barnfilmer och chips

Kom precis hem, har varit och hyrt film med min syster och hennes kompis. Vi gick runt i våra vinterjackor och gud så skönt det var, haha! Och vi hyrde två riktiga barnfilmer, ronja rövardotter och lotta på bråkmakargatan.. Jag älskade verkligen dom när jag var liten, men har inte sett dem på hundra år.. Så nu ska vi titta på film, och så har vi köpt chips, dip och cocacola också. Mys. 

Imorgon skulle jag egentligen till sös, men det blir inte så eftersom jag skulle dit för att testa om jag fortfarande är allergisk mot nötter, jag skulle alltså få prova att äta nötter och så.. men idag när jag var där så sa dem att jag inte kunde komma imorgon eftersom jag har jätte mycket problem med min astma nu och då är det tydligen större risker med att få en nötreaktion.. Måste sluta röka, nuuu! 

Men får se om jag pallar mig iväg till skolan imorgon, känns ju inte sådär superduper viktigt med någon föreläsning inför apu;n, orkar inte lyssna så mycket iallfall annars.. får se hur det blir, höres imorgon. Hejs.

e12da27ab88329474a540703f1322344.jpg

17905.jpg


iskallt

Dagen börjar såklart med att jag försover mig, (ovanligt?) 
Så jag fick i princip gå upp och klä på mig och gå ut genom dörren,
vi hade idrott så det var skönt att sätta på sig mjukis kläder..
På idrottslektionen gjorde vi i princip ingenting, spelade brännboll och 
sedan flaggan. Gud så tråkigt det var, men jag var iallfall där och det är de som räknas.
Och föresten, har det varit minusgrader inatt? frost var det, och iskallt så jag höll på att frysa ihjäl..

Sedan skulle jag och jennifer till globen för att käka donken, och min syster som går i skolan vid sockenplan mötte oss med sin kompis och dom följde med.. Men så gick vi in på kicks för jag ville ha en ny parfym, tog nog en timme för mig att välja.. Så sjukt svårt när det finns 100 olika parfymer med olika dofter.. Tillslut blev det Cacharel Amor Amor sunshine, den luktade gott men det var många andra som också gjorde det så det vart riktigt svårt.. 

Sedan blev det örhängen, en ring och naglar.. Så nu tänkte jag fixa mina naglar.. Har håltimme fram till klockan två men jag ska till sös klockan tre så det känns onödigt att gå.. och imorgon blir det ingen skola då heller eftersom jag ska till sös då med, och där ska jag vara hela dagen, tjoho vad roligt.. 

Men ha en bra dag så hörs vi senare =)

hösten gör mig trött

halloj.

jag är helt slut, men kan inte förstå varför eftersom jag sov till elva imorse och i skolan hade vi inte mycket att göra utan bara föreberedelser inför apu(praktikveckorna)

Sedan har jag mött sarah och lämnat tillbaka två kepsar vi lånade av någon tjej i fredags, fråga mig inte varför.. Och så har jag och carro spelat buzz.. jag har köpt en adidaströja.. fikat, och ja, nu e jag här och längtar efter min säng jätte mycket. Men först ska jag bada, vi hörs imorgon :)

album.php.jpg

så snygga var vi i kepsarna..


jag är trött på söndagar..

Jag är verkligen helt slut, men hur kan jag inte förstå.. Sov endå inte så lite inatt, och somnade typ en och en halv timme idag på dan också.. Äh, mina ögon håller på att ramla ner iallfall, men äh, jag orkar inte sova nu.

Hade tänkt att städa(jag städar alltid har jag kommit på, eller så säger jag bara att jag ska städa och aldrig gör det, därför tror jag att jag städar mycket..)  Har iallafall köpt en byrå idag, som jag ska lägga alla mina kläder i, eller nått sånt. Lite får vara kvar i garderoben och mina skor får äntligen en egen hylla istället för nån slags jäkla påse.




sega söndagar

min uppdatering har varit jätte dålig, eller ingenting alls. Men jag har som vanligt inte suttit vid datorn under helgen..
Helgen har iallfall varit bra, och igår var på en rolig fest ute i täby typ. Orkar inte skriva någonting mer om det. Men idag så har jag iallfall legat i sarahs säng hela dagen.. Och så gick vi och åt pizza också. Men nu tänkte vi iallfall åka och bowla med två andra kompisar. Lite roligare iallfall, får se om jag ska på bio sedan också.. Känns som pengarna tar slut innan jag ens användt dom..

jag är trött, seg och trött.... hejs.

problem med att vakna

Inte lätt att komma upp sex på morgonen, dock har jag varit vaken sen dess men legat o spela spel på mobilen, dels för att inte somna om och dels för att jag inte orkar gå upp. Nu blir det idrott, utomhus på enskede ip. Härligt? Nej, kallt vill jag säga. Men nu ska jag äta lite och sedan åka. Ha en bra dag :)



photoshop

Skriver lite innan jag ska sova, börjar ju åtta imorgon.. och slutar fem,härligt va?
Tanken på att jag kommer somna är svår med tanke på hur mycket cocacola jag har
druckit idag.. bläeh. Ska iallfall llyssna på lugna favoriter, dricka te och sen sova.


Lite bilder jag gjort i photoshop, natti.

  









stress

Blir som alltid, när jag tror att jag har mycket tid så har tiden sprungit iväg helt och hållet, dum som jag är har jag inte ätit något nu på morgonen, utan bara druckit cocacola, och vådå bara, nästan två liter.. oups. Nu ska jag gå iallfall, puss o kram skumbanan!

Today I look like this

Som ni ser är jag inte jätte bra på photoshop. ÄN, haha.
Såhär ser jag iallfall ut idag.. =)


Jag kan inte passa tider..

Halloj.

Jag är dålig, första lektionen som är rättskunskap börjar om en halvtimma, och jag har varken sminkat mig,ätit lunch eller fönat/plattat håret. Och jag kommer inte hinna det heller.. Jag som skulle gå på alla lektioner hela veckan, men jag har faktiskt vart på allt hitills, men ändå..

Har ju skolfoto idag, och det här året får jag inte bli lika ful som förra gången, men jag lyckas alltid se förjävlig ut..
Men nu ska jag sminka mig och sånt. Pusssss

Godnatt

Nu har jag suttit framför photoshop för länge, och ska gå och lägga mig nu.. Börjar halv ett imorgon, vilket är skönt..
Har skolfoto också, roligt värre.. Skriver mer imorgon när jag vaknar, för nu ska jag sova till lugna favoriter. 
Hejsvejs.



I got photoshop

Kom precis hem från skolan, och vet ni vad jag har med mig från mac store? Jo, photoshop för mac. Så nu ska jag installera, och lära mig.. Detta blir kul..

näthandel, inte det roligaste ämnet..

Nu sitter jag i skolan på näthandel, bajs med tråkigt,
Nu ska vi planera en resa till Korfu, får se hur det går..
Jaja, efter skolan ska jag iallfall simma med sarah & criccan,
och sen måste jag nog plugga till mitt svenska prov.
Puss och kram skumbanan


update;
alltså, det här var inte det lättaste någonstans. Får dampryck på dessa jävla datorer där texten hoppar hejvilt över hfuela skärmen, det finns inga bra resor man kan hitta om Korfu och inga priser om resor. Men nu måste jag göra klart det sista för det ska vara inlämnat om en kvart. Tjohej.

godmorgon

Blä, somnade vid typ tre igår.. Och gick och la mig elva.. Funkar inte, men inatt ska jag kunna sova.
Jävla skit drömmar jag har också, vill inte och orkar inte.
Nu ska jag iallafall till skolan, första lektionen är näthandel, sen har vi håltimma (som vanligt) mellan 11.10 -13.45,
men skulle möta min låtsaspappa och köpa en data eller nått sånt. Äh, nu ska jag gå så jag inte kommer försent! 

kan inte sova..

Jag kan verkligen inte sova, jag som alltid somnar. Men jag har för mycket tankar på saker jag inte vill tänka en sekund på, men det går inte att få bort från min hjärna. Det blir bara värre med alla tankar, usch. Ibland orkar man inte.



dags att sova bort alla tankar

Godnatt Godnatt Godnatt Godnatt Godnatt

Har haft värsta sms diskussionen med Sarah som har gjort mig för trött, orkar inte tänka på någonting längre.
Och så har jag lekt med min kamera, fixat i Iphoto och sådant. 
Trött på livet är jag också. Dags att sova, utan sex and the city idag, inte ens det orkar jag. Natti


såhär rolig kan jag vara, not

Vet ni vad??

från blond till brunett igen.. wio

 
 

måndagarna är alltid sega

Segt med skola.. Men dagen gick väl relativt fort.. Hade lite problem på historian, jag blir alltid galen på dom lektionerna fråga mig inte varför.. Men nu så satt vi vid dom bärbara datorerna och texten hoppar fram och tillbaka så jag får damp och skriker lite då och då.. Haha, men jag gjorde klart mitt arbete iallfall och det är ju bra.. Undra hur mycket min lärare gillar mig..

Efter skolan åt jag middag på donken med becca. Och sedan mötte jag upp carro, köpte två par skor och en adidas tröja(vad är det mig och dom där jäkla tröjorna?). Iallfall så vart det ett par stövlar utan klack och ett par svarta pumps med låg klack. 
Och tröjan var en jätte fin, från killavdelningen.. Undrar hur många jag har från killavdelningen om man räknar, ha. 

Nu ska jag tända ljus och kolla lite sex and the city, tjohej.

(varför har vi inte skåp i skolan föresten? det suger för att vi måste bära typ 1000 böcker varje dag och innan jag fyllt 20 kommer jag gå snett eller nått..)



trötthet

Bläeh, jag är helt sjukt trött. Men somnar jag nu kommer jag att vakna sjukt tidigt imorgon, 
och jag börjar ett så jag vill inte vakna för tidigt.. Men får väl titta på sex and the city eller något sånt
då =) jag är sjukt sugen på cocacola, men orkar inte gå och handla. dåligt.
(tror ärligt att mina ögon kommer stängas av sig själva snart..

jag hatar hösten

Har precis badat och tittat på sex and the city, om man kan bli beroende av en serie så är jag nog det. 
Spelar ingen roll hur många gånger jag har sett dom där avsnitten, dom är lika bra varje gång iallfall.

Nu lyssnar jag på en jätte gammal låt, med maroon 5 väntar på mamma som ska hämta upp mig så vi kan åka och äta thai. Har väntat hela dagen och håller på att dö av hunger. Och det är redan mörkt ute, fast klockan inte ens är halv åtta. Jag hatar hösten, blä.


blääääääää

en sån där tråkig söndag

Håller ni inte med om att söndagar verkligen är den tråkigaste dagen på hela veckan?
Okej, måndagar är väl inte heller så roliga men då har man iallfall någonting att göra.
Nu så är alla bara så där dödligt tråkiga, och ingen, och inte heller jag, orkar hitta på någonting
att göra.. My och annika kom förbi ett tag, men nu blev det tråkigt igen.. Har möblerat om i mitt rum,
jätte fint blev det.. eller inte.. inte mycket skillnad för det går ju inte att göra speciellt mycket i detta
skitrum. Och nu vet jag inte alls vad jag ska göra, vill ha cola. och röka. hejs.


(tower bloxx funkar inte heller, kul söndag)

segt

Hej.
Har inte bloggat sedan i torsdags eller något sånt. 
Men har inte varit hemma någonting alls nästan, och 
sen så har jag inte haft någonting att skriva om helt 
enkelt  Men jag har inte mycket att skriva nu heller,
skulle simmat med sarah, men när vi kom till simhallen 
så var 50 meters bassängen stängd så vi sket i det..
Nu ska jag städa mitt rum, känns som att det är det enda jag
gör.. VIll möblera om, vilket kan bli lite svårt med tanke på att det är så 
pyttelitet som det bara går. 

Ska visa en liten rolig grej sedan också. Hörs sen!

trötter

Vad är som är felet vet jag inte, men jag är trött 24/7. Kommer inte upp på morgonen och idag har jag sovit två timmar på eftermiddagen. Var ialflall i skolan och gjorde mitt prov som jag tror gick relativt bra. Sedan åkte jag och Jennifer hem till mig och åt köttfärsås på burk, hur gott som helst ju! Sedan mötte vi sarah och gick runt lite i stan, ett par svarta stövlar, en väska, en kjol, ett linne, en adidaströja från killavdelningen och ett par knästrumpor fick jag med mig hem. Det får räcka, ska inte köpa mer skit nu. 

Sedan smsade min kusin och sa att hon var sjuk, så jag var snäll och åkte hem till henne i mariatorget med pizza. Där jag senare somnade, haha. Nu kom jag hem, ska äta middag och sen ska jag iväg igen! Hare bra, hejs. 

jag har ingenting att göra

Bluäh, jag började egentligen för 20 minuter sedan.. Men första lektionen är enligt mig jäkla onödig, mental träning. Orkar inte, kommer endå bara somna. Men om tio minuter ska jag gå bort till båten, gå till skolan och göra mitt historia prov och sedan slutar jag.. Vid tolv ska jag möta sarah för hon slutar då, tiden mellan jag slutar och hon slutar ser tom ut, vad ska jag hitta på? Nu ska jag gå, puss och kram skumbanan


en till bild jag gjorde eftersom jag inte 
hade något att göra, hej jag är dålig

morgontrött

Jag förstår inte grejen, men jag kommer inte upp på morgonen helt enkelt. Har snoozat i 40 minuter, nu sitter jag här, helt jävla död och bara längtar till lördag då jag får sova ut. Nu måste jag skynda mig lite, vi låtsas att jag börjar nio idag istället, skönt va? 

godnatt

Nu har jag pluggat och jag tror att jag kan det mesta, och sen när jag hade pluggat färdigt lekte jag med min kamera. (okej, inte min kamera, min systers men allafall)
 och sen lekte jag med bilderna i Iphoto. Wi så roligt, och gud så knäpp jag blir på kort. Nu ska jag sova, ska upp halv sju imorgon.. Alltså om sju timmar, för lite sömn! Natti..

 

roligt kan man ha när man har jävligt tråkigt. Godnatt.

jag är en dålig människa

Kiiilll me. Är dödstrött och sitter och väntar på att mitt kaffe ska bli färdigt, det där med att jag skulle pluggat gick ju åt helvete som vanligt. Blir så trött på mig själv. Iallfall så simmade jag med sarah, 1000 m orkade vi faktiskt idag. Sedan ringde min kusin och ville ses, så jag mötte henne och hon köpte lite kläder och sådant i ringen. Sen åkte jag med henne hem och fick jätte mycket kläder för hon rensade sin garderob, och så färgade jag håret och åt middag. Och nu är jag här, och måste verkligen börja plugga till det där jädrans provet. 

Nu tror jag att mitt kaffe är klart, wio. Är det konstigt att dricka kaffe svart? folk säger att jag är knäpp som gör det, men med socker blir det bara blä, och med mjölken försvinner ju bara kaffesmaken ju.. eller, lite iallafall..och gud så gott det är, speciellt i min mugg från starbucks. NU SKA JAG PLUGGA HEJS (=

Funtastic photos

Nu hittate jag något att göra iallfall, laddade ner något fotoprogram som heter Funtastic Photos från apples hemsida. Nu ska jag leka!

wake me up when september ends!

Tråkigt det är när facebook inte funkar, fråga mig inte varför.. Sarah är en seg människa, sådant gillar vi inte. 
Jag är hungrig fast jag åt mat för en halvtimme sedan, jag är trött fast jag sov tio timmar inatt. 
Tråkigt har jag också.. Ska äta chips nu, hejs.

17 september

Haha, det var ju lite synd att jag inte pluggade någonting till näthandelsförhöret som vi hade imorse. Tror ni jag kunde någonting? Kanske fyra av åtta frågor. Illa. Jag kommer få ig. Men imorogn har vi historia prov, och jag hoppas att jag klarar det. Tänkte plugga hela kvällen  faktiskt, för jag vill inte ha några fler ig;n nu. Nej, usch!

Hur som helst skulle jag gått upp klockan halv åtta idag, men jag hade verkligen ingen ork till att gå upp ur sängen.. Men halv nio gick jag upp, gjorde mig iordning på fem minuter (titta vad jag kan) och hann precis i tid till första lektionen som började fem över nio. Men klantigt nog glömde jag både bankomatkort, busskort och matkortet hemma.. Så jag åkte hem nu, och orkar inte åka tillbaka till rättskunskapen som börjar nu.. Lovar att gå på båda två nästa vecka istället!

Nu ska jag faktiskt möta sarah och gå och simma igen, har endå ingenting att göra, och inte hon heller. Så vi hörs senare bloggen! =)

nu blir det sex and the city

Kom precis hem igen, mötte Carro vid trappan för att ta en cigg eller två.. 
Men nu ska jag ta mina chips, min cola, min satcbox och mitt täcke och lägga mig i sängen. 
Eller, satcboxen får inte ligga i sängen, den får visas på teven istället! Tjingeling



beslutsångest

nu är det så att jag får pengar imorgon, lycka. 
Och jag vill göra någonting kul, så mycket ska jag spara,
fast lite ska jag slösa bort också, för sånt är ju kul det med. 
Men, jag vill ha en ny ipod. Den lila ni vet, den är jätte fin.
Men jag har redan en, och så vill jag ha photoshop, men då
måste jag ju ha en kamera också... Usch vad jobbigt det blir,
what im a gonna doooooo.


kolla så fin den är min bebi


åh den med, rosa tillochmed..


som sagt.. 100 saker emellan

Min middag är strax klar, mitt rum är lite bättre och jag har chips och dip som jag ska äta snart. Nu ska jag bara plugga också, eller det kan jag kanske göra imorgon? iallfall historian? jag som skulle bli bra i skolan.. Men känner verkligen för lite sex and the city,...gaah

och alltid kommer det 100 saker i vägen

bläääu, simmade 700 meter idag faktiskt. Jobbigt läge eftersom jag såklart glömt min astmamedecin innan så jag kunde ju inte andas haha. Nu är jag hemma iallfall, och ärligt talat har jag fortfarande inte städat.. och så måste jag laga middag också.. och läsa 103 sidor om näthandel som jag har läxförhör på imorgon, och plugga till historiaprovet som är på fredag.
VILL INTE. kanske ska ta tag i mitt liv nu, hejs.



lektion

mickis o marina uppdatater direkt från Jensen södra wow. =)
Näthandel är lektionen och har inte gjort ett piss, måste
verkligen göra uppgifterna men hallå.. orkar inteeeeee.
efter skolan ska jag möta sarah och criccan och simma..
var tvungen att åka hem förut också, hämtade det där jäkla
simkortet.. Och sen så försov jag mig två timmar imorse.
Tror jag stängde av väckarklockan i sömnen för den slutade
ringa plötsligt. Ohohohohoäääääää. Nu måste jag göra mina
uppgifter.. hejsvejs


ilandsproblem

Äter kakor och ska lägga mig i sängen och kolla satc nu, har tvingat mig själv att stänga av det där jäkla spelet! Är jätte sugen på kaffe men det kan jag inte dricka nu för då kommer jag inte kunna somna.. Och inte hinner jag dricka det imorgon bitti heller eftersom jag är så stressad på morgonen... Och ingenstans här i närheten kan man köpa kaffe, dåligt!! Men jag får väl gå upp tio minuter tidigare så jag hinner dricka mitt jävla kaffe. Godnatt =)



jag vill ha skorna!






ojdå.. nu tog alla kakor slut.. vafan nu ska jag sova!

nya beckfilmer

kom precis hem, efter att ha sett Patrik 1,5 på bio med sarah, Jag säger bara, helt sjukt rolig film! Måste ses!
Hungrig är jag också, har bara ätit lite mcdonalds (uääh äckligt) så måste äta någonting.. 
Och sedan duscha, spela lite tower bloxx sen titta på sex and the city och sova. Börjar ju åtta imorgon med vilket suger!

Har ni hört föresten? Sommaren 2009 kommer det ut två nya beck filmer!!!! Sjukt kul ju, mina favorit filmer.. Vi hörs imorgon!

tower bloxx

åh vad jag blev fast i det här spelet, och lika frustrerad varje gång jag förlorar. Kan inte sluta, finns på facebook..


jag är dålig

Oj vad jag är dålig, håller fortfarande på att städa i mitt rum.. och ingenting går framåt.. blä på mig själv.
Skolan idag var okej, och kort. Slappt var det också. Och nu är jag hemma, med mitt rum som verkligen måste
städas. Och sedan har jag en box med sex and the city som bara måste ses. Den blir så ledsen annars. 

Och sen har jag en sarah som jag ska möta också, för att gå på bio med. Patrik 1,5 ska vi se, rolig film det där
tror jag. Nu ska jag städa. Och dricka pepsi. Mums.



bild från i lördags

happy face

roligt, eftersom min lillasyster kom etta i danstävlingarna nu i helgen så ska vi ner till vm i tyskland. 1 januari.. Det blir jobbigt, eftersom jag kommer hem från usa 31 dec, men nyår får jag iallfall spendera hemma. Och biljetterna var som hittat, 11 kronor styck. Tjingtjing

segt

trött, sliten, sova. Nej men först så måste jag ju såklart städa, sedan sex and the city och cocacola. godnatt!



en hemmakväll..

hallo.
Jag sitter framför datorn 23.20 på en fredagskväll, det var länge sen! Men jag ska faktiskt upp och jobba klockan elva imorgon, så jag orkade inte gå ut ikväll. Men imorgon blir det partyy!

Har iallfall varit och tittat på min lillasyster som tävlade i linedance idag, hon gick vidare i alla danser och imorgon är det final som jag ej kan se på tyvärr eftersom jag jobbar. Men hon är verkligen duktig, lycka till! =)


Nu ska jag ta en dusch och sedan titta på satc. Puss o kram



en bild från min födelsedag när jag blev kidnappad, haha!

Me<3satc

God kväll..
Blä vad tråkigt det är på hösten, jag hatar kvällarna! när jag vet att alla andra (nästan) sitter hemma med sina pojkvänner och ser på film, så sitter jag här med mina ljus, mitt te och min satc box.. (woho, I got my own now!)
Så ikväll är det precis vad jag kommer göra, glo på sex and the city, dricka te och titta på mina mysiga ljus.. 
Hej, jag tycker så synd om mig själv! =)

Imorgon ska jag iallfall möta my vid kvart i tolv, och göra någonting riktigt kul! Men vad får ni se imorgon, tihi. Nu ska jag se på min kära serie. Puss o kram skumbanan

mackor = middag?

Nu är jag hemma från skolan, tänkte laga mat strax.. Har ni tänkt på en sak? jag lagar nästan alltid min mat själv, även om jag bor hemma och mamma är hemma så gör jag det oftast själv.. Antingen för att dom inte äter mat, eller så är det väl för att jag inte vill ha det som dom vill ha,, Men ikväll skulle dom bara köpa subway mackor, och det åt jag ju till lunch och dessutom tycker jag inte att det är middag med mackor.

Ska iallfall äta och sedan åka och möta carro, och fika tänkte jag :) Hörs senare! 

I look like this today

gråkofta
vitt linne
grå knästrumpor
 och skinnjacka och silver pumps.


trötter

Halloj bloggen =)

Idag har varit en skön dag, en lektion i skolan, som var svenska och det vi gjorde var att redovisa ett arbete i smågrupper och lyssna på någon saga. Skönt att inte göra så mycket. 

Efter det så mötte jag sarah och vi gick till eriksdalsbadet, köpte våra simkort och gick sedan och simmade 500 m. Mer orkar vi inte än, men snart så! 

Sedan har jag träffat Carro, shoppat, fikat, färgat mitt hår och nu kom jag hem för att tag sedan och ska lägga mig och titta på film tror jag.. Ska möta Jennifer i slussen imorgon 11.30 och äta på subway, mums =)

ha en bra tisdag, vi hörs imorgon!

changes

SOmnade om och vaknade vid elva, gick upp och fixade mig och satte på mig fina kläder. Strumpbyxor, en lång kofta och lite sånt. Men nu så kom jag på att jag orkar inte, så jag bytte om till mina baggy jeans istället, dom är ju så sköna! 


tisdagsmorgon

God morgon.
Förstår inte vad jag gör uppe nu egentligen, men Hannah ringde och väckte mig och jag kan inte somna om., Men ändå känner jag hur trött jag är så jag ska kanske sova en timme till.. Börjar som sagt kvart i två idag, hur skönt som helst!
Och efter skolan ska jag, sarah och christina simma igen. 

Men vi hörs om ett tag, måste sova och sedan göra mig iordning! 
/micaela



jag är tjej och gör 1000 saker samtidigt!

Oj, här hemma hos mig är det full fart.. Samtidigt som jag pluggar, tittar jag på film(jag tittar fem min sedan pausar jag ett tag) och samtidigt lyssnar jag på musik. fixar lite i mitt rum och samtidigt är jag även igång med mitt bullbak igen! Dessa bullar SKA bli bättre än dom förra, nu håller degen på att jäsa så jag fortsätter plugga lite. 

Imorgon börjar jag kvart i två, om jag råkar försova mig på näthandeln(nejnej, inte alls med flit!) Fuck off på dessa håltimmar. 
Nä, nu ska jag fortsätta med alla miljoner grejor jag har att göra, /mickis


jag är en fisk, blubb blubb

måndag morgon

Halloj.

Kom hem från skolan för ett litet tag sedan, segt det där med att sluta fem varannan vecka.. Men det är åandra sidan skönt med sovmorgon.. Men dessa jäkla håltimmar vi har gör mig galen, funderar på att strejka! 

Hursomhelst måste jag plugga ikväll, funderade på typ pluggparty med mig själv, haha! Typ gå till konsum och köpa chips, dipp, läsk, godis och sånt och sätta på bra musik och plugga till det.. vem vet, kanske känns mycket roligare`
Men först måste jag laga middag, går ju inte att plugga utan mat i magen, och ikväll blir det bacon. (ovanligt? nej, kommer snart se ut som ett bacon)

Har lite nya grejer jag tänkte lägga upp i bloggen om ni vill se, bland annat ett par jeans, underkläder, och lite mer=) 
Men nu ska jag laga mat!

segt

ääääblää vad dåligt jag mår!  Vill bara lägga mig i sängen och se på film hela dagen, med den härhuvudvärken och detta illamåendet är det inge roligt.. Och mina släktingar kommer om en timme, känns ju sådär kul. Men det är kul, men hade gärna mått bättre.

Igår var iallfall en bra kväll, mina vänner kom vid halv åtta istället för sju, och när jag skulle ringa och fråga varför dom var sena så var det ingen som svarade.. Men dom hade tydligen bestämt att dom skulle komma sent för att jag skulle tro att dom hade glömt bort mig. 
Vi åt iallafall mat och tårta, sedan var vi hemma hos mig ett tag och sedan skulle vi vidare. Jag fick ögonbindel och såg då ingenitng, finns bilder någonstans.. Haha, men nu måste jag skynda mig att fixa mig innan alla kommer. Tudelu



today is my birthday

Idag fyller jag år, 17 onödiga år. 365 dagar kvar tills det roliga börjar. och på sitt sätt slutar..
well, blev väckt imorse halv elva.. Men det är min födelsedag och då får det väl vara okej då! 
Fick lite paket och så, blandannat shopping av mamma. Så jag och hon tog en sväng till sickla och shoppade lite grejor.
Ett par jeans, en adidaströja, en kofta, linnen, strumpbyxor och knästrumpor. Lite kvar är det också, men det tar vi i veckan. 

Nu håller jag på att laga mat, till mina söta vänner som kommer på middag om 45 minuter. Thaikyckling wok med ris, blir förhoppningsvis gott.. Jag är ingen mästare på wok, men det blir nog bra. Ska ut och ta en cigg och sedan sätta igång med maten. Ha det bra, hörs imorgon då jag ej lär skriva mer ikväll. 


happy birthday to myself

kvällens kläder

Nu ska jag bege mig ut, tänkte lägga upp vad jag har på mig ikväll.
Ingenting speciellt, men tänkte att ni kanske ville se.

   

Svart tshirt från MQ
Gammalrosa linne från MQ
Jeans från Miss sixty 
Vitt skärp från HM (vet inte om jag ska ha det än, får bestämma mig innan jag går..)
Sedan har jag väl min skinnjacka, och några skor som jag inte har.. Ha en trevlig kväll, och glöm inte vad som händer imorgon!!! (min födelsedag, ja blir 17, jäkla onödig ålder det där.. men äh, hihi)

kortis

som ni ser är min blogg knäpp, kan inte fixa det, eller hinner inte nu men gör det så fort jag har tid =)
Nu har jag precis duschat, och sedan lagat mat :) så nu sitter jag och äter fläskkotlett med klyfpotatis. Mums.

Har även handlat med mamma, ska ju ha tjejmiddag eftersom jag fyller år imorgon. Massor med ljus att ha i tårtan, ballonger, serpentiner, hihi. Och ikväll är det fest iallfall, tack för det. Hörs senare. puss på er

fixar

Jag har gjort en ny header och en bakgrund.. nu är bara problemet att få det snyggt.. bloggen kan komma att se lite mongo ut, men jag fixar & trixar hörs om ett tag! =)

irriterande

ÅÅÅÅÅÅH. hade gjort en jättefin design, och sen stängdes datorn av och allt bara försvann! :(:(:(
men men, jag får göra om det imorgon eller något.. Nu håller jag på att ladda ner lite kärlekslåtar, 
sen ska jag somna till snygg, sexig, singel som jag inte sett på år och dar..

(på lördag är det min födelsedag:D )

bloggdesign

nu tänkte jag försöka mig på lite om design.. min blogg är ju sjukt ful, så jag ska försöka göra någonting i photoshop (som jag suger på) funkar det inte, så blir det paint. Men inte för att det går på den här macdatorn, måste sätta mig vid vardagsrummets dator, utan musik! :( kanske har värsta snygga bloggen om en timma, who knows?

wake me up when september ends!

snart blir det middag, sedan jobb. Ska passa på att plugga lite därborta också, eftersom det inte är så mycket att göra i ungefär 1 & en halvtimme.. Sen ska jag hem och då blir det sova direkt kan jag säga, har mycket i skolan nästa vecka, prov,prov, inlämningar och redovisningar i nästan alla ämnen. Det är ju det värsta när skolan kommer igång, då börjas det med alla ämnen samtidigt och alla prov och läxor kommer samtidigt. Wake me up when september ends!


welcome to my world...

imorgon är det fredag :)

Halloj.
Nämde jag att det inte blev någon skola idag heller? Var hos läkaren klockan tio, kändes onödigt att gå på den första lektionen som var MT, och sedan hann jag inte tillbaka till historian. Idrotten kunde jag inte gå på eftersom jag är förkyld.

Har iallfall varit med sarah hemma hos mig, vi gjorde pizza, bakade till och med degen själva, och det blev faktiskt riktigt gott :) sen kom jennifer och så har vi bara legat och kollat på oc. Nu ska jag hoppa in i duschen, till middag skulle det tydligen bli max.. men jag tror jag strejkar då jag är hur trött som helst på hamburgare! 

                                         
 jag och amanda igår :)

slappdag

Gud vilken skön dag det här har varit, inte gjort någonting.. precis som jag gjorde när jag hade sommarlov..
Mötte iallfall my i Luma vid halvtolv tiden, gick till min kusins jobb och käkade lunch, skönt att slippa laga det.
Sedan gick vi hem till mig och tittade på lite oc, åkte sedan till sickla och bytte mina hörlurar och sedan tog vi en 
fika i gamla stan med annika & amanda. Fick även med mig en tröja hem, im in love. Så skön,  och mysig. 
Hittade min pojkvän alltså.. haha. 

Ikväll vet jag inte om jag ska ut eller om jag ska stanna hemma, väntar iallfall på maten och sen får jag se om jag orkar gå ut eller om jag stannar hemma och pluggar lite :) Till middag blir det ugnsbakad lax med potatis och gräddfilssås, gott. 

Hörs lite senare bloggen :)

  


bilder på tröjan, (förlåt för den jätte dåliga bildkvaliten, men har bara min telefon att ta kort med)

today im sick

Jag är sjuk, vet inte hur pass mycket men jag känner att jag inte har någon ork att gå till skolan iallfall haha. 
Så det får bli oc, lite my som kommer också. Nu ska jag lägga mig i sängen igen, oh vad mys. 
Kanske inte är sjuk egentligen,men man kan alltid låtsas. Ha en bra dag.

(lite ångest får jag för att jag missar lite grejer i skolan, men life goes on),



cleaning my room (again)

Fick någon kick och började städa i mitt rum.. Rensade lite gjorde jag också..


mina älsklingar fick en alldeles egen hylla (även om älsklingarna inte är mina kan jag ju få låtsas)

 
och brist på tröjor ifrån killavdelningen verkar jag inte heller ha..

  

  

bäddade min säng och den blev jätte mysig:D

  


ljus är mysigt, speciellt på hösten.


sen var det ju bara ett problem med dessa jäkla böcker, har ingen aning om vart jag ska få plats med dom..


nu har jag panik, godnatt på er.. 


tisdagskväll

Nu är jag hemma igen. Efter skolan så mötte jag sarah & christina, vi gick till eriksdalsbadet och simmade. 
500 meter fick det bli, mer orkade vi inte den här gången. Har iallfall bestämt oss för att simma två gånger i veckan :)
ikväll tror jag bara att jag ska vara hemma och ta det lugnt, titta på oc och så..

Bjuder på lite bilder för en gångs skull :)

     
såhär kul kan jag och marina ha på lektionen ibland, speciellt när datorerna har webcam haha :)

nya datorer

hallojsan.

Sitter i skolan och har näthandel, vihar fått bärbara datorer i skolan så nu sitter ungefär hela klassen och leker med dem iinbyggda webcamsen. Hihi. Efter skolan ska jag simma med sarah & criccan.
Skriver när jag kommer hem, pusselipuuuuuuuuuss

hej tråkis

Idag har varit en lite seg dag, precis som alla andra måndagar.
Men vi slutade skolan vid elva tiden, och då åkte jag och jennifer till solna. Jag klippte mig och slingade håret, kort är mitt hår  nu faktiskt.. Eller ja, inte såå kort, utan kort för min smak haha:p och så är det mycket blondare, like it.

Sedan åkte jag och christina till farsta och käkade thaimat, hur gott som helst. Sen shoppade hon lite och sedan mötte vi sarah och åkte hem till christina.

Har varit hemma ett tag, och nu ska jag lägga mig i sängen och somna till oc. Kort och ointressant inlägg, men jag är trött i fingranra. Godnatt

morgonstund

God morgon,
Har precis ätit frukost och gjort mig iordning så om ungefär en kvart ska jag iväg till skolan.
Slutar 11.05, egentligen slutar jag 13.40 men då har jag håltimme i en timmme och sedan 
kommer jag inte hinna klippa mig och slinga håret så jag struntar i den sista som endå 
bara är på en timme. 

 
Brun tshirt - Gina tricot
Grå kofta - MQ
Jeans - Gul & Blå
Till det´skinnjacka, gympaskor och halsduk.
Nu ska jag göra flätor, hejsvejs!

RSS 2.0