och har klarat alla kriterier.. (vilket jag trodde från början, menmen) Man tackar väl och är glad, men jag ska fan ha minst ett vg på B kursen nu..

Frukosten väntar, kisses

sleep well

Är så jävla trött så ska jag sova. Godnatt. Hörs imorgon.


life is upsidedown.

photos

Eftersom jag har så tråkigt så tog jag tag i mitt liv.. Okej, kanske inte riktigt så.. Men jag sminkade mig mycket mer än vanligt och tog jätte mycket bilder som jag håller på att redigera i photo shop. Men nu är det mat och jag ska fortsätta sedan, bra att man kan sysselsätta sig.. Har dock tvättat bort allt smink igen, skönt att vara osminkad. Hörs snart igen.



två stycken, en redigerad och en oredigerad. jag är dock inte världsbäst på ps. Äsch, ett sätt att roa sig iallafal..

trött på livet

What to do? Så jävla tråkigt just nu, jag hatar vintern, för det finns absolut ingenting att göra som inte kostar pengar, det är svinkallt ute och jag gillar inte att promenera i kyla. För då sätter man på sig mycket kläder så att man inte ska frysa, och sedan går man så fort att man blir varm endå. usch.. Hade inte haft något emot att shoppa lite, men jag är halvt pank just nu och prioriterar inte kläder. Blä, vad tråkigt allting är.

Ska kanske ta och skriva en packlista, jag åker ju trots allt till Miami om en vecka. Sjukt, en vecka bara. Då slipper jag skitsverige, så himla trött på allt här.. Skoltrött så det skriker om det, men som tur är är jag klar med allting. Vi kommer säkert få något mer att göra innan vi får jullov, men jag har förhoppningsvis fixat min ig-varning i näthandel eftersom jag lämnade in en fördjupningsuppgift idag.

Fredag blir förhoppningsvis bra, jag och vinita har försökt att få tag på biljetter till idol via blocket. Har mailat jätte många säljare, så jag hoppas få svar ikväll eller imorgon.

Vilket klagoinlägg det här blev, uäh. Ska lägga mig i soffan med ett glas cola och mat. Hoppas det är något bra på tv. kisses.



wish I was this happy..

tänkte bara lägga in en update

Huvudvärk, det jobbigaste som finns. Är hungrig också, men orkar inte laga mat. Har ingenting att göra heller för den delen, alla uppgifter jag ska ha gjort för den här veckan är inlämnade och klara. Mitt rum är städat. Alla bloggar är lästa. What to do about it? Vill sova, men då kommer jag inte kunna sova ikväll.. Får väl se på någon film eller så, hörs lite senare.

godnatt

Nu ska jag sova. Imorgon börjar jag en timme senar eän vanligt, nio. Skönt att få sova en timme längre iallfall..
har pratat i telefon med my hela kvällen nästan, hon är så söt nr´är hon är nervös. Haha, lycka till och hoppas den inte läser detta. Vilket jag har svårt att tro. Imorgon har jag redovisning första lektionen, jag hatar att redovisa. Är i Kommunikation så vi har fått välja vad vi vill att prata om, jobbade ihop en power point nu på kvällen om Malta. Jag var ju där förra sommaren så tänkte berätta lite om det, får se hur det går. Annars får jag väl improvisera lite, vilket jag suger på. Nä, nu ska jag sooova. Natti på er<3


en lång dag

Hemma nu. Har varit en lång dag.
Först skola 8-11, sedan åt jag lunch med sötisarna vivvi & marina på tacobar i slussen. Möms vad gott det var. Sedan åte jag till skanstull, handlade lite skit som örhängen. Var på synundersökning och beställde glasögon och linser. Kommer äntligen kunna se bra igen. Synd att det är så jäkla dyrt bara, jag menar, flera tusen för ett bara jäkla glasögon.. Sen mötte jag sarah & vi simmade, har inte gjort det på ett tag och det var jätte skönt. Badade bubbel ett tag också. Sedan har jag varit i min mista lillasysters skola, sedan hemma hos hennes mamma och nu kom jag hem.

Ska laga middag nu och sedan plugga. Sen är jag fri för kvällen, och det menas- sova. Sliten som ett djur. Hörs senare. Puss på er

good morning

God morgon.
Jag kom faktiskt upp i rätt tid idag. Håller på att göra mig iordning, ska väl åka om en halv timme eller så. 
Efter skolan ska jag på synundersökning, sedan ska jag simma med sarah och vid halv fyra ska jag till min lillasyster skola för där är det "julmingel" haha. Vi hörs mer under dagen! Ha det bra så länge.



sovdags.

Har precis kollat klart på Under ytan med Persbrandt. Var faktiskt en jätte bra film tycker jag. Nu ska jag sova så att jag kommer upp till skolan imorgon. Hörs antingen imorgon på morgonen eller på förmddagen. Godnatt.

Är han inte snygg?

Jag vill inte plugga..

Borde egentligen inte sitta här, utan jag borde verkligen göra historian jag fick i uppgift att göra eftersom jag missade den lektionen i skolan. Men jag har ingen som helst ork till det. Inte just nu, väntar på köttfärs som min låtsaspappa snart kommer med. Ska laga tacos, mums. Tänkte kolla på den där filmen med persbrandt också..

Har sett att statistiken för idag har gått upp jätte mycket. Jätte roligt att fler har hittat hit, men om ni stannar kvar vet jag ju inte=) Om ni undrar något så får ni gärna ställa frågor!


im done


Finaste pepparkakshuset jag gjort iallfall :)

pepparkakshus!


Tror ni jag lyckas få det lika fint som på förpackningen?
jag hoppas det iallfall, lyssnar på julradio också. Mysigt!

levande ljus & pepparkakshus

För en vecka sedan var jag på IKEA. Handlade då en förpackning med värmeljus, ni vet dom röda och rosa doftljusen? Tror det var 36 eller 40 stycken i paketet. Har bara gått en vecka och jag har fem ljus kvar i förpackningen. Jag har kommit på att jag tycker om levande ljus, nog bland det mysigaste som finns!

Nu ska jag gå till konsum och köpa delar till ett pepparkakshus, roligt va? :)


i love Desperate housewives

Kollat på DH nu, det är ju så sjukt bra! Och nu är det verkligen spännande. Har två till filmer att se, Under ytan med Persbrandt och någon annan julfilm. Och lite plugg att göra..

Föresten så vill jag göra ett pepparkakshus också.. haha, kanske ska göra det.


haha tog några kort med webcamen,

jag kan om jag vill!

Hemma igen efter att ha ätit lunch med mamma, var även och bokade synundersökning för glasögon & linser. Behöver det speciellt när jag ska börja övningsköra.. Går ju runt och ser jätte dåligt hela tiden.. Det är för att jag inte har haft någon ork till att ta tag i det. Men inom en snar framtid lär jag se lite bättre i alla fall haha.

Nu har jag varit duktig och hängt in rena kläder jag tvättad eigår i garderoben/byrålådorna, och satt på en tvättmaskin också. Se vad jag kan när jag vill. Nu ska jag göra te och titta på DH. Hörs senare :)

lunch

Ska gå bort till skanstull nu och möta mamma för lunch. Såg att desperate housewives avnitt 10 kommit ut, så det är väl nerladdat när jag kommer hem igen. Sedan har jag några sidor i historia boken jag ska läsa eftersom jag missade den lektionen idag. Och anledningen till att jag inte gick till skolan var ju för att jag försov mig, men jag vaknade vid tio och jag slutade elva så det var ingen vits i det.. Men nu måste jag gå, hörs när jag kommer hem igen!

/mickis


FAN

Fan, Fan, Fan...
Jag är en dålig människa, jag försov mig tre timmar och missade skolan FAN.
Får väl gör det bästa av det och plgga hemma.. ännu en gång FAN

innan jag somnar..

Innan jag somnar så får ni lite bilder på hur mitt rum blev;






städdag..

Sen klockan sex har jag hållt på och fixat i mitt rum. Har rensat garderob & byrå, städat och satt upp tre hyllor, några tavlor och lite foton och en spegel. Nu är det bara den nya sängen som ska in och det fixas när jag har en transport, när det blir är ju en helt annan fråga.

Men jag börjar åtta imorgon, klockan är elva och jag måste sova. Hörs imorgon, antingen när jag vaknar eller på förmiddagen när jag kommer hem från skolan.. (slutar elva)

Godnatt :)


sur!

Sarah tvingade mmig in till stan för att hon ville ha sällskap när hon skulle köpa en väska. Jag duschar och gör mig iordning, egentligen orkar jag inte men jag gör det för att vara SNÄLL. Sedan är fittan i stan 30 minuter och sen vill hon åka hem. Jobbig jävel, så nu är jag hemma igen. Arg för att jag har sminkat mig, fixat håret och duschat. Eller duschat hade jag gjort endå, men resten var ju bara jobbigt. Inte ens en fika ville hon, nä det är tråkigt att fika. TRÅKSARH.


 Jaja, nu sittter jag och äter något som smakar som ostbågar, men det heter nått annat. Äckligt, har ätit för mycket.. Men vet fan inte varför jag forstätter.


Jag, Sarah & Hannah i fredags.

söndag

God morgon.
Vaknade för ett litet tag sedan men ligger kvar i sängen, orkar inte riktigt kliva upp ännu. Idag är det andra advent, sådant är mysigt. Synd bara att snön gick och gömde sig.. Den som är så mysig, jag hoppas på lite mer snö innan jag åker. Nu är det nära till värmen, men för att få ha lite l julkänsla har jag gärna lite snö här hemma..

Följde aldrig med på den där julkryssningen, jag visste inte riktigt om jag skulle orka med tanke på hur dåligt jag mådde igår. Jag känner mig nog bra nu, men imorse när pappa ringde var det svårt att känna efter. Jättetråkigt att jag inte följde med tycker jag, men det kommer fler chanser och då följer jag med. Hade velat träffa dom, a länge sedan jag umgicks med pappa, systrarna och farmor.. Men som sagt, nästa gång.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt hade jag tänkt. Typ städa mitt rum, plugga lite och kanske sätta upp min spegel, några foton och två hyllor på väggen. Har inte fått det gjort ännu. Kanske ska gå bort och sola också, var ett tag sedan..
 Vi hörs senare, /mickis

Britney; For the record

Såg ni Britney dokumänteren? Jag gjorde, gillar den människan.

Har lite bilder från igår men minneskortsläsaren har gömt sig någonstans och jag kan inte hitta den.. Och jag orkar inte leta, mår fortfarande inte helt bra.. Min mage är omtumlad känns det som, haha. Som om det har legat kläder som har tumlats och tumlats i flera timmar. Så ska snart sova.

Jag vet inte hur jag ska göra imorgon, ska nämligen på julkryssning. Med familjen på pappas sida, och det är över hela dagen. Dem har redan köpt biljetter så det skulle vara tråkigt om jag inte följde med, men om jag inte mår bra imorgon måste jag nog stanna hemma.. Hoppas på att må bättre, så ska nog sova nu så att jag orkar upp imorgon. Och ser hur jag känner mig då.

Vi hörs imorgon om jag inte uppdaterar lite mer om jag inte kan sova, ni vet hur det kan vara med mig..

Later, Mic♥


jag & sis för några veckor sedan när vi satt och lekte med webcamen..

coozy saturday

Jag är stolt över mig själv att jag precis skrivit klart historia uppsatsen.. Eller uppgiften var att vi skulle skriva en tidningsartikel. Tror jag fått med allt jag behöver, men eftersom den ska vara inlämad imorgon så mailar jag den till jennifer och vinita först. Så kan dem läsa igenom den och se om något saknas, haha. Hoppas de går med på det bara, med det finns väl ingen anledning till att inte göra det?

Resten av kvällen ska forsättas med plugg, tänkte faktiskt skriva klart näthandeln. Jag mår bättre nu än innan, och har till och med kunnat äta choklad. Kanske var bakfylla? Eller är. Fast så dåligt mår man inte efter alkohol, äh. Jag orkar iallfall inte resa mig ur sängen nästan. Har tänt ljus och har lugna favoriter på. Mysigt.




'













Såhär mysigt har jag det faktiskt, tog några kort med webcamen.


och så ännu en fredag..

Ligger instängd i mitt rum, i sängen. Mår så jävla dåligt. Är magsjuk eller bakfull, vet inte riktigt vilket. Men ni vill nog inte ens veta, usch. Har iallfall för någon timme sedan ätit min första mat för dagen som jag faktiskt fick behålla.

Hur som helst så åkte jag aldrig hem efter skolan igår, så därför blev det ingen update här på bloggen. Utan efter skolan åkte jag till mariatorget och mötte min kusin och hennes pojkvän. Följde med dom hem och var där någon timme eller två. Sedan åkte jag hem till Hannah på middag. Sedan kollade vi på idol, drack och hade det jätte trevligt.

Vid halv tolv tror jag, så åkte vi till bandhagen på fest. Var väl helt okej men har nog varit på bättre ställen. Tillslut var det bara jag och sarah kvar med folk vi inte kände. (som vanligt, jag och sarah haha) och vi tog tunnelbanan till svedmyra och tänkte att vi skulle gå hem till henne därifrån. I mina klackar var det väl inte den bästa vägen, men det blev som det blev.. Och kan inte påsta att mina skor är särskilt snygga idag, helt leriga. Och det är mina jeans också. Fråga mig inte vad jag gör på fyllan ibland alltså..

Sov sedan hos sarah, men det blev inte mycket sova för min del eftersom jag mått skit hela natten. Ringde mamma när jag vaknade och snäll som hon är kom hon och hämtade mig. Har sovit nästan hela dagen, sedan kollat på massor av repriser på tv. Nu ska jag skriva en uppsats i Historia som ska vara inlämnad imorgon. Kill me, orkar verkligen inte.. Men har inte så mycket annat att välja på..

Senare ikväll blir det Britney dokumentären på fyran. Later. Mic.

to school





Inga bilder får ni- mu.
Nej men jag har tråkiga kläder på mig, inte värt att visa. Ingen som bryr sig anyway :) Nu ska jag till skolan iallfall, ska möta angelica & jennifer lite tidigare och köpa nått för matkortet på österwalls café :)
Vi hörs när jag kommer hem, det blir nog vid fyra tiden. Ha det bra så länge :)


no sunshine

Morning sunshines.
Inte så mycket sunshine ute, men endå, det är fredag, och då är alla glada! 
Har varit på praktiken och fixat lite saker, skönt att ha det gjort.. Nu ska jag platta håret och sedan käka lite mat innan jag åker till skolan. Tre lektioner idag, skönt.

Ikväll blir det middag hemma hos Hannah med alla tjejer :) har inte träffat dem på typ två veckor så det blir kul.Funderar på att ha höga klackar idag, eftersom jag måste lämna in mina låga stövlar till skomakaren, går inte att gå med dem längre och jag vill inte förstöra dem.. Men mina klackar måste också klackas om snart, och dem vill jag verkligen inte förstöra.

Kanske kommer en dagens outfit senare. Puss på er.

in i drömmarnas land

Dags för mig att sova nu tror jag,
ska upp vid tio tiden imorgon,
behöver fixa en sak..
Lite jobbigt, men det är lika bra att göra det på en gång..
Sov gott, vi hörs imorgon..
Och såhär mysigt har jag gjort det med en röd ljusslinga i mitt rum..
Lugna favoriter på radion är på också, hörs imorgon!
♥mickis

my day

Hemma igen:) Skola och sedan jobb i kafeterian i årsta.. Nu äter jag massor med toffifee, vilket jag redan ätit ett helt paket utav idag, men köpte ett till.. A new addiction. 

Tänkte duscha, och sedan kolla lite sex and the city. Var ett tag sedan nu. Vi hörs senare.




there you go, some craaaazy pics. Nämen jag & angelica tog en lite annorlunda väg till skolan och hon fick vara fotograf för jag ville ha bättre bilder på mina kläder till bloggen haha.
Så ni får en dagens 2=)
Jacka från HM
Halsduk från Åhlens
Väska från gina tricot
Stövlar din sko..
Resten var med på det andra inlägget :) haha



& sedan hade vi en historia lektion på två timmar..då kan det sluta såhär...


today i look like this



Ursäkta mina dåliga spegelbilder, är stressad!
Tröja/klänning från H&M
Kofta från H&M
Knästrumpor från Gina tricot
Strumpbyxor H&M

Hörs ikväll!

morning sunshines

Jag är en dålig människa som faller för grupptryck.. Haha, men ingen i min klass skulle tydligen gå på idrotten och jag ville inte gå ensam så jag låg kvar i sängen och sov fyra timmar till.. Så vaknade nu, så skönt.

Ska göra mig iordning, sedan ska jag möta Angelica i slussen och käka TB idag igen.. gottgottgott. Vi hörs innan jag går. :)

goodnight



sweet dreams! love M

my love

Hemma hos mamma nu. Tänkte gå och lägga mig eftersom jag börjar dagen med idrott i sjöstadshallen klockan åtta. Skönt att det är nära iallfall.

 
my love, jag älskar dig. Ser ni halsbandet jag köpte? Det röda.. ett halv brythjärta. Cute.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


There you go, fjortisbilder. nej men så såg jag ut idag,
Jacka från Divided
Halsduk från åhlen's
Lackväska från Gina Tricot
Stövlar från Din sko..
Jeans från Miss sixty

Sweet dreams...



smile to the camera :)

Jag har en kamera. Äntligen. Fick låna pappas lilla kamera eftersom han inte använder den. Nu blir det bilder!

brythjärtan..

Okej nu kommer ett riktigt inlägg då :)
Är hemma hos pappa faktiskt och väntar på maten, ska äta middag med dom var ett tag sedan..
Sedan baka kanelbullar också. Hämtade min lillasyster på fritids, sötnosen satt och bakade pepparkakor. Hon hade gjort en kaka som såg ut som ett M, det stod för Micaela sa hon. Sedan åkte vi till Globen och köpte vinterskor till henne, och så gick vi in på glitter och köpte brythjärtan. Haha, så nu har jag ett halvt hjärta och ett annat halsband med ett R på som står för hennes namn. Cute.



my honey

tråk

Din första:

Operation: Något med öronen när jag kanske var 5 ellerr 6..
Första piercingen: Öronen när jag var fem.. om det räknas som piercing..
Första priset: Haha vet inte ens om jag någonsin fått ett pris haha
Första sporten du började med: Fotboll trror jag
Första husdjuret: Min fisk, tror jag..Annars min ödla jag hade när jag var liten
Första semestern: Mallorca
Första konserten: Kommer inte ihåg

Just nu:

Äter du: Toffefe
Dricker du: Cocacola.
Ska du: Snart äta middag och baka bullar..
Lyssnar du : Nada
Väntar du : Att maten ska bli klar.
Tittar du : Datorskärmen
Har du dig: Jeans, tröja och skärp i midjan..

Har du någonsin:

Kysst en främling: haha ja
Tappat bort glasögon/linser: jupp
Brutit ett ben: foten
Rymt hemifrån: Många gånger
Röntgats: Ja
Gråtit när någon dött: Ja.

Tror du på:

Gud: Nej., (men vågar inte säga att jag inte tror på honom ifall han finns, så kanske)
Mirakel: Ja.
Aliens: ja
Magi: Nej
Himlen: nja.. kanske, tror på något iallfall
Tomten: nej
Änglar: Ja

För eller emot:

Långdistansförhållanden: emot
Utnyttja någon: uttnytja hur då? Beror på sammanhanget
Självmord: emot.
Att använda droger: emot
Köra onykter: emot
Förhållanden: För?

Favorit:

Mat: Thai, mexikanskt eller kötträtter
Låt: Många
Sak att göra: Festa, shoppa, umgås.
Dryck: cocacola,
Bil: hmm,Lamborghini.


Har du nånsin:

Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Ja
Blivit arresterad: Ja

good night

Även om jag sov rätt länge inatt är jag dödstrött just nu. Och pluggat, nej det har jag inte.. Men men, får ta det imorgon istället. Funkar då med. Nu ska jag kolla på en film och sedan sova. Vi hörs imorgon igen, sweet dreams <3

plugg

Hemma från skolan nu, eller jag kom hem för ett tag sedan.. Har tänt massor med ljus i mitt rum, druckit te och ska snart äta lite mat. Lyssnar på lugna favoriter gör jag också. Sedan ska jag duscha och göra ansiktsmask. Sedan ska jag plugga, tänkte skriva klart kommunikationen och näthandeln så jag har gjort det. Skulle gjort historian också men kom på att jag har lämnat historia boken i klassrummet. Så det får jag göra imorgon istället.  Vi hörs om ett tag.



today is a new day

God morgon.. Vaknade för en timme sedan men har tagit det lugnt nu på morgonen, det är det jag älskar med att gå sena veckor. Man kan sova länge men ändå ta det lugnt och inte stressa.

Ska göra mig i ordning lite och sedan ska jag gå om en timme ungefär, måste hinna förbi praktiken och fylla i ett papper innan jag går till bussen. Ska möta några andra i Slussen halv ett för Taco bar. Möms. Sedan börjar skolan kvart i två och vi går till fem, sedan ska jag hem och plugga faktiskt. Hörs då eller under dagen, vet inte om vi kanske använder datorerna i skolan, tror det :) pusssus

sweet dreams

Ska sova nu faktiskt. Börjar 13.45 imorgon men tänkte gå upp vid tio tiden.. Måste förbi min praktik innan skolan också och fylla i några papper.. Tänkte också sätta upp några tavlor på väggarna, men kan inte börja hamra klockan halv ett på natten, då är det nog bättre att jag gör det imorgon. Mitt rum kommer bli så fint när det är klart, nu ska jag bara få upp spegeln, två hyllor och fotoramarna på väggen. Sedan är det bara nya sängen som saknas, men den fixas så fort jag fixar transporten.. 

Är så himla mysigt nu innan jul med alla ljus överallt, adventsstjärnor och adventsljusstakar.. Ljusslingor på alla balkonger och alla röda färger. Jag älskar julen, synd bara att jag inte firar den i Sverige i år.. men, hellre jul i 30 graders värme faktiskt.. 

Vi hörs imorgon, sov gott! 



31 dagar kvar av 2008

1 December idag, 31 dagar kvar på 2008.
Finns lite kvar att göra detta år, men även mycket att se fram emot nästa år!

Roliga saker som kommer hända 2009;

- Åre på påsklovet
- Fyller 18 
- Ta körkort
- Bröstförstoring- trött på små tuttar, ska ha större!
-Utomlands sommaren med tjejerna
- Gå ut tvåan, ett år kvar på gymnasiet
- Sista sommarlovet - kommer bli den bästa sommaren.
- Förhoppningsvis fortfarande vara rökfri
- Tatuering!! 
- Krogen, även om jag fyller sent..

Ska även se till att fixa mina betyg, sköta skolan och liknande.. Men nyårslöften får ni i slutet av månaden istället :)





Varför kan ni inte göra julkalendrar längre?

Skrev inte så mycket mer igår.. Vid sex tiden igår kväll mötte jag My i skanstull, tog en lång promenad från skanstull, bort till min skola, sedn gick vi katarinavägen bort till slussen, sedan till zinkensdamm för lite mcdonalds och sedan tog vi en två timmars fika på fotöljen på hornsgatan. En promenad tillbaka till skanstull men en annan väg denna gång, sedan åkte vi hem till My och tittade på tv, pratade och sedan sov. 

Började kvart i två i morse, vi kollade på julkalendern imorse när vi vaknade.. Som vanligt, en stor besvikelse... Varför kan dem inte göra bra tv längre? När jag var liten var julkalendrarna alltid bra, nu är det så sjuka saker att det är så ointressant.. Speciellt när det är tre vuxna människor som är huvudrollerna, som ska spela barnsliga.. Blir skitirriterad på dem för dem är så mobbade!! Haha, tycker det borde vara som Mysteriet på greveholm, När karusellerna sover.. dem var riktigt bra..

Nu kom jag iallfall precis hem från ikea.. Har handlat lite småsaker som två hyllor, en helkroppsspegel, lite ramar och ljus. Ska fixa i mitt rum nu. Pussis

RSS 2.0