suuunday

Vet ni? Det sägs att om det inte snöar idag (30 nov) så kommer det vara snö på julafton, snöar det idag kommer det inte vara snö. Men vet ni? Spelar ingen roll för mig, för om 18 dagar åker jag till värmen! Haha.

Nu sitter jag och börjar min dag med cocacola, kan det bli värre? Men det är gott, ska börja öra mig iordning.. Klockan två ska ja hem till min halvsyster, hon har ju fått bebis för fyra månader sedan, så söt så.. Vi hörs sen :) 

en hemmakväll..

Världens skönaste dag är vad jag har haft idag, har inte gjort någonting, så jävla skönt. Framåt åtta tiden gick jag med familjen och åt kinamat, fast jag åt thai för det fanns också.. möms.. Sedan köpte jag jätte mycket godis och cocacola i godisaffären. Kände mig som ett litet barn, sedan hyrde vi film. På tv;n. visste inte att vi kunde hyra film på tv;n, coooolt. ANGEL såg vi, jag tyckte den var bra.. men lite sjuk, annars bra. Så var skönt med en lugn kväll, den ska fortsätta så och jag tänkte gå och lägga mig nu.. Hoppas på att vakna tio/elva imorgon och inte tre som idag. Puss o kram o godnatt alla söta

        
igår när alla andra gick ut & rökte.. och för att inte röka så hade jag en dejt med kameran.. bättre än lungcancer.

tierd

God morgon.. Eller, ja, för er andra kanske det snart är eftermiddag och jag ser att det redan håller på att mörkna, ajdå.. Men så kan det gå när jag börjar åtta varje dag och sover för lite.. Är fortfarande dödstrött men det går väl över..

Igår var jag hemma hos becca med några andra, lite senare var vi på en lokalfest i stureby. Var helt okej, har ingen aning när jag kom hem för jag kollar aldrig på klockan.. Det roliga var när jennifer tvingade mig & prata med henne tills hon kommit hem för hon inte ville gå ensam, hade tydligen somnat och hon hade skrikit men jag hade inte vaknat iallfall.. Hm, nu har jag dödenshuvudvärk, vet inte om det är för att jag är bakis eller om det är för att jag har sovit för länge.. 

Ikväll ska bli en lugn kväll, säger jag nu iallfall.. Händer det något händer det något, får se helt enkelt. Nu ska jag äta fläskotlett med pommesfrites & bearniesesås..möms

no fantasy

kommer inte på någonting att skriva förutom att jag är dödstrött och tänker sova ett tag innan jag går ut ikväll. Vi hörs väl antagligen innan det eller imorgon. 


time for bed

Nu är jag äntligen kvar, fan vad fula bullarna blev HA HA HA.. Helt mjölig och helt slut är jag också.. Tänkte hoppa in i duschen och sedan blir det sova direkt med tanke på att jag ska upp halv sju.. Jag vet vad som kommer hända på första lektionen imorgon, det är mental träning och en viss mickis lär sova.. Hm.. Godnatt =)



knäpppis

jag hatar julen

Nu håller mina lussebullar på att jäsa.. hoppas det blir gott.. Åt jätte god middag förut också, köttbullar med potatis& gräddsås. Fick laga själv och äta själv, kan det bli roligare?

Föresten, någon som vill köpa saffran? Säljer billigt...


Först var jag ganska glad..


Sedan insåg jag att jag hade betalat 17 spänn styck för dessa små påsar...


och vart arg och ledsen!!!
 Sista gången jag bakar lussebullar iallafall, jävla skit jul..

dyrare än knark..

Kom precis hem från affären, med 8 påsar saffran... GAH.. fyra påsar för mycket, märks att jag har ig i matte.. 70 spänn fr mycket, ska jag färga håret till blont igen kanske? Inte min dag idag..

dagens drömoutfit




Påls från anya hidmarch
Jeans från fornarina
Ankelboots från Christian Louboutin
Väska från Chloé
Linne med tryck från Forever21
Blackberry
Starbucks Caramel
Juicy Tubes från Lancome
Parfym Curious by Britney Spears

nackdelen med mina tidiga veckor

Äntligen hemma, och endast två dagar kvar av denna äckliga vecka. Hatar när jag går tidig vecka. Tvingar mig upp ur sängen klockan halv sju, kommer hem vid tre tiden och är så trött att jag inte orkar göra något annat än att titta på tv, surfa eller i bästa fall plugga.. Sedan är det alltid något bra program klockan nio och sedan är det bara att gå och lägga sig för att orka upp dagen efter och sedan göra samma sak..

När jag går sent börjar jag kvart i två tre dagar i veckan, slutar fem.. Det är skönt och passar bättre, kan fika, sola, gå på bio (iallfall något) och komma hem vid 11/12 och inte vara trött dagen efter eftersom jag kan gå upp vid 11/12 då.. Mycket bättre!

Så ikväll skulle jag och tjejerna egentligen träffats och åka pulka... Men ag orkar inte, kommer vara dödstrött imorgon då.. Dessutom håller snön på att försvinna så det kommer kanske inte vara så mycket att åka på..

måste baka lussebullar som jag ska sälja på cafét imorgon.. hörs senare! =)


Haha en bild från när jag var blond i somras,,




och ännu blondare & craaazy

näthandelslektion

Sitter i skolan och har näthandel, sista lektionen idag.. Skönt..

Vi ska starta ett e-handelsföretag och komma på bland annat affärsidé, målgrupp och sådant. Så nu ska jag se vad jag vill sälja, affärside och massor. om jag klarar alla kritierier på den här kursen så får jag g i ämnet. Klarar jag det inte är det ig... Eftersom jag har igvarning, så jag måste anstränga mig ordentligt med den här skiten nu,.. Så därför inte skriva här..

(skrivet 15.00)

nu är jag övertrött

Två desperata försök till att ladda ner desperate housewives har misslyckats.. (desperata/desperate hahahaha...:S)
Slutade ju så spännande att jag måste få ner avsnitt sex, men det sexet verkar vara oskuld förden är så långsam och okunning... Hahaha.. Så tråkig jag är..

Imorgon & Torsdag är mardrömsdagarna.. Med stora håltimmar på typ fyra timmar.. JUBEL. Jag bara älskar att börja åtta på morgonen... Fuck min frånvaro... annars hade jag kunnat skita i lite lektioner, men icke..!!

DH verkar inte vilja ladda ner sig ikväll så får väl ta livet av mig.. jag är övertrött..


wiiiiiiiierdo på snedden moha

time to sleep

Om du köpte Ericsson-aktier för 100 000 kronor för ca 2 år sen, så hade de varit värda runt 4600 kronor idag.

Om man istället köpte Telecom-aktier, t.ex. Song Networks, för 100 000 så hade man idag haft 791 kronor!

Om man skulle vara smart så skulle man gått på bolaget och köpt starköl för 100 000 kronor, druckit dem och haft kul i två år. Sen pantat burkarna och fått tillbaka 6741 kronor...

Vad kan vi lära oss av detta?


hmmm...godnatt

me want

jag är bra på att blogga när jag har tråkigt har jag märkt.. sittar och tittar lite på VS hemsida.. Har hittat massor jag vill handla när jag är i usa.. Bland annat deras hudkrämer, parfymer, läppglans etc.. Dem har 5 läppglans för 20 dollar, vilket är typ 160 spänn.. inte så dyrt med tanke på att jag ville köpa läppglans från lancome för 240 pänn styck idag.. känns som att jag har sparat pengar till resan i en evighet, men det kommer knappast ta en evighet att göra av med dem.. Bättre smink/kläder/skor & liknande än cigaretter, Inte sant?


all i want tonight..





Trött, seg och deprimerad. Jag vill ha dessa söta mjukisbyxor från VS, den söta tröjan från forever21 och ett par söta ugg´s. Lite varm choklad från starbucks och lite kärlek såklart.. Toppat med några sex and the city avsnitt..

cocacola is citron

Dricker cocacola med isbitar och citron.. smakar sommar.. Ni vet såndär utomlandscola man får till maten.. eller nått.. Men vi är ju lång ifrån sommarn än så länge, eller lite mer än en månad för mig.. hiho..

HAR SÅ TRÅKIGT HELP ME

desperate housewives

har gjort klart mina naglar nu, vet inte riktigt hur det ser ut.. äkta eller oäkta alltså.. vet inte vad jag ska göra nu.. ska iallafall se på dh om två & en halvtimme..


pyssel..

Har badat riktigt länge, gjort ansiktsmask, använde hårborttagningskrämen på benen och nu håller jag på att fixa naglarna.. Jobbigt när det blir klister på fingrarna bara.. Länge sedan jag hade naglar, eller ens gjorde något sånt här :)

pics










skola och sedan rättegång

Jag kom upp imorse, kom i tid till skolan.. Köpte med mig kaffe & två lussebullar från presbyrån i skanstull eftersom jag inte hann äta frukost. Men lussebullarna var inte alls så goda jag trodde dem skulle vara, utan lite brända, hårda och torra.

Slutade redan klockan elva och det blev lunch på orion. Fläskfilé spätt med klyftpotatis & tzatsiki. Ingen dålig lunch, men jag är redan hungrig igen.. Sedan åkte jag, jennifer och angelica tll riddarholmen för att gå på rättegång. (någonting vi måste göra för att få G i rättskunskap, jag har iof nästan inte gjort någonting i det ämnet men tyckte det kunde vara kul att följa med..)

Satt inne på en rättegång som handlade om en gubbe som typ hade misshandlat tre andra killar i hans egen ålder. Efter en halvtimme var det paus, och både jag, jennifer & angelica hade nästan somnat där inne så vi orkade inte vara kvar..

Jag och Jennifer åkte till skanstull för hon skulle möta en annan kompis men hon hade inte kommit så vi gick in på åhlen´s. Köpte lite onödiga men roliga grejor så som Lösnaglar, ansiktsmasker, hårborttagning för benen, volymspray till håret och värmeskyddande kräm för håret..(bra när man plattar håret så ofta som jag gör..)

Innan idag var jag på A´nt i Gamla stan också.. Bytte en piercing som jag har gjort i örat för typ två månader sedan, ni vet den lilla flärpen som sitter närmast kinden.. Svårt att förklara, gjorde den iallfall hos en frisör och deras smycke har inte jag fått ut själv eftersom det suttit så hårt. Så gick till en piercing studio och dom plockade ut den med en tång och satte dit ett nytt & mycket bättre. Så det är bra..

Nu tänkte jag bada eller nått, fryser som fan.. Hörs senare!



fuck this shitttt

Har druckit på tok för mycket kaffe så är rätt pigg, så ni får lära er lite ommitt liv haha..

jag är ..

UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag har många ärr.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. (kommer göra det endå..)
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar. (på sommaren)


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[x] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort. (Vafan är tonciller för något?)
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.(nej men snart så! )
[ ] Jag har varit i Afrika.


ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping". (Vad är det?)
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en moppe.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.



DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.



DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.


MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[x] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.

me not like..

Kom hem för ett tag sedan från kursen- var rätt intressant. Ska lägga mig och sova nu så att jag kommer upp imorgon bitti.. MÅSTE MÅSTE MÅSTE komma i tid, fuck this shit alltså.. jag hatar skolan och jag hatar hur mycket jag kommer behöva anstränga mig för att fixa mina betyg.. Lika mycket som jag hatar att jag verkligen måste fixa det.. Men ja behöver, och jag kan ju börja med att gå upp halv sju i morgon.. Woho, har aldrig kännts bättre...


Nånting jag gjorde nyss, lite tråkigt..

en dag i snön

usch vad trött jag är, spelar som sagt ingen roll vilken tid jag går och lägger mig.. är lika trött endå.blää...
Och kallt är det också, snökaos.. Visst är det mysigt med snön, och när det snöar är det jätte mysigt att titta på det om man sitter inomhus, men när man går ute i det är de inte så kul alla gånger...

Skolan idag gick väl bra, slutade redan klockan elva. Så jag och Marina köpe mat & saffrangifflar.. mums. Följde med henne till hennes praktik och skrev på lite papper, köpte okcså två par vantar, två mössor, en halsduk och ett solpuder :) Nu kommer jag inte frysa iallfall =) Sedan har vi varit här och pluggat, har en fördjupning i svenskan som vi ska redovisa imorgon. Vart iallfall klara och hon åkte härifrån för ett tag sedan.

Ska snart ut i snön igen, ska på hanledar kurs.. ska ju börja övningsköra och har inte gått bilkursen ännu, har hört hur tråkig den ska vara.. blääääää. Vi hörs senare :)

dear santa




time to sleep

Har bytt gardiner i mitt rum och lakan.. Så nu ska jag lägga mig och sova, är så sjukt trött och behöver sömn..Hörs imorgon, förmodligen efter jag kommit hem från skolan eftersom jag inte kommer ha någon ork till att blogga sju på morgonen. :)



the snow is cozy

Har varit en riktigt skön dag idag.. Bara varit hemma med familjen för en gångs skull.. Länge sedan faktiskt. Min låtsaspappas systerson & hans fru var här förut idag också.. Dem bor i usa och var i sverige och hälsade på och kom då till oss också. Dem bor i miami dit vi ska över jul så lär träffa dem lite mer Trevligt.

Har även satt upp ljusslingorna på balkongen, ser så mysigt ut då.. Och shit vad kallt det är ute verkligen. Nästan fyra minus grader.. Inte vad jag är van vid, men jag tycker om det. Och snön älskar jag..

Resten av kvällen ska jag ta det lugnt, tänkte göra te och varma mackor är lite hungrig. Skolan börjar åtta imorgon så jag ska sova riktigt tidigt, annars kommer jag inte upp.. Ska bli skönt att komma tillbaka till skolan faktiskt, har ju inte vart där på en månad, (höstlov och sedan tre veckors praktik..)

Lite bilder jag tog nyss, inte så bra eftersom min kamera inte är den bästa..

       

Båda balkongerna med ljus, syns inte så mycket.. Har faktist satt dit dem helt själv i snöstormen. Är det inte mysigt när det snöar? =)

polyvore



Har satt ihop en liten outfit jag skulle vilja bära en lagom varm vårdag..



sliten

Huah. Kom precis hem, sitter här med gårdagens smink och vill helst lägga mig i sängen och bara sova.. Men vi ska ha gäster så jag måste väl hålla mig vaken. Sov hemma hos christina inatt, mamma kom och hämtade mig. Så det var skönt att åka bil hem. Går kvällen var väl inte den bästa i mitt liv direkt..Men helt okej endå.. Ogillar att å på fester där jag inte känner en enda människa.. Nästan.. Aja, ska tvätta bort mitt smink nu, senare idag lär spenderas med att ta det lugnt bara tror jag.. 


vill vara på så här bra humör..hihi

im happy

Vet inte hur jag ska börja det här inlägget så jag börjar så här, (med att skriva att jag inte vet hur jag ska börja.. hehehe..
Iallfall så är det lördag, det är myyycket snö på marken och jag är jätte glad över det. Älskar snö! Mysigt mysigt. Jag är också glad för att det är fest ikväll med och jag är pigg och taggad. Har en ny tröja jag ska ha på mig, har massor med roliga vänner som ska med. Tjoho vad kul, haha.

Å andra sidan är jag inte så jätte lycklig, jag har ont under fötterna för jag gick i högklackat hela kvällen igår, jag har ont i knät för jag ramlade igår..Sa ju att jag skulle göra det, först så höll jag på att halka på isen femtusengånger. Och sedan när jag var på väg hem till sarah med henne och hannah så glider jag och ramlar på knäet. Is är farligt när man har druckit alkohol tror jag..

Nu ska jag fixa lite i mitt rum, byte kläder och fixa håret. Sedan äta middag och sen åka hem till en kompis i skärmarbrink och föra lite sedan till rådmansgatan tror jag.. Vi hörs imorgon!

(hade tagit med mig kameran ut igår, tror ni inte jag hade glömt att sätta i batteriet? smart där..)






långhelg =O

God morgon.. Eller jag har ju fått någon konstig dygnsrytm nu när jag varit sjuk.. somnar vid tre och vaknar ett  hur skönt som helst för det är den tiden på dygnet jag är en människa, glad och pigg om jag får sådana tider.. Tyvärr kan jag ju inte ha det å föralltid hur mycket jag än vill.. På måndag börjar skolan, och hela veckan börjar vi klockan 8. Jag undrar verkligen hur jag ska klara det.. Och med tanke på att jag hade 27 % frånvaro förra månaden måste jag ha 100% närvaro om jag inte är sjukanmäld denna månad annars får jag inget studiebidrag.

Vid tre tiden ska jag möta jennifer inne i stan, ska kolla i lite affärer, behöver nog en tröja att ha på mig ikväll + nya strumpbyxor. Ska gå förbi mq också och se om dom fått in klänningen i min storlek. Jag vet att jag har varit sjuk men nu är det faktiskt så att det är fest ikväll, och jag känner mig tillräckligt pigg för att gå.. Även om min mamma har helt andra tankar om det så kan hon nog inte göra något så det så..

Tror jag ska ha mina höghögklackade stövlar ikväll, mjaaaaaaaaaooo.


mamma mia

Told you i was going to sleep.. Men jag var tvungen att se på Mamma Mia som jag hade laddat ner, och jag säger bara. Vilken underbar film! Nu ska jag sova.. Blev jätte glad av filmen iaf=) godnatt!

Take care, sweet dreams.

Kanske dags för mig att sova nu.. Imorgon är det äntligen fredag, jag ska inte jobba iallfall.. Är på tok för förkyld och hostig. Vet inte vad jag ska göra, mamma säger att om jag inte går till jobbet får jag inte festa imorgon. Det är lite taskigt faktiskt. För jag kommer inte kunna jobba med mat när jag snorar och hostar och nyser fem gånger i kvarten. Funkar inte. Men jag är ju bjuden på en maskeradfest imorgon, inte för att jag har några planer på att klä ut mig.. Sätter väl på mig en klänning och låtsas att jag klätt ut mig till barbie.. 

Just nu vill jag bara lägga mig i sängen, vill ha en bra bok att läsa. Men det har jag icke. Tror jag.. Har iochförsig lånat uppföljaren till Snabba cash utav pappa, alltså boken "aldrig fucka upp".. Kanske ska ge den en chans, första boken var ju grym så tvåan lär ju vara grym den med.. Vi hörs imorgon.

(på måndag är det back to school. Jag längtar faktiskt, träffa alla klasskompisar som är så söta..)

klänningsproblem..

Har under kvällen suttit och tittat på lite klänningar att ha på nyår. Är det dumt att lägga ner pengar på en snygg klänning i sverige? Kommer säkert hitta något som är kalasfint i florida, och om jag då redan lagt ner flera hundralappar på en klänning från sverige kanske jag ångrar mig? Hm.. Finns en klänning jag vill ha, från märket Paris, Kate and I by mq.
Hittar inte en enda bild på den ute på nätet, men den är svart, tubklänning med ett lilaband med en rosett..Svårt att förklara. Men snygg är den. Synd bara att den är slut i stolek 34 över hela jäkla stan. Min kusins pojkvän jobbar på mq och sa att klänningen skulle komma in i veckan men  han har inte hört av sig ännu.. Får se hur det slutar. Kanske inte ens ska köpa den? Kanske hittar snyggsnygg klänningen i usa?

Räknade mina sparpengar som jag ska ha till resan också. Lucky me, kläder kommer jag garanterat få. Har faktiskt över 5000. Och har en månad till att spara, kommer jag lyckas få med mig 10? Tror inte det.. I värsta fall år jag göra inbrott på försäkringskontot. Mohaha. Inte ens en månad kvar till värmen, shoppingen och semestern. Jag längtar ihjäl mig!

Här ska jag befinna mig i nästan två veckor...vill nuuu

den här jäkla rubriken också..

Vaknade sent idag, klockan ett. Gud så skönt det var att få sova ut. Har inte gjort det på länge. 
Men var tvungen att göra mig iordning relativt fort eftersom jag och sis skulle åka med mamma och fixa pass. 

Efter det så har jag bara tagit det lugnt, städat lite i mitt rum, satt upp lite foton på väggarna.. Nu ska jag snart äta middag. Vet inte om jag ska jobba imorgon.. Får se, tvivlar iallafall på att det blir utgång.. vill verkligen ut imorgon, men är nog inte så bra att festa om jag varit sjuk.. Men viljan kanske är för stark, vem vet :)

kan fortfarande inte sova..

klockan är halv tre och jag har inte somnat ännu-illa. Tur att jag inte har någon tid att gå upp i morgon.
Läser igenom massor med gamla inlägg från den här och tidigare bloggar jag inte ens kom ihåg att jag hade. Hittade dem när jag sökte på google. Finns en blogg som jag har lösenordskyddat men inte kommer ihåg lösenordet till, måst ekomma på det vill verkligen komma in på sidan.

Men jag ska sova nu, for real this time!

pic

one more picture, can not sleep. Gosh.

from 07

hösten 07 vi fortfarande minns med glädje,huh? 

pic


just playin

can´t sleep

Jag kan inte sova.. Tror nog att jag har överskottsenergi med tanke på hur länge jag legat i min soffa och bara tagit det lugnt. Fyra dagar har gått åt till absolut ingenting, men jag är mycket bättre nu. Josse kom hem till mig idag, första gången sen i söndags jag träffade någon annan än familjen. Vi gick även en liten promenad i snön, kände att jag behövde komma ut i luften. Har ju faktiskt inte varit ute sedan i söndags. Men jag var ute kände jag verkligen att jag inte mådde bra, så jag stannar hemma imorgon med. Jag är fortfarande dunderförkyld, och med tanke på att jag fortfarande praktiserar på en restaurang kanske det inte är så lämpligt att komma dit och hosta och nysa..

Men imorgon ska jag försöka göra någonting vettigt utav dagen, skolan börjar ju på måndag igen och jag har lite uppgifter som jag behöver göra. Sedan såg jag på online att en uppgift var att fota oss själva när vi jobbar på praktiken och sedan skicka in bilderna. Jag har inte ens en kamera, hur ska jag då kunna göra något sådant? Eller jag har en kamera, men orka..

Har föresten fått alla bilder som togs i lördags, hade tänkt leka lite med dom i photoshop imorgon. Men ni kan få se två stycken nu.

Ska försöka sova, hörs imorgon!


Jag & Josse - Happy faces. 


jag sarah hannah,

(och ser ni den gröna tröjan jag har på mig? Hmm.. Hannah tvingade mig att låna ut min nya blåa tröja till henne så jag fick ha på mig hennes gröna a´la 2006 tröja på mig.. Rätt åt henne att jag spillde rödvin på den sen... mohaha)

är inte på skrivhumör

Värsta känslan? Att oroa sig över någonting är nog det värsta jag vet, om man inte vet vart någon vän tagit vägen, någon ligger på sjukhus.. Sådant är det värsta jag vet.
Bästa känslan? Att få vara med mina vänner. Då är jag lyckligast.
Din första tanke när du vaknar? Är det redan morgon?
Vilken ringsignal har du? Just nu; Forgive me med leona lewis
Har du någonsin varit kär? En gång. Tror det aldrig händer igen.
Vad har du på väggarna i ditt sovrum? en hylla, fotografier, tavlor..
Vad har du under sängen? En skolåda med alla mina skvallertidningar som jag inte har någonannstans att göra av..
Ser på? Satc, Desperate, Oc & greys.
Lyssnar på? Allt och ingenting.
Skriv nått smart! 1+1=2
Om du fick träffa vem du ville, död eller levande, vem? Min farfar som är död.
Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS? Jaha du menar så:p
Vad vill du bli när du blir stor? Lycklig.
Hur skulle dina vänner beskriva dig? fråga dem. 
Vilket är ditt lyckligaste ögonblick? Jag vet inte.. 
Vad skulle du vilja vara världsmästare i? sex
Vilken kroppsdel klarar du dig utan? händerna & fötterna
Vilken superhjältekraft vill du ha? Kunna flyga, trolla & göra mig osynlig.
Vad är du beroende av? Familj, vänner, kärlek.
Vad skulle du ta med dig till en öde ö? Mina vänner, alkohol och musik. Då blir det ju kul.

Det här med att ha mycket pengar..

Jag har spenderat hela onsdagen med att vara hemma igen, för jag är fortfarande inte frisk. I och med att jag är hemma så är tv;n min enda vän just nu. Och jag har fler gånger hört hur dom på nyheterna och i olika debatter har tagit upp frågan om löner.

Som tillexempel postens VD. Han tjänar 900 000 kronor i månaden. Alltså nästan en miljon, och det i månaden. Sedan finns det andra som är VD för vissa banker och sådant som också tjänar flera hundra tusen kronor i månaden. Är inte detta helt sjukt?

om jag hade 900 000 kronor i månaden, skulle jag inte veta vad jag skulle göra av mina pengar. Förmodligen skulle jag skänka ungefär 800 000 av dem till cancer fonden, rädda barnen, röda korset och liknande. Men jag tror inte den här killen gör sådant. Jag tror han lever på att vara rik, vara snål och bara ha en känsla av att han har äckligt mycket pengar.

Förstå att han kan nästan köpa en lägenhet varje månad. Alltså 12 lägenheter per år. SJUKT. 

Klart att jag är avundsjuk på en människa som tjänar så mycket pengar, det är väl klart att jag skulle vilja att min pappa tjänade så mycket pengar. Tror jag. Tänker jag efter så skulle jag nog endå inte vilja det.. 

Ärligt talat så kan man faktiskt inte köpa lycka. Du blir inte lyckligare utav pengar, tro mig för jag vet. Jag har id två tillfällen haft mycket pengar att göra precis vad jag vill med. Och jag har shoppat, shoppat och shoppat. Jag var lycklig i 24 timmar. Sedan hade jag lite mer kläder, några skor och en mobiltelefon. So what? Mina problem fanns ändå där.

Tänk denna man som är Vd för posten. Undra hur kul det är för hans fru och barn? Tror ni att han har mycket tid för dem? Jag tror inte det, men jag ska inte säga att han inte har det för jag har ju ingen aning, Men ofta så har en person som tjänar mycket pengar sällan tid för sin familj och sina vänner.

Det jag vill komma fram till är att jag inte tror att man blir lycklig av pengar, visst kan det bidra till lycka. Men inte för resten av livet. Jag är nog hellre fattig och lever med personer jag älskar och som älskar mig än lever med snuskigt mycket pengar och inte har några riktiga vänner och ingen som bryr sig om mig eller älskar mig. 



Tror ni att ni skulle vara lyckliga om ni hade potens VD som pappa?




forgot to tell you

Har faktiskt glömt att skriva - Jag har inte rökt på 29 dagar idag. Ser ni hur bra det går om man bara vill, förstår ni hur konstigt det är att se mig utan cigaretter? Jag rökte jämt. Nu röker jag aldrig. Men jag saknar det, som jag vet inte vad... 



jag kör oc maraton

nej - ingenting har hänt här hemma än så länge. Bara legat i soffan och sett på oc. Bra serie det där, även om jag vet ad som kommer hända. Dåligt mår jag fortfarande också, kommer nog inte kunna gå till praktiken imorgon heller, vilket är synd eftersom det här är min sista vecka. Hoppas jag kan gå dit på torsdag eller fredag iallfall, men kan å andra sidan inte jobba med mat om jag är såhär förkyld, hostar och har ont i halsen.. 

Hannah hade glömt bort mig idag så jag har varken fått mitt playstation eller min kamera. Längtar ju efter att få se korten..Man kan ju undra hur dem ser ut, haha. Om jag känner mig lite bättre imorgon får jag möta henne, tänkte skriva ut lite foton på fotopapper och sätta upp i mitt rum Mina väggar är lite dystra. 

Men nu ska jag koka te och fortsätta med oc, har precis börjat med säson 3. (kollade alltså på hela tvåan igår, inte illa)





en dag i soffan

God morgon.

Mår lite bättre idag, men är fortfarande superfökyld och har ont i halsen. Är inte lika seg och hängig som igår, men mår fortfarande inte bra. Så nu har jag lagt mig i soffan med laptopen och kollar på oc samtidigt. Avsnitten är så långa,det tar ungefär fyra timmar (nästan) att kolla på en hel skiva, och jag är van att det tar typ två timmar eftersom jag kollade så mycket på sex and the city förut. 

Well, ska nog göra lite frukost nu och min hals klarar det.




haha, lite bilder jag & syster tog i lördags eftermiddag när vi hade tråkigt =)



 

stackars mig...

Jag kan säga att jag knappt mår bättre..Usch. Jätte förkyld och hostar hela tiden, halsen gör ont och lite feber har jag. Har legat i soffan precis hela dagen men har nu förflyttat mig till sängen för att fortsätta se på oc och somna om ett tag. Tråkigt att vara sjuk, för man kan inte äta för det smakar bara skit, man kan inte gå ut eller någonting. Men lite skönt är det ju trots allt att bara ligga oh se på tv.. Men inte allt för länge.

Det smäller utanför mitt hus och såg att dem skjuter fyrverkerier vid skrapan. Fin fint. Men inte när jag ska sova, vill inte höra massa smällar då inte.. hihi, 

imorgon ska jag iallfall möta hannah (om jag orkar) och få tillbaka mitt ps2 med singstar eftersom vi hade det i lördags, och min kamera som jag glömde. Ska bli kul att se bilderna från helgen. Om jag orkar ska jag nog köpa ett roligt tv spel så jag har något att göra... 




sjuk

Jag är sjuk. Dödligt ont i halsen, förkyld och feber. Har bara sovit några timmar inatt och några timmar idag på förmiddagen, sedan har jag legat i soffan hela dagen och glott på tv. Mitt internet har tydligen börjat fungera, men jag orkar inte sitta vid datorn iallfall så.

Skulle egentligen fixat pass idag, men jag hade absolut ingen ork att åka till nacka strand, fotas och hålla på. Men snart måste jag fixa det eftersom jag åker till usa om en månad.. Hur lång tid tar det att få ett pass? Det löser sig.

Vi hörs kanske ikväll, eller imorgon. Nu ska jag fortsätta se på the oc. Tur att man har något annat nu när jag kollat klart på sex and the city boxen...







snigel seg söndag

Halloj.

Idag är en riktigt seg dag, - jag och sarah har legat i hennes säng hela dagen. Vaknade vid 12 och sedan har vi glott på tv, ätit popcorn, en promenad till statoil (ligger fem min från henne) för att köpa cola, sen spenderades resten av dagen i sängen, med middag, choklad, cola & film. Och nu är jag hemma, och ja, känner mig seg. nästan lika seg som en snigel. Men vad fan, vi har all rätt att inte göra någonting idag det är ju trots allt söndag.

Igår kväll var jätte trevlig- lilte folk i täby med ölspelet, singstar, gammal musik och dans haha. Slutet blev lite dåligt, men strunt samma. Jag och sarah kom hem till henne vid fyra. Sov hela vägen på tunnelbanan, haha.

Tog jätte mycket bilder igår, men jag glömde min kamera där.. Jaja, nu tänkte jag gå och sola så kanske jag känner mig lite piggare. Ha det bra :)


my weekend

Har precis ätit middag, köttfärssås som jag lagade själv. Den vart faktiskt jätte god, möms.

Irriterande är att jag inte har något internet på min dator, eller, varken vår hemtelefon eller internet fungerar.. Men i vardagsrummet har vi mobiltbredband så jag passar på att blogga lite när jag väl har tillgång till den här datorn..

Igår kvall var jag, jennifer, christina och sarah i skogskyrkogården hemma hos christinas bror. Det var andra människor där också, de flesta 92/93,or haha. Dom var roliga dom. Men dom var snälla och trevliga..

Har ingen aning om när vi kom hem inatt, men vi sov iallfall hos sarah och allihopa vaknade upp med jobbig huvudvärk. Blä. Mcdonalds blev det första vi gjorde, gooott.

Ikväll ska jag iallfall hem till Hannahs pojkvän i Täby med tjejerna. Vet inte vad för folk som kommer mer men det blir säkert kul, det har det varit alla andra gånger vi varit där :) Blir sing star iallfall, det är alltid kul.

Nu måste jag sminka mig och sätta upp håret. Har på mig min nya tröja jag köpte i torsdags =)


im red head

Im redhead. I think. Vet inte riktigt ännu, svårt att se.. Men kul att se den nya hårfärgen i dagsljus imorgon. Det ser bra ut, inte så mycket skillnad. Det gröna är iallfall borta nu Var inte speciellt grönt, men i vissa ljus och så vill jag inte ha det. 

Nu ska jag sova. Med mina två täcken, en filt, sex kuddar och min värmekudde. Lite film till det, godnatt.



my day today

Trött, jag är trött hela tiden vet inte vad felet är.

Dagen har hur som helst spenderats med att dela, gröpa ur och hacka ca 300 paprikor. Också fylla några stycken med någon fyllning. Skurit mig i tummen, försökt lära mig att skära på rätt sätt. Jag skar mig, jag suger på att skära grönsaker. 

Efter praktiken mötte jag My, kände att jag behövde göra av med lite pengar eftersom det var ett tag sedan. Så jag shoppade lite granna, ett par trosor, en tröja, hårfärg & torrschampo. Vet inte om jag ska färga håret ikväll eller om jag ska vänta tills imorgon. Somnar jag nu kommer jag inte komma upp imorgon, tror jag sover för länge.. 

Imorgon är det iallfall äntligen fredag, underbart!



pippi långstrump & solarium

kom precis hem från en promenad fram & tillbaka till sickla kaj all by my self. Blev 18 minuters solning på sun factory också, skönt att få lite färg iallfall. Älskar deras solarium för dem tar jätte mycket så man ser skillnad direkt. 

Det enda dumma var att när jag skulle köpa en kräm för ansiktet som är bra när man solar i automaten på solariet så kom det inte ut någon. Det stog att den kostade 30 kronor, men när jag hade lagt i pengar så stog det att den kostade 120 kronor och det gick inte att få tillbaka pengarna. Surt. Så jag köpte en fanta istället, resten av pengarna fastnade i automaten, men hoppas på att någon annan får användning för dem.

nu hade jag tänkt att ta en dusch och sedan lägga mig i sängen och kolla på desperate housewives jag laddat ner. Imorgon är det praktik igen, bara åtta gånger kvar nu. Skönt, men samtidigt börjar det bli roligt nu när jag börjar känna lite mer folk och så.. Haha, och idag hände en rolig sak också. Jag skulle spola av och skrubba golvet inne i torrförrådet.

Så det var vitt skum på hela golvet, och jag gled runt i mina skor samtidigt som jag skrubbade. Kände min som pippi när hon skurar med två borstar på fötterna, haha!


(fast inte den här pippi, utan riktiga..)



tråkig jag är

Namn: micaela men kalls mickis
Piercingar:  naveln, tungan och sex i öronen
Tatueringar: nej, längtan.
Längd: typ 163
Skostorlek: 37
Hårfärg: brownie
Är du kär i någon: kär vill jag inte påstå
Önskar du att du bodde någon annanstans: Jag gillar stockolm, men minus för kylan. 
Tänker du på självmord: gud nej
Dricker du alkohol: ja det gör jag
Använder du droger: aldrig testat, kommer aldrig göra!
Röker du: Har slutat
Vilket shampoo använder du: från matrix
Vilken parfym använder du: amor amor sunshine just nu
Vad är du rädd för: döden & spöken under sängen.
Gillar du att tvätta: älskar det
Gillar du Berg-och-Dalbana: oja

SENASTE.. 
Film du hyrde: hm.. snygg sexig singel tror ajg
Film du köpte: när karusellerna sover haha
Låten du lyssnade på: if i were a boy
Låten du hade på hjärnan: all i want for christmas
Personen du ringde: sarah
Tv program du tittade på: desperate housewives
Personen du tänkte på: hmm

ANTAL.. 
Gånger du varit kär: once 
ditt namn varit med i tidningen: hm kanske en gång 
Ärr du har på kroppen: 5 operationsärr, sedan rätt många småärr

SENASTE.. 
Bok du läste: minns inte
Personen du fick mail av: pappa
Personen du fick brev av: föräkringsbolaget
Personen du fick sms av: sarah
Gången hela din familj åt middag tillsammans: yesterday 
Saken du köpte: skor
Vad har du gjort idag: jobbat & chillat gaaaalet
Hur tidigt stiger du upp: just nu, åtta
Gillar du att slåss: mitt enda intresse
Vad ska du göra idag: snart gå & sola, sen sova
Är du seriös: nej inte allt för ofta 
Vad är du allergisk mot: några pälsdjur
Var har du ont: ingenstans
Använder du hårspray: ja till min lugg
Kan du stå på händer: om jag ställer fötterna på händerna, ja

Håkan Hellström eller The Ark: ingen
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: ingen
Salt eller socker: socker
Gillar du ketchup: nejsh
Är du glad nu: ja
Var du glad igår: ja
Känner du nån som jobbar på sjukhus: säkert
Kan du sjunga: haha verkligen inte
Mer värt än guld: Familj & vänner
Spaghetti eller makaroner: spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: usa, thailand och australien

trött

trött och det är det värsta jag vet, ska iallfall göra mig iordning nu så jag hinner till jobbet där jag börjar nio. Vi hörs vid halv tre igen :

är det värt att sluta skolan?

Jag har gått i skolan sedan jag var sex år- precis som alla ni andra, jag vet.  Jag går andra året på gymnasiet, har ig i tre ämnen och ig varning i två. Jag anses som lat, och  kanske dum som inte pluggar. Men jag är så sjukt skoltrött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Min motivation är helt bortblåst, och jag har ångest varje gång jag ska gå till skolan. 

Jag vet inte vad jag vill bli, ingen aning vad jag vill jobba med eller om hur mitt liv kommer se ut. Men det känns som att det är onödigt att gå i skolan om jag ändå inte är 100% engagerad, för det är vad man ska vara när man läser de sista tre åren. För den utbildningen är viktig- men den kan även läsas upp senare i livet. Jag tänker hela tiden tankar om att sluta skolan, och börja jobba heltid. 

Kanske är svårt att få ett heltidsjobb när man är 17, men jag skulle kunna lösa det. För vore det inte bättre att sluta skolan, jobba nu och sedan kanske jag inser hur viktigt det är att ha ett bra jobb? Efter ett tag kommer jag inte ha lust att stå och jobba på ett café/restaurang varje dag 9-5. Men är det inte onödigt att sluta skolan när jag endå läst en hel del, jag vet att jag i år kommer klara allt utom rättskunskapen. 

Åh jag vet inte, det här är så jobbigt.. Och om jag slutar skolan, då får jag inga långa sovmornar varannan vecka, inga lov, inga sommarlov(det värsta) och ingen student.. och det vill jag ju.. Vad jobbigt det är när man vill något men samtidigt inte..


För det är ju bara 1 & ett halvt år kvar. INGENITNG, men om jag ädå inte lägger ner någon energi på det, vad är då meningen?



vinterhalvåret gör mig deprimerad

Är det vinter eller höst nu? Spelar nog ingen roll för allt är lika mörkt och dött vilket som, det är så tråkigt för jag blir så deprimerad av det vädret. Känns som att ingenting har någon mening, jag går upp åtta varje morgon, jobbar till tre tiden, går hem och tar det lugnt, tittar på film och äter middag. Sedan går kvällen åt till den här ständiga datorn, tills jag går och lägger mig. Vad är det för liv? Seriöst, jag tycker det är så meningslöst ibland, känns som att man inte har något att leva för. Eftersom nästan inte någon av min vänner heler orkar göra någonting på vardagarna blir det jätte tråkigt..

Men på sommaren/våren känner jag att jag har något att leva för, speciellt sommarloven då jag kan resa, umgås och festa med mina vänner dygnet runt om jag känner för det. Jag älskar värmen, jag älskar att bada och sola. Jag älskar att ha sommarlov och sova till klockan två och lägga min vid fem tiden, det är jag  Det är så det ska vara, jämt. Tycker jag, för då mår jag absolut som bäst och är aldrig deprimerad. Jag hatar vinterhalvåret, så jäkla deprimerande!

    
jag vill må som jag gjorde i somras, och vara lika glad..


men såhär känner jag mig, haha







my new shoes

  





Tycker det är så sjukt svårt att fota skor, det ser jämt så fult ut, men dessa gillar jag. Och det är sällan jag köper gympaskor (tre år sen sist, annars har det bara varit tygskor..) 

happy birthday sister

Kom precis hem igen efter att ha firat min systers födelsedag på hard rock på sveavägen.Är så sjukt mätt nu, har ätit kött, vitlöksbröd, glass och det känns typ som att jag rullar fram. När vi beställde efterrättene kom hela personalen in och sjöng för fredrika, och med en raket i glassen. (okej, inte en riktig raket, men sån som sprutar eld ni vet, haha..) 
Det var så kul för hon tyckte att det var jätte pinsamt, men man fyller ju bara år en gån om året  ;)

Nu kom vi hem och hon öppnade precis sina paket, fina saker som en rosa plattång, en adidaströja, ett par jeans, mjukisbyxor, vetekudde, aik handduk och sånt. Grattis iallfall :)

Nu tänkte jag kolla klart på föräldrafällan jag började se på förut idag, sen blir det nog sova, sjukligt trött.
Köpte även ett par gymmpaskor från adidas idag också, lägger in bild sen. Riktigt sköna och snygga, svart och rosa :) 


en liten bild på elin, syster och mig. :)




praktiken idag.

Hemma från praktiken för en timma sedan ungefär, skönt :) Gick bra idag, hade saker att göra nästan hela tiden så tiden gick relativt fort, Jobbigaste var det när jag skulle städa två kylar. tungt att lyfta över alla saker till andra hyllor, kallt och jag som redan har ont i halsen stog där i tshirt och städade. Men rent och fint blev det, och det är väl huvudsaken. 

Eftersom min syster fyler år idag ska vi ut och äta å Hard rock café runt sex tiden, och hur jag ska fördriva tiden innan har jag inte en aning om.. Vill åka in till stan, men nte ensam och verkar inte vara någon som vill följa med tråkigt nog.. 



tävling

Länkar till en tävling dr du kan vinna den kompletta ocboxen, sexx and the city eller friends. Tävlingen hittar du hoshttp://tomic.wblogg.se/

måndagstrött

Jag är trött, har ont i halsen och är förkyld och har verkligen ingen som helst lust att jobba. Men jag har inget val då jag inte var på praktiken i torsdags & fredags. Så nu får jag väl klä på mig och gå dit endå.. 



jag önskar det vore bättre..

Sitter framför den här jäkla datorn, jag fastnar nästan alltid vid den. Surt. Ska strax sätta på mig sovkläder och förflytta mig till min underbart sköna säng som ser rätt inbjudande ut, Inatt ska jag drömma om något bra, för jag känner att jag behöver komma bort från verkligheten ett tag. Så trött på alt som har med skola och uppgifter att göra, jag blir stressad och får ångest. Jag orkar inte mer, jag vill sluta skolan, men inget mer om det för det är något helt annat. Natti


en lite crazy bild från igår innan jag gick ut..




lördagen var greaaat

Gårdagen var så mycket bättre än i fredags vi var lite folk hemma hos hannah, och det var hur mysigt som helst. Lyssnade på låtar som vi lyssnade på när vi var mindre (markoolio, spice girls..haha) sjöng, dansade, drack och det var kul. 
Vid halv fyra blev det donken för mig, criccan och hannah. Resten av de andra hade gått iväg på sina egna äventyr.

Men jag sov kvar hos Hannah för jag orkade inte åka hem så sent, och imorse vid tolv kom mamma och hämtade mig eftersom jag lovat att följa med och köpa lite presenter till syster som fyller år imorgon.

sedan när jag kom hem fixade jag tacorester från igår, duschade och åkte sen och mötte sarah för att gå på bio. Blev Saw 5, bra var den, och äcklig, och läskig. Och nu har jag precis ätit igen(fanns kött, klyftpotatis och beasås i kylen, vem vill inte äta då) så nu är jag mätt som en plätt. Orkar inte ens tänka på att gå upp och jobba imorgon. Trötthet.


fråga mig inte vad vi gör på den här bilden, kanske lite för mycket av det goda..



fredagar bör innebära roligheter

Fredagar bör vara de dagar då allt kul ska hända, igår hände det inte mig något kul alls. (nästan)
Slutade iallfall med att jag och sarah blev sugna på mcdonalds, sådär jätte sugna på mcdonalds att vi gick från svedmyra till sköndal. Men det var det värt, för hur gott som helst var det!

Sedan var vi hemma hos elin ett litet tag, och vid halv tre gick vi hem till sarah och sov, skönt!

(skrivet igår, 8 nov)

photos

Har precis gjort med klar för ikväll, och för att fördriva tiden hade jag och syster tänkt att fota lite =)


jag kan laga mat om jag vill..

Gjorde faktiskt ganska god mat endå, hittade passerade tomater i skafferiet och gjorde typ pastasås med det, tomatpuré, smör, olivolja, lök som jag stekte och massor med kryddor :) Och så pasta till det såklart, vart gott men är hungrig igen så det är ju inte så bra.. 

Ska ta och klä på mig och sminka mig, fixa håret och så.. Har ju endå ingenting bättre för mig så varför inte, äntligen helg!



jag tycker om att svälta?

Kanske ska laga mat eller någonting i den stilen. Är ju faktiskt rätt hungrig med tanke på att jag inte har ätit någonting på hela dagen.. Men det är alltid så när ingen är hemma, jag äter inte. Vet inte varför, men jag orkar aldrig laga mat.. Eller jo det gör jag, men det är så mycket som kommer i vägen och då blir det så sent.. Så man kan ju undra hur det blir när jag flyttar hemifrån, kommer jag svälta då eller?

Men nu ska jag faktiskt göra mat, men vad det blir är ju en annan femma eftersom vi knappast har något lättlagat hemma. Kanske en billys? Säger ju det, jag behöver en matlagningskurs!



thank good it´s friday

God morgon på er.
Jag har sovit så jäkla dåligt inatt, somnade inte fören vid fyra tiden tror jag.. Så jag är hemma idag, men jag hade inte kunnat jobba iallfall eftersom jag har ont i foten (ja det är sant, fortfarande!)Det är ju sjukt hur ont man kan ha i bara en tå..

Idag ska jag bara ta det lugnt hela dagen, finns inte mycket annat att göra. Ska nog träffa Hannah lite senare också och fika eftersom vi inte hunnit med det i veckan.. Ikväll lär det inte hända någonting speciellt alls, hört att inte det inte finns mycket att göra.. Men ska prata med sarah och sen får vi se vad som händer, kanske blir en hemmakväll och det skulle ju kunna behövas eftersom det var ett tag sedan.. Men det lär det inte bli, hur mycket jag än säger det..

Nu tänkte jag ta en dusch, och sedan bädda min säng och städa det sista här inne. Tudeluu



en sådär rätt trevlig torsdagskväll

Nu går jag och lägger mig, så god natt på er. Kvällen har spenderats med att vara förbannad över vissa skit grejer som jag inte orkar bry mig om. Och sedan har jag skrivit ett brev till min kompis i Göteborg, vi har bestämt att vi ska skicka brev till varandra eftersom det är så kul.Städat i mitt rum har jag också gjort. Jag har redigerat lite foton som inte alls blev något vidare eftersom jag inte orkar anstränga mig. Längtar tills jag får min riktiga kamera så jag kan gå ut och fota på riktigt, då ska ni få se fina bilder.

Jag har även raderat allt som har med en viss person att göra vilket är det bästa jag gjort just nu. Vi hörs imorgon, får se om jag går till praktiken. Har ju faktiskt fortfarande ont i tån.....


haha, hittade en bild på mig jag tydligen har tagit i hissen påväg hem förra fredagsnatten,.



behov av en makeover

Tänkte ta tag i mitt rum nu faktiskt. Ser för taskigt ut alltså, ni skulle nog inte ens vilja se.. Eller vill ni?

Vad var det jag sa?
Iallfall så ska jag fixa till det, och på lördag (äntligen) ska jag åka till Ikea för my new bed. Jag ska ha en matta, lampor, ljus och några kuddar och filtar också, mys. Mitt rum kommer bli mysigast, och lite hyllor på väggarna också.

Imorgon blir det fika ed Hannah, träffar henne för lite nu för tiden, konstigt hur bra vänner man kan få på kort tid. Jag menar för ett år sedan umgicks jag knappt med varken sarah eller hannah, och idag så är dem några av mina bästa vänner. Men det är jag ju glad för, men å andra sidan är det många som jag umgicks med för ett år sedan som jag inte umgås lika mycket med nu.. Tråkigt men sant, vet inte riktigt vad jag ska göra åt det.. 



the end

Oj så dålig uppdatering här ser jag nu.. Men jag har faktiskt varit upptagen med att ligga i min säng och titta på sex and the city hela dagen. Och nu är det slut, såg precis sista avsnittet.. (inte förstå gången, men endå)
Så sorligt att det inte är något mer.. Eller filmen finns ju såklart, kanske ska se den nu tänkte jag.. När man väl börjat blir det svårt att sluta.. 

Har fortfarande ont i min tå, dunkar gör det. Aj aj. Därför gick jag inte till praktiken idag, skulle inte ha känts så jätte kul att stå upp i sex timmar i skor som är försmå med en ond tå.. Haha. Får se om jag gör det imoron.. 



klart jag har ett liv

Om dig
1. Är du en partypingla?-  jag älskar party, klart jag är
2. Är du lycklig?- just nu, nej eftersom min tå gör ont.. Förutom det är jag lycklig
3. Är du uttråkad?- Just nu, väldigt
4. Är du ledsen?- nej
5. Är du italienare?- nej
6. Är du gravid?- nej, födde bebisen igår
7. Är du en cooling?- coolast i stan
8. Är du från Irland?- mee nej)
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta?- har aldrig vart, tacka gud för det

Åtta saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?- nej inte förän jag fått det bevisat
2. Har du nånsin blivit sårad?- för många gånger
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille/tjej flera gånger under natten innan du somnade? - tyvärr
4. Har du gillat en kille/tjej utan att berätta det för honom?- ja
5. Har du kysst någon inom de två senaste veckorna?- ja
6. Har du haft en hemlig beundrare?- inte om den vart hemlig :)
7. Är du kär?- nej
8. Vill du gifta dig i framtiden?- nej!

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust?- lust
2. Hår eller ögon?- ögon
3. Katter eller hundar?- hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?- några få vänner
6. Coca-cola eller Pepsi?- cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll?-  Vild utekväll
8. Pengar eller lycka?- lycka 
9. Dag eller natt?- natt
10. MSN eller mobil?- Mobil

Tio "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?- ja
2. Brutit ett ben?- ja
3. Gjort nåt du ångrar?- hur många gånger som helst tyvärr
4. Hoppat Bungee Jump?- nej
5. Ljugit för någon du tycker om?- klart jag har, 
6. Ätit en hel tårta?- nej
7. Gjort bort dig offentligt?- haha, kan man nog säga(tyvärr)
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen?- ne
9. Gråtit när ett husdjur dog?-ne
10. Velat försvinna?- Ja.

10 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde?- syster
2. Telefonsamtalet du fick?- pappa
3. Personen du var med?- sarah och criccan
4. Roligaste grejen som hänt?- vet inte
5. Personen du sms:ade?- jennifer
6. Du kysste?- om jag nu visste vad han hette..
7. Du skrev till på myspace?- vad är myspace?
8. Du kommenterade?- ingen aning
9. Du tillbringade natten med?- sarah

min tå, helt gul & blå

Aj aj aj. Helvete. Jag har gjort illa mig, riktigt ordentligt. Okej, kanske inte räknas som ordentligt, men jag kan fan inte gå. Min stortå är helt blå och dunkar av smärta. Lyckades nämligen tappa en flaska med impregneringsspray från en meterhöjd kanske, rätt på stortån. Och aj, satan vad ont det gör! 



jag tål nötter

Är hemma från sjukhuset efter att ha suttit där från halv 10 till klockan två. Och nej, jag har inte fått några reaktioner på hasselnötter. Det var väl bra att veta, men jag kommer nog aldrig våga äta så speciellt mycket nötter ändå. 
Fick 2 stycken biobiljetter med 2 menybiljetter utav min astmaläkare, hon tycker jag är duktig som inte har rökt. Klart jag blir glad, och klart jag inte kommer röka. 

Nu ska jag ta och städa mitt rum, klarar inte av att ha det så här stökigt!



go nuts!

Obama är usa;s nya president. I dont care, har inte varit insatt överhuvudtaget. Men när jag läste på aftonbladet igår kväll  om de båda två, så tycker jag att obama lät bäst. Men vad vet jag, kan i stort sett inte ett skit om politik.

Idag är det onsdag, menas 2 dagar kvar sen är det fredag. (eller kanske en dag om man bara räknar imorgon?) 
Ska iallfall inte till praktiken idag, utan ska till sös och befinner mig där i stort sett hela dagen. När jag är klar där och så ska jag förmodligen fika med hannah, sedan möta jennifer och fika med henne också, eller om jag kanske möter båda samtidigt? vet inte, haha. Vid halv sju tiden ska jag iallfall simma med christina, och sarah. 

Kanske uppdaterar senare under dagen, vet inte om jag kommer åt någon dator på sjukhuset. Ska göra min nötprovikation (dvs, äta hasselnötter & se hur jag reagerar) och då kommer jag få vara på dagvården hela dagen. Där ska det iallfall finnas tv, böcker och sån skit. Men gud vad tråkigt, och läskigt ifall jag får värsta nötreaktionen och inte kan andas. Men då är det tur att jag har ett helt sjukhus omkring mig ju :)




någon som aldrig ätit sushi

Innan jag åkte hem till min kusin tidigare ikväll.

Sofie - Kan du köpa med sushi till mig?
Jag - visst, vart ska jag köpa det då?
Sofie - Det finns en sushi restaurang mellan luma & mårtensdal, du kan ju ta den på vägen.
Jag- Jo.. Fast det kommer ju hinna kallna innan jag kommer hem till dig..
Sofie - Mickis, sushi är kallt från början!
Jag- hahaha.

(men jag tog endå det säkra framför det osäkra och handlade i mariatorget..)



ikea är komlicerat

Jag fick mcdonalds mat ändå. Bara för att min pappa hämtade mig och så åkte vi och åt. Han är snäll han, och dessutom så fyller han år idag också. Grattis :)

Så nu är jag mätt, och glad. Men är bekymrad över hur jag ska kunna få hem min säng frå ikea.. Pappa har fortfarande ingen bil att hämta den med eftersom den forfarande är på verkstad. Ville betala för hemkörning, men 1000 spänn känns onödigt. Speciellt när jag ska betala själv. Men att hyra släp på statoil kostade inte mer än 200 spänn, så funderar på det. måste bara övertala mamma/pappa att åka med mig. Men det ska nog gå bra, om jag kan få dem att ha lite tid för mig någon gång.  =)

Nu ska jag fortsätta med att se på SUPRISE sex and the city! =)


mymsiga cupcakes. vill göra.


i have an addiction

Jag kan inte hjälpa det, men det får bli 8 avsnitt av sex and the city ikväll. Ingen verkar vilja träffa mig, och ingen vill heller gå till mcdonalds med mig. Jag som är så sjukt hamburger sugen, måste ha cheesburgare. Men nej, ingen vill varken gå dit eller komma hit med det.. Så jag har gråtit lite, och min dvd sa till mig att sex and the city är bra på att trösta. Åtta avnsitt kvar, sen är jag klar med hela serien, en än gång. Och jag kommer inte sluta, utan bara börja om från början sen! 


hur kan man inte älska dessa underbart roliga tjejer?



jag saknar att röka

jag saknar att cigaretterna, jag saknar att röka. Det är en så lugnande känsla som var det bästa som fanns. Det är som att ha tagit farväl av min bästa kompis. Men kompisar ska ju inte döda, och det var precis vad denna kompis ville. Men han ville inte döda mig direkt, utan dra ut på det. Riktigt länge. Kände ju faktiskt av svåra problem med att andas redan nu, och jag har bara rökt 4-5 år, och tänk hur det kommer vara om jag skulle rökt i 20. Hade nog varit död, eller levt på de starkaste astmamedicinerna. 

Men jag saknar det iallfall, enormt. En cigg efter maten, en cigg till alkohol, en kvällspromenad för att ta en cigg, en cigg direkt när man vaknar, en cigg i solen, en cigg på stranden, en cigg när man väntar på bussen, en cigg när man pratar i telefon. Förstår ni varför jag saknar det? Eller jag vet att en rökare kan förstå det, men en ickerökare som aldrig rökt kan nog inte sätta sig in i situationen. 

Men nej, jag ska inte förstöra mitt liv mer. Och inte de 16 dagar jag inte har rökt heller.







2 dagen på praktik

Hej på er, lite sen uppdatering men hann inte imorse.

Det är å himla skönt att min praktik ligger 5 min bort, vilket betyder att jag kan gå upp 20 i nio varje morgon och fortfarande hinna vara där till nio eftersom jag får äta frukost där. Skönt som bara den. 

Idag var andra dagen och allt gick bra och ganska fort. Har ju inte så länga dagar, men endå. Skötte buffén, hjälpte till lite med disken, torkade bord och gick ut med mat och sådant. Låter inte så kul, men jag tycker det är det. Och 500 gånger bättre än skolan, men det känns ju såklart lite jobbigt att jobba gratis. Men jag får ju mat iallfall, haha :)

Nu ska jag försöka övertala sarah till att möta mig, vilket kommer gå sämst, för hon är en liten latmask! 



fryser

fryser så jag nästan skakar, mina fötter och händer är helt stela och iskalla. Så nu lägger jag mig i sängen med två täcken och en värmekudde! Godnatt, hörs imorgon.



jobba på mcdonalds igen?

Funderar på att söka jobb på donken igen.. vet inte varför, men jag tycker faktiskt att det var kul. Och har börjat sakna det lite, och framförallt lite extra pengar varje månad. Nackdelarna är ju de lördagar man måste ta sig upp klockan nio, men det blir pengar. Kan ju söka på några ställen och se vad som händer, behöver ju som sagt inte bestämma mig ännu. Mohi.





hemskt skolfoto

Det är helt sjukt så trött jag är. Mina ögon kan knappt hålla sig vakna. Så jag dricker upp det sista ur den andra 2liters colan jag köpte igår(köpte två stycken tillochmed..) kanske blir jag piggare. Annars har jag köpt en till. Blä, såhär mycket cocacola är ju sjukt, men bättre än att röka? Tycker jag iallfall. (15 dagar nu!)

Vill göra fint i mitt rum, men det är så svårt när det inte är klart. Har ingenstans att lägga allt, blääu. Fryser gör jag också, hade tänkt tända ljus i badrummet och duscha. Läääääänge. Sedan mat, sedan chips.. Sedan satc.. om jag inte har somnat vill säga.

(fick skolfotona idag också, fyfan. Klassfotot på mig är det värsta jag någonsin sett, har nog aldrig blivit så ful på en bild förut! Ska precis blunda så ser helt ihopsjunken ut.. Men porträttet blev jag jätte nöjd med, men vafan..Det är det ju endå ingen som ser, klassfotot ser ju hela jäkla skolan. Damn it! )


jag saknar lynn, redan! Vi ses på sportlovet, en evighet! 



mmåndagstrött

Halloj.
Kom precis hem efter första dagens praktik som har gått superbra. När man har mycket att göra går tiden mycket fortare, och jag gillar att ha saker att göra, annars blir det så tråkigt. Nu vet jag inte vad jag ska göra, är sjukt trött med tanke på att jag sov 4 timmar inatt.. 



cupcakes

Jag har bakat cupcakes, med glasyr, strössel, dekorationshjärtan och pyntgele. Oh vad fina dem blev =) Men jag gillar inte ens muffins, så vill inte smaka. Haha. Fint att se på iallfall, och tro mig, de kommer bli uppätna hur som helst.

     


kan man vara trött på livet?

Har ni någon gång också tyckt att livet är meningslöst? Jag älskar mitt liv mer än någonting annat, för jag har världens mest underbara vänner, familj, jag får mat på bordet varje dag och jag borde inte klaga. 

Men ibland kan jag inte låta bli att tycka att allting suger, undra vad meningen är. För just nu känner jag så, nästan alltid när vintern kommer och det är mörkt och kallt. Vad ska jag göra med mitt liv? Just nu går det skit i skolan och jag har absolut varken lust eller ork att bry mig, för det är så sjukt tråkigt. 

Tankar har kommit upp om att jag vill sluta skolan, jobba och sedan plugga om några år. För är det någon vits att gå i skolan om man ändå inte vill lära sig? Men sen tänker jag, om jag skulle jobba istället, skulle det inte vara sämre då? Aldrig sommarlov, korta lov, inga sovmornar eller frihet.

 Och vad händer sen? Ska jag stå på ett café tills jag är 40 och inser hur dum i huvudet jag var som hoppade av skolan när jag var  17 för jag inte hade någon ork. Vad är det värt? 

Men om jag ska fortsätta skolan så har jag en jävla massa att göra, att försöka att ens få g i flera ämnen kommer vara tillräckligt svårt. Och sen då, om jag går ut gymnasiet med bra betyg, tar studenten.. Vad händer sen?? Så trött på livet just nu..



tråkig söndag

Denna söndag har spenderats med att tvätta, städa och diska. Kul, nja, men det är alltid bra att få mycket gjort. Hur som helst skulle jag åkt till ikea idag, men pappa hade inte rätt bil.(ska köpa en säng) så vi ska åka imorgon istället. Men mitt rum kommer blir jättefint när det är klart iallfall =) 

Nu ska jag snart käka middag och sedan åka hem till nickie, vi ska baka cupcakes. Myms. 


  

parteeeey

Nu är jag pigg och glad och har humör för party. Så nu ska jag göra mig iordning, ska på halloweenfest typ. Hör senare, har inget annat att skriva.



växer fast i framför satc

Sedan klockan ett har jag legat i min säng framför sex and the city och bara ätit, ätit och ätit. Glass, choklad, pizza och julmust. Nu är jag sjukt sugen på mat. Men jag orkar inte göra någonting. Ska se fyra avsnitt till, sedan så ska jag duscha. Men vad annars ska man göra en lördag som är trist som denna? 



bakfylla

God morgon.
Hoppas allt är bra med er, jag mår skit. Men får skylla mig själv för jag lär mig fan aldrig. 
Dagen ska spenderas i min säng med satc och godis och julmust. Jag börjar nu! 



RSS 2.0