godnatt

Har ni märkt att jag har varit uttråkad idag? 
Bloggat ovanligt mycket har jag iallfall gjort, 
men nu är det dags att sova.. Om det nu går, 
för många glas läsk, och för mycket tankar.
I give it a try.
God natt


iskall fanta

kom precis hem, gick ut ett tag endå 
för att möta carro, pratade och tog några
cigg. Mysigt. Nu sitter jag och dricker
iskall fanta med isbitar, yummie,
ska kolla klart på filmen nu, puss!

P.S. I love you

Nu är jag hemma hos mamma igen, 
är sjukt trött och ganska uttråkad.
Men tänkte inte göra någonting 
speciellt då jag börjar åtta imorgon
så nu ska jag se på P.S. I love you.
Har inte sett den förut, men alla 
säger att den är jätte bra, så jag
måste väl också se den då:)



                                               


om jag bara orkade

Försöker komma på någonting att göra, förka ta mig ork till att klä på mig lite kläder och gå ner och handla.. Ska ju baka lite bullar, haha. Dessutom måste ju jag och min lillasyster laga lite mat, kani nte låta henne svälta.. Om jag bara hade vingar och kunde flyga. Det får bli en cigg och sedan går jag faktiskt. Hejs.

en saga om mitt hår..

Folk som känner mig vet attt jag byter hårfärg lika ofta som folk byter strumpor..
Vilket leder till att jag har sett förjävlig ut, för att sedan ha jättesnyggt hår för att
sedan se ut som en kyckling.. Och det sliter ju på håret också, men nu är mitt hår
nästan okej iallfall, så det är ju skönt. Men ni ska få se min hårhistoria, eller lite av den..
Det vill säga, vilka hårfärger jag har haft.. Kanske får ni en chock?


sommaren 2005
nästan min normala hårfärg, tror jag..
Vet inte riktigt faktiskt, men här var det inte så förstört då
jag aldrig försökt mig på det blonda..


Och sedan färgade jag håret blondt, äh,
jag menar påskgult & lite lila vart det också..
Har inga bilder tyvärr men jag tröttnade efter någon dag
och så blev håret så här istället


jag var brunett hela 06 & nästan hela 07..
 men vintern 07 ville jag vara blond, och typ såhär blev resultatet..


I början av 08 färgade jag det brunt igen,
lite snyggar än eldfärgat hår..


såhär svart färgade jag det sen..(jag med adidas tröja)


och nu ser jag ut såhär :)

vad tycker ni, ska jag ha blont eller mörkt? :)

dessa sega söndagar..

Måndag imorgon, en vecka kvar tills nästa helg som kommer bli asbra!
Och imorgon efter skolan så ska jag och Jennifer åka till Jempa & Christina
som praktiserar på en frisörsalong, jag ska klippa mig och göra folieslingor..
Dels för att jag har lite utväxt, och för att jag vlil bli blondare.
Känns som det här kommer bli en väldigt seg söndag.. Men vad gör det,
sådana är väl också bra att ha!



I am a bad blogger

Jag är en usel bloggare, jag vet! Men det har faktiskt varit helg och jag är inte så mycket för att blogga då.. och igår var jag inte ens hemma. Men nu är jag här, så allt är frid och fröjd.

HUr som helst är jag hemma hos min pappa, hade lovat att vara barnvakt.. Inte för att jag är en bra sådan, min lillasyster har tydligen försökt väcka mig sedan klockan åtta imorse, men tjena.. jag kommer inte upp klockan åtta, men vid elva någontig gick jag iallfall upp och hamnade här..

Ska nog baka kanelbullar, men då måste jag dock ta mig ner till affären och handla lite grejor. Fy vad jobbigt, men men.
Hörs lite senare!

jag fyller år om 6 dagar! :)

thank good it´s friday

Godmorgon.

Idag så börjar jag 13.15, sjukt skönt! Lite jobbigt med tanke på att vi slutar fem, men det gör vi hela veckan så det spelar ingen roll då är det bara skönare att sova längre :)

Så snart ska jag möta några av tjejerna iklassen och äta lunch på taco bar, esdan är det skola i fyra timmar. Sedan ska jag hem lite snabbt och byta kläder och fixa mig för att sedan åka hem till hannah på tjejmiddag.

Har försesten lite bilder från igårkväll som jag och min syrra och hennes kompis tog på väg hem.. men ni får se dom ikväll eller imorgon då jag ska få dom skickade först! Lägger upp en dagens innan jag går. Puss på er

design?

min blogg ser verkligen tråkig ut, finns det ingen som skulle vilja hjälpa mig med en design? :)

snart är det helg

Hemma från tvåtimmars historia, som för engångsskull var rätt intressant, men har skrivkramp fortfarande efter att ha antecknat ungefär åtta sidor.. Men det är bra att ha till prov och så!

nu ska jag snart äta middag och sedan åka iväg och jobba, sedan hem och ligga och titta på film och äta godis. Hörs lite senare, puss på er!

dötid

segt alltså.. idrottslektionen slutade nio istället för tio, och nästa lektion börjar inte förän klockan två.. så jag och jennifer tog en promenad från socekenplan till tallkrogen och sedan åkte vi hem till jennifer där vi är nu.. Har ätit pasta med tärnadbacon och cremefresh med smak av paprika och chili.. supergott!

och nu har jag precis stulit jennifers gamla telefon, så sööt så. tänkte även be jennifer hämta min väska eftersom mina jeans ligger där i och jag behöver dem..:p men nu ska jag göra mig iordning, sedan till skolan där vi slutar fem idag!
Ha en super dag.

morning

godmorgon.
börjar åtta idag och har idrott i enskede, så ska strax åka. snygg är jag också, mjukis kläder hello! men vad gör det om hundra år? hörs senare!

time to clean my closet

ni skulle se mitt rum just nu, eller rättare sagt mitt golv.. tänklte rensa min garderob och har tagit ut allting och det ligger på golvet. återkommer när jag är färdig! =)

sunny day

Godmorgon, eller vissa har säkert varit vakna sedan sex imorse men jag börjar ju halv ett så det blev lite sovmorgon.
Har inte så mycket att skriva, förutom att jag inte kan lägga in någon dagens outfit eftersom jag har lämnat in min mobil telefon på lagning och har ingenting annat att ta kort med. Nu ska jag iallafall möta jennifer och äta orion innan skolan börjar! puss

god kväll

Hallo bloggen
Har inte skrivit på ett tag men jag har inte sovit hemma sedan i fredags så jag har inte varit hemma så mycket. Istället har jag sovit hos sarah, nämligen så att jag känner mig sällskapssjuk och klarar inte av att sova själv.. eller inatt blir det ensamt,men det får funka

Idag kom jag iallfall hem någongång på morgonen, gjorde mig iordning och åkte till skolan. Vi hade bland annat en väldigt härlig håltimme på tre timmar, som spenderades hemma hos mig med angelica, jennifer och vinita.. lite singstar, mat och gamla videofilmer. 

Sedan har jag bara varit med sarah och christina och kom hem för ett tag sedan, hade tänkt att göra lite te och sedan krypa ner i sängen och se på john tucker must die. Hörs imorgon bitti!


haha hittade en bild som är tagen för någon vecka sedan, det var nog någon av dem sista sommarlovsdagarna.. jag. hannah och jennifer =)

dagens outfit

   

grå kofta - vila
vitt skärp - beccas
svart klänning - gina tricot
svart lackväska - gina tricot
och till det vita tygskor.

(ursäkta mitt ansiktsutryck på bild två haha)

måndag morgon

god morgon.
soligt är det ute, men inte så varmt., och så har jag ännu en skolvecka framför mig.. Känns inte så kul, men kan lika gärna göra något bra av det.

Idag börjar jag 12.30, varför jag är uppe nu är en fråga alltså.. nej men jag sov hos sarah och hon började nio imorse så jag åkte hem när hon åkte till skolan. Och känner inte för att sova nu precis, utan ska endå möta jennifer i slussen 11.15 och käka på subway.

 Lägger in dagens outfit sen!

segtsegaresegast

god morgon eller vad man säger vid den här tiden på dagen, jag har iallfall inte varit vaken så länge.
jag och hannah var på lite äventyr inatt och nu kom jag hem för ett litet tag sedan.
Har precis duschat och ska bara göra mig iordning lite för att sedan åka hem till sarah och kolla på film!

det var det jag hade att skriva så hörs vi senare, pusssss

tonight is the night

åh vad jag älskar mina nya högtalare, jätte bra ljud så jag måste lyssna på musik hela tiden!
Mår mycket bättre nu när jag har duschat och ätit och så. Nu väntar jag på att jennifer ska höra av sig så jag kan åka och möta henne. ikväll vet jag inte vad som händer, men det ger sig. Vi hörs nog imorgon, puss!

movietime

nu ska jag lägga mig i sängen och titta på bring it on - in it to win it. senare ikväll ska jag och alla andra tjejer hem till jennifer, vi börjar där och ser vart kvällen leder.. sitter fortfarande och funderar på om jag ska dricka eller inte..

en liten shoppingrunda

Hallo på er.

Kom precis hem, har varit i sickla och handlat hörlurar till min ipod, dator högtalare och lite sådant. Och nu sitter jag och försöker få bort min bakfylla med att dricka någon juice jag köpte i sickla.. Love kick hette den eller nått, färskpressad med jordgubbar, apelsin och äpplen. Jummie.

Nu ska jag koppla in mina högtalare, ladda ner lite musik, duscha och sedan göra mig iording för jag lär ju gå ut ikväll allafall, vill inte sitta hemma på en lördagskväll. Uppdaterar senare, puss på er!

segt

bakfylla och städning går inte ihop, men usch vad äckligt det är.. helt seriöst vet jag inte vad jag har gjort men mitt rum var äckligt.. Vaknade med världens huvudvärk imorse, men har tagit ipren nu så det är bättre, men jag är seg och ser äcklig ut.. 

väntar på att mamma ska komma hem så jag får min mat, är sjukt hungrig har inte ätit någonting sen klockan tolv igår.. illa. Har lite foton från igår som jag vill lägga in med det vill inte funka, ska försöka fixa det. Puss!

bakfylla

jag säger bara en sak, döda mig! 
vill bara lägga mig i sängen och äta skräpmat och kolla på film.. men först så har jag en del att städa, äckligt.. men jag skriver senare när jag mår bättre.

nu börjar allt..

kom precis hem, kort dag i skolan och speciellt för mig som kom lite senare.. en lektion hann jag ialflall med, tänkte att det var viktigt att gå på den första svenska lektionen och det var det väl.. nästa vecka börjar istortsett allting på riktigt, eftersom vi nästan bara haft introduktioner den här veckan.. så det blir nog mycket saker att göra, men jag ska plugga den här terminen för det har jag lovat mig själv.

ikväll vet jag inte vad som händer, men jag ska iallfall träffa sarah, jennifer och christina.. och nu har jag inte mycket att göra med tanke på att jag väntar på att min kusin ska sluta så jag kan möta henne, tänkte städa lite i mitt rum det börjar bli stökigt. Vi hörs senare! puss

det börjar bra..

oups, nu försov jag mig igen. men jag har gjort mig iordning snabbt och ska bara fixa lite mascara och solpuder sedan åker jag till skolan. Hörs senare är stressad! :)

godnatt

nu ska jag lägga mig i sängen och somna till antingen °p.s I love you" eller "sex and the city".. Ibland har man svårt att bestämma sig, vad jag vet är iallfall att jag ska upp klockan kvart över sex imorgon. Så, ha en trevlig kväll ni som kan njuta av den lite längre än vad jag kan! =) 

ilandsproblem



Kom hem för ett litet tag sedan, och jag har världens största skavsår av mina nya skor.. och vet inte vad jag ska göra med tanke på att jag jobbar nio timmar på lördag. Får nog ringa och säga att jag inte kan jobba, för jag kan ju inte springa runt i flipflops på donken.. nä, fy vad jobbigt det är! 



alla utom jag!

det första jag gör imorse är såklart att försova mig, inte så konstigt när man har en mobil utan ljud.. väckarklockan hörs inte så bra då.. så det blev att göra sig iordning snabbt och det blev inte de snyggaste kläderna som har skådats utan bara lite enkelt. 

det andra jag gör är att somna på den första lektionen, första dagen med lektioner efter sommarlovet. Hej vad duktig jag är! Men sedan gick skolan bra idag, gick till 11.10 sedan fick vi gå upp och låna alla böcker, sedan gick jag, jennifer, nelly och vinita och åt lunch på orion.

Sedan åkte vi hem till mig och kollade på film och jag lämnade alla böcker, Åkte sedan tillbaka till skolan vid två tiden för att gå på idrottsintroduktion, men den tog bara tio minuter så det kändes lite onödigt. 

och sedan bjöd jennifer mig på mcdonalds, var jätte gott med glass och cheesburgare, och ungefär resten av mcdonalds meny. Nu sitter jag och väntar på att ett skrivprogram ska laddas ner så att jag kan skriva det där jäkla cv;et och gå till subway och lämna det.

Sedan ska jag möta sarah och åka hem till jempa, glad att jag har några singel vänner iallfall för resten är hemma hos sina pojkvänner vilket jag tycker är dåligt, jag vill också ha en pojkvän!

skola, bio & shopping

Första dagen i skolan var helt okej, men imorgon blir en värre dag då det är den längsta på hela veckan.. 8-4, hej här börjar vi med allting direkt. Nytt klassrum har vi också, och två nya i klassen. Men den här terminen blir nog bra..

Efter skolan åkte jag och mötte sarah, christina och erica. Var i farsta och sedan hemma hos sarah, åkte sedan till skanstull för att möta mamma och handla lite block, pennor och sådant. Sedan köpte jag ett par jeans och ett par skor också.. Bilder kommer imorgon..

Och nu kom jag precis hem från söder, jag sarah och erica var och såg barnhemmet på bio.. usch vilken äcklig film kan jag bara säga! 

Hinner inte skriva så mycket mer då jag måste sova eftersom jag ska upp klockan sex imorgon.. hello kaffe!

dagens

Såhär ser jag ut idag

Skinnjacka från Carlings
Tshirt från vila
Jeans från diesel
väska från lolipops 
och silvergrå pumps från skopunkten

    

Skoldag 1

God morgon.

Klockan är kvart i åtta och jag är uppe, helt sjukt med tanke på att igår vid den här tiden hade jag väl nyss kommit hem..
Men nu är det som det är och jag ska göra lite te och sen bestämma vad jag ska ha på mig och göra mig iordning. 

Börjar klockan tio men sen slutar vi ett igen, så idag är det inte så farligt. Och efter skolan ska jag möta mamma och köpa lite saker, som typ block, pennor, almanacka och sådant. Och så får vi ju käka lunch idag också, haha.

ta det lugnt

nu måste jag lägga av, jag ska till skolan imorgon och det kommer vara lugnt. Jag slipper iallfall smf, matte och engelska det här året. Nu ska jag försöka sova och lyssna på min nya musik. Godatt.

ÅNGEST

jag orkar inte! vill inte och jag tänker inte börja skolan och jag vill inte att sommaren ska vara slut! 
fuck fuck fuck.



när ångesten närmar sig..

så, nu sitter jag vid min egen dator. Börjar vänja mig vid den, men den har redan varit på lagning.. eller jag fick en ny, eftersom ljudet inte funkade på den första. Men nu är min bebis tillbaka, jag gillar den verkligen för att den e pytteliten och silvrig, och det finns massa nya saker att hitta och leka med eftersom det är en mac! nu håller jag på att ladda ner massor med musik och dessutom sex and the city filmen, tänkte att den kan ju vara bra att ha även om jag sett den tre gånger, men blir man ledsen så kan den behövas! 

och nu ska jag skriva ett cv, och jag har riktig ångest över skolan imorgon. Det är såhär jag kommer spendera mina vardagskvällar, hemma med min familj framför min dator med tonvis med plugg att göra.. Jag vill kunna ha sommarlov, festa varje dag om jag vill, sova hur länge som helst och vara vaken hur länge jag vill och inte behöva tänka på någonting.. Men suck, det är ett år kvar.. och då har jag mitt sista sommarlov.


sista sommarlovsdagen

Åh vad trött jag är! Verkligen, men nu är det endå ganska bra att jag är trött.. med tanke på att jag börjar skolan imorgon. Nu börjar verkligen ångesten komma, men samtidigt känns det skönt att börja skolan igen. Rutinerna blir som vanligt och jag kommer vända tillbaka mitt dygn och inte vara ute till 4 varje natt och sova till 2.. Men jag har haft ett jäkla bra sommarlov iallfall, danmark var det bästa av allt.

Idag har jag inte gjort mycket alls, försökt njuta av min sista lediga dag.. Ätit onyttig mat twice, men det är ju sånt jag älskar. Varit hemma hos min kusin, hämtat lite skor och grejor, ätit och sedan tränat. Och jag kommer ha världens träningsvärk imorogn.

Nu måste jag överlämna datorn till min lillasyster som ska plugga, men jag skriver innan jag går och lägger mig för nu ska fixa min egen dator. Pussssssss

here comes the sun

Trött och deprimerad, äckel väder.. kan det inte bli sol? jag har en väldigt stark känsla av att det kommer bli strålande sol så fort jag börjar skolan. Skulle inte det vara typiskt?

Jag är glad också faktiskt, för jag ska till solen. Om ett halvår, haha, men det går fort, så fort. Iallfall så åker jag och min familj till miami den 18 dec. - 31 dec.. kommer hem på nyårsafton, men det som är bra är att jag kommer hem på dagen så jag kan vara med mina vänner på kvällen. 

Nu har jag precis ätit middag, har plockat ur och in i diskmaskinen och gjort fint i köket, städat lite i mitt rum så nu hoppas jag att mamma blir glad när hon kommer hem. Ska hoppa in i duschen för att sedan bege mig och möta sarah, hannah, jennifer och christina :) 

jag har bara regn hos mig

Halojsan.

Sitter här i mitt rum, dricker te, lyssnar på lugna favoriter och tycker synd om mig själv. Så himla tråkigt väder ute och jag vill bara ha sol! Pratade nyss med mamma som hade letat efter resor över jul men hon hade bara hittat för dyra resor, så nu ska jag leta lite för jag vill komma iväg.

Idag har jag varit ute i orminge och pratat med personalen på hasseludden spa. ska nämligen börja jobba där, och med det tänker jag även säga upp mig på mcdonalds. 

Och ikväll är sista kvällen på sommarlovet, och ikväll ska jag ha kul!

dinner time

nu tänkte jag åka hem till pappa och äta middag med dom för en gångs skull. sedan träffa tjejerna, och sarah som kom hem från grekland idag. vi hörs imorgon! hejsvejs.

hur fungerar en mac?

Halojsan.

Nu sitter jag och skriver från min nya dator, som jag i princip inte förstår någonting av.. det är en mac, så det är inte så lätt direkt eftersom jag nästan aldrig använt en sådan förut.

Nu är frågan hur man installerar msn, hur man laddar ner musik och film, är det samma som windows? hur får man allt och funka? lär ju sitta här ett tag och försöka förstå mig på allt. Måste bädda om min säng med rena lakan också, och skriver ett annat inlägg om cocktailpartyt igår. puss på er

cocktailparty

Hej bloggen.
Sitter här och väntar, på jag vet inte egentligen.. Ska snart in mot söder och hämta mitt vin, och sedan möta några andra av tjejerna.. Inte så många som är hemma så vi lär nog bara bli fyra stycken. Men först så ska jag käka middag, mamma ska laga middag till mig. Fan vad underbart att någon annan lagar maten, jag har inte fått lagad mat på två veckor!

Och imorgon ska jag ju på cocktailparty, hihi. Hemma hos sara, så nu håller jag på att prova lite kläder.. Klänning ska jag iallfall ha, antingen en svart tubklänning eller en blå.. Ni lär få se imorgon, men nu ska jag skala potatis, lite hjälp kan man iallfall bidra med! ;)


jag och sötnosarna jennifer & hannah i danmark

diska gör ingen glad

och så var det dags för middag, vilket betyder mer disk.. suck, mamma kom hem!

Coca cola light plus green tea

Köpte en läsk i gullmarsplan på väg hem, ni vet den nya coca colan? Med grönt te, och det känns som att det var dem onödigaste pengarna i mitt liv jag lagt på något så, hm, inte äckligt, men annorlunda, äcklande, konstig smak.
Får ta och prova den andra dem har kommit ut med också, ni vet den med plus vitamin eller var det nu var, kanske smakar godare?


allt jag gör är att städa

hemma från bion nu, håller på att städar och diskar. Det är nog det enda jag gör på dagarna, förstår att det måste vara jobbigt att bo ensam och göra allt själv. Och min syster är inte mycket till hjälp, hion lämnar allt överallt hur hon vill och går iväg med sina kompisar. Jag brukar vara väldigt slarvig utav mig, men när jag är själv hemma är jag nästan alltid noga med att städa efter mig så jag slipper allt på en gång sen.

Filmen var hursomhelst helt ok, min syster gillade den iallfall men hon är ju 8 år och då hade jag nog också älskat den, men helt ok var den faktiskt.

Nu ska jag bara dammsuga, sedan fota dagens kläder och sedan skriva en annan liten grej =)

kungfu panda

God morgon säger jag som sover till ett..
sitter här och har precis ätit lunch, som min 8 åriga lillasyster har lagat till mig, jag har faktiskt lärt henne. Fiskbullar och ris, visst är hon duktig? haha.

Nu har jag precis sminkat mig iallfall, ska iväg in till stan och se kung fu panda. Får se om den är bra.. Och får se hur folk kollar på mina jeans jag har satt på mig, mer hål än tyg nästan haha.

Nu ska jag ringa om ett jobb, höres sen puss!

a ordinary day

halo bloggen.
kom precis hem från christina där jag, isabella, jennifer och christina har varit. Eller dom är kvar, jag åkte hem då jag inte kunde sova kvar eftersom jag ska vara barnvakt från klockan åtta imorgon bitti. Lagom kul sådär tidigt på morgonen, men kul att träffa min lillasyster en hel dag iallfall.

Hos christina spelade vi spel, drack jätte goda milkshakedrinkar och pratade lite minnen.  Och tidigare idag var jag i farsta för att gå till ungdomsmottagningen, som självklart var stängd även om det stog att det skulle vart öppet, jaja. Så jag och Hannah tröstade oss med mcdonalds mat, sedan mötte jag my för en fika och promenad. Kul att se henne igen :)

Och nu håller jag på att städa lite i mitt hus då mamma som varit borta i två veckor kommer hem imorgon, saknar henne.
Och dagens simpla outfit lägger jag inte ut här idag, den bestod endast av en tjock tjocktröja som var hur mysig som helst och mina jeans. En såndär hej jag orkar inte bry mig outfit

hade planer på att glo satc, men jag som är dum kom på att jag har sett klart allt. hela skiten, nothing left. vad ska jag ta mig till?

Utkast: halo bloggen. ...

halo bloggen.
kom precis hem från christina där jag, isabella, jennifer och christina har varit. Eller dom är kvar, jag åkte hem då jag inte kunde sova kvar eftersom jag ska vara barnvakt från klockan åtta imorgon bitti. Lagom kul sådär tidigt på morgonen, men kul att träffa min lillasyster en hel dag iallfall.

Hos christina spelade vi spel, drack jätte goda milkshakedrinkar och pratade lite minnen.  Och tidigare idag var jag i farsta för att gå till ungdomsmottagningen, som självklart var stängd även om det stog att det skulle vart öppet, jaja. Så jag och Hannah tröstade oss med mcdonalds mat, sedan mötte jag my för en fika och promenad. Kul att se henne igen :)

Och nu håller jag på att städa lite i mitt hus då mamma som varit borta i två veckor kommer hem imorgon, saknar henne.
Och dagens simpla outfit lägger jag inte ut här idag, den bestod endast av en tjock tjocktröja som var hur mysig som helst och mina jeans. En såndär hej jag orkar inte bry mig outfit

in the middle of the night..

Ja ni.. klockan är lite över fyra, om en vecka börjar skolan, då ska jag upp åtta.. och vid det här laget har jag precis lagt mig klockan åtta.. time to vända tillbaka på dygnet.

ikväll händer inte så mycket kan jag lova, förutom att vi har glott på satc sen klockan tio, badat fötterna, fixat naglarna, gjort ansiktsmasker, peeling och ätit skräp mat. Så vill jag att mitt liv ska se ut, forever.. tror inte det är möjligt, men what a fuck. föresten har jag bara 2 skivor kvar, 8 avsnitt, i kill my self.

vet inte ens vad som var nödvändigt med detta inlägg, är väl övertrött.. hörs imorgon, då jag lär sova ett tag innan jag hör av mig till er.


the little girl says good night, after sex and the city!

gratis smink!

och ännu en satc kväll.. går inte att sluta se på det programet, tror mig... igår satt jag och hannah i min soffa från 23-06.. sjukt alltså.. känner på mig att jag, josse och hannah kommer få en till natt med satc!

och vet ni? vill ni ha gratis smink, bli medlem här! superenkelt, värvar man en vän får man poäng som man sedan byter in mot presentkort på kicks, jätte bra ju!

i love jordgubbar

jag har varit ensam hemma i snart en vecka, och min ekonomi är inte den bästa.. Det är nämligen så att jag är pank. Och mat har jag väl, lite grann så att jag klarar mig.. Men det värsta jag vet är att dricka rent vatten, vet att det låter konstigt men jag gillar det bara när jag har tränat och liknande. så jag löste mitt problem med att bara ha vatten hemma, har ingen saft eller läsk heller.. så jag rotade igenom frysen där jag hittade frusna jordgubbar, som jag lade ner i en kanna med vatten och vips! nu har jag nästan jordgubbssaft, fast nyttigare! =)

good morning

god morgon bloggen.
i dag är det måndag, och om 9 dagar börjar skolan.. ska bli såå skönt att gå upp halv sex på morgonen och sitta på alla dessa lektiner med mental träning och pedagogiska promenader, lyssna i flera timmar, tänka. åh vad jag längtar! (ironi it is)

men men, jag får ju tänka att 9dagar kvar på sommarlovet är ett helt höstlov, så det är väl ganska långt kvar :)
och så får jag ta vara på dem sista dagarna.. idag ska jag träffa christina, vet ej vad vi ska göra faktiskt, men någonting hittar vi nog på! :)

är lite trött faktiskt, somnade halv sex imorse.. haha undrar vad mitt problem är, inget sällskap hade jag heller utan jag bara låg och kollade på satc.. dags att vända tillbaka dygnet?

nu ska jag göra mig iordning, en dagens outfit kommer om ett tag! =)

nattstädning it is

jag lider nog av någonting, jag får alltid sjuka idéer mitt i natten. som någongång då jag bakade en blåbärspaj vid två tiden.. och nu, ja.. jag har precis städat hela huset, dvs diska, torka alla bord, bädda, damsuga, skura och liknande.. klockan är lite över tre, varför kan jag inte sova?

röksugen är jag också, det kanske man blir extra mycket utav städning,men jag har dock bara en cigarett kvar och den tror jag att jag behöver imorgon bitti.. tänkte lägga mig i sängen med något att äta och sex and the city.. jag är verkligen helt fast i den serien.

och om ni skulle se mitt hus nu, ååh det är skinande rent! =) godnatt och så hörs vi imorgon, puss på er!

satc is the best

hoppsan, har visst inte skrivit någonting i min nya blogg på en vecka, men hey, jag har sommarlov och de sista dagarna ska jag njuta av på riktigt.. även om det inte är så mycket sommar så sitter aldrig sällskap fel.

Dem senaste 7 dagarna har jag tillbringat med mina vänner, och inte har jag sovit hemma mycket alls heller. 2 nätter och resten hos christina, sarah och hannah :) men det har vart mysigt.. och inatt åker sarah till grekland, kommer sakna henne :(

idag har jag varit med hannah i stallet och ridit på hennes ena häst, och jag som inte suttit på en häst på flera år klarade det fin fint :) gick jätte bra och var rätt så kul faktiskt..

men nu tänkte jag lägga mig i soffan och leva mig in satc världen, så mycket bättre där ska ni veta..
och imorogn ska jag upp vid tio tiden för att följa med farmor, pappa och hans flickvän till farsta för att fixa lite och sedan åka till skogskyrkogården och hälsa på min farfar <3

mitt första riktiga inlägg

Bloggen, hej på dig. jag vet inte hur jag ska börja, eftersom ingen därute känner mig eller kanske inte ens har någon aning om vem jag är så blir det svårt att skriva.. men jag ska försöka..

väntar iallfall på att min mamma ska komma hem, hon har varit och handlat kött till mig, sedan ska jag få skjuts av henne hem till min vän christina. där vi ska grilla, och fira min andra vän sarah som fyller år idag. grattis by the way.

i väntan på det roliga så lyssnar jag på uggla, det är bara vänja er, han kommer nämnas mycket här. så ere ba.
ni kanske inte tror jag är någon bra bloggare, men jag ska tala om för er att det är jag faktiskt. inte just nu eftersom det står helt still i mitt huvud, men ni kommer att finna så himla roliga inlägg här.
Om mig, vad jag gör i mitt liv, allting jag fyndar ute i affärerna så fort mitt konto fyllts med studiebidrag och lön, dagens outfit och en hel del annat skojsigt.

tror jag tar och återkommer imorgon då jag är på bättre humör , eftersom jag är trött på att vänta och dessutom längtar jag efter en ciggarett.. kanske dumt o skriva det sista, men äh, min blogg mina ord!

hej och välkommen till min nya blogg

Jag är då en tjej på 16, snart 17 år som älskar att byta blogg hela tiden.. eller nej, så är det inte.. men nu kändes det som att jag ville gå tillbaka till blogg.se och här ska jag stanna.

hursomhelst så är jag snart 17 år, bor i en lägenhet belägen i stockholm tillsammans med min mamma, syster och min mors man. Mina föräldrar är ovanligt nog skilda, men det har aldrig skadat mig utan jag tycker fortfarande om dem båda jätte mycket.

och vad ska jag säga mer om mig? jag älskar magnus ugglas musik och kan nästan alla hans låtar utantill, jag umgås väldigt mycket med mina vänner och tycker om att festa, och i höst börjar jag 2;an på jensen södra. Ni lär ju få reda på mer saker om mig när ni läser min blogg! hare bra ciao


här har ni då mig, den enda bilden jag kunde hitta just nu, sådär ljus och trevlig ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0